Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ –ΙΝΣΠΟΛ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ-ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ!


Million Mask March protesters in Trafalgar Square, LondonΓια μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του πως εννοούν το διάλογο και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, μόνο των δικών τους ιδεών, η Δεξιά, οι αντιδραστικοί απόστρατοι στρατιωτικοί και οι συντηρητικές δεξαμενές σκέψεις
 Σε πρόσκληση που δεχτήκαμε, το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής μας ενημέρωσε ότι στον χώρο εκδηλώσεων των εκδόσεων Εν Πλω, διοργανώνει την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 στις 19.00 εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Άμυνα σε Άμυνα – Η διαμόρφωση των αναγκών της Εθνικής Άμυνας και η δυνητική απειλή». Ομιλητές ήταν οι Βασίλειος Μαρτζούκος (Αντιναύρχος Π.Ν., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), Αναστάσιος Μπασαράς (Σμήναρχος Π.Α., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος (Αντιστράτηγος Ε.Σ., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), Χρήστος Μηνάγιας (Ταξίαρχος Ε.Σ., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), με συντονιστή το δημοσιογράφο-διεθνολόγο Γιάννης Νικήτας.
Επειδή, εμείς δεν έχουμε τίποτε και κανέναν να φοβηθούμε, παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση και μάλιστα, ακούσαμε τις τοποθετήσεις τόσο των ομιλητών, όσο και των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γ.Νταβρή (πρώην στρατιωτικός και αυτός), αλλά και του γνωστού Τζήμερου.

Μια συζήτηση που θεώρησε όλους τους γειτονικούς λαούς εχθρούς, όπως επίσης και τους μετανάστες, αλλά και τον «εσωτερικό εχθρό». Το «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» και το «Ζήτω το Έθνος-Ζήτω ο Στρατός» πρυτάνευσε και για αυτό απαιτήθηκαν νέοι εξοπλισμοί, αλλά και εφαρμογή της ναζιστικής πολιτικής που απαιτεί Στράτευση στα 18 και για 18 μήνες, όλων, ανδρών και γυναικών!
Ο εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζήτησε το λόγο για να ακουστεί και ο αντίλογος των στρατευμένων. Ο συντονιστής της εκδήλωσης θεώρησε ότι μετά τις τοποθετήσεις των ναυάρχων, των στρατηγών και των δεξιών βουλευτών η συζήτηση έχει ολοκληρωθεί.
Μάλιστα, όταν κάναμε γνωστή την ιδιότητα μας και το λόγο που αιτούμασταν μια ολιγόλεπτη τοποθέτηση δεχτήκαμε τις ύβρεις και τους τραμπουκισμούς των διοργανωτών. Ο τρόμος τους μπροστά στην συνειδητή και συνεπή απόπειρα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατευμένων ήταν αδύνατο να κρυφτεί!
Και επειδή η βία που είχαν ασκήσει δε θεωρήθηκε αρκετή, κάλεσαν αστυνομικό όργανο για να μας βγάλει από το χώρο της εκδήλωσης.
Η συμπεριφορά των διοργανωτών είναι καταδικαστέα και αποτελεί συνέχεια της καθημερινής βίας που ασκείται στους στρατευμένους, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ανθρώπους όταν φορούν στολή και τα τσιράκια τους, απαιτούν πειθαρχία και υποταγή.
Είναι σαφή απόδειξη του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, που είτε με τους επίσημους είτε με τους ανεπίσημους μηχανισμούς άσκησης της αστικής πολιτικής και της καθεστωτικής προπαγάνδας,  αντιμετωπίζει βίαια και απαξιωτικά κάθε φωνή που αμφισβητεί την εθνική-ταξική τους ομοφωνία.
Εννοείται, ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε θα τους κάνει τη χάρη. Όχι μόνο δε τους βαράμε προσοχή στις μονάδες, αλλά θα μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Περιττό να πούμε ότι κατά τη διάρκεια των πρωτόγνωρων αυτών σκηνών, τόσο οι ομιλητές, όσο και οι βουλευτές έδειξαν το πραγματικό τους ήθος, καθώς κάθισαν ήσυχα και αφή ψηλού και παρακολούθησαν την τραμπούκικη συμπεριφορά των διοργανωτών. ΑΞΙΟΙ!!!    

Δείτε ποιοι απαιτούν εθνική ενότητα και εθνική συμφιλίωση…
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com  

3 σχόλια:

  1. Εκ μέρους του ΙΝΣΠΟΛ, παρακαλούμε (α) για δημοσίευση της απάντησής μας στο κυρίως σώμα του άρθρου σας και (β) για τοποθέτηση του παρόντος στην εκδήλωση εκπροσώπου του «Σπάρτακου» κ. Αργυρόπουλου ως προς το αν ισχύουν αυτά που αναφέρουμε.

    Η εκδήλωση, στην οποία ήταν προσκεκλημένος και ο «Σπάρτακος» και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, άρχισε στις 19.15, οπότε και ανακοινώθηκε ότι οι τέσσερις εισηγήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 20.15, με άλλα 45 λεπτά για προαναγγελθείσα συζήτηση με το κοινό, ενώ στις 21.00 θα έπρεπε οπωσδήποτε να εκκενώσουμε την αίθουσα που ευγενώς μας παραχωρήθηκε.

    Για διαφόρους λόγους κατά τεκμήριο έξω από τον έλεγχό μας, οι τέσσερις εισηγήσεις μαζί με δύο προαναγγελθείσες και ευπρόσδεκτες παρεμβάσεις (η μία εκ των οποίων, όμως, χαρακτηρίστηκε από κατάφωρη κατάχρηση του προσυμφωνημένου χρόνου) ολοκληρώθηκαν στις 21.08 και ενώ έπρεπε να εκκενώσουμε την αίθουσα, όπως είχε προσυμφωνηθεί. Ως εκ τούτου, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε εκείνο το σημείο, ενώ ζητήσαμε να λάβει χώρα η συζήτηση διαδικτυακά. Σε αυτό το σημείο ζήτησε ο εκπρόσωπος του Σπάρτακου τον λόγο, κάτι το οποίο αναγνωρίσαμε ως πρακτικώς αδύνατο πριν καν μάθουμε ότι επρόκειτο συγκεκριμένα για εκπρόσωπο του Σπάρτακου (όχι ότι θα άλλαζε κάτι, αφού ούτως ή άλλως οφείλαμε να παραδώσουμε την αίθουσα) – και ζητούμε να τοποθετηθεί ο εκπρόσωπος ως προς το αν αυτό αληθεύει ή όχι.

    Σε εκείνο το σημείο ολοκληρώνεται η εκδήλωση, και ο κόσμος σηκώνεται από τις θέσεις του. Ακολούθως λαμβάνει χώρα ιδιωτική διένεξη συμμετέχοντος συντονιστή-δημοσιογράφου στην εκδήλωση, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται ούτε στο διοικητικό συμβούλιο του ΙΝΣΠΟΛ, ούτε στους εταίρους-ερευνητές του ούτε στους συνεργαζομένους ερευνητές, και του εκπροσώπου του Σπάρτακου. Για τις αντιδράσεις του συμμετέχοντος κ. Γ.Ν. εκφράστηκε δημοσίως και από μικροφώνου η έντονη και ρητή αποστασιοποίηση και διαφοροποίηση του ΙΝΣΠΟΛ δια του διευθυντή του – και ζητούμε να τοποθετηθεί ο εκπρόσωπος ως προς το αν αυτό αληθεύει ή όχι. Ακολούθως ζητήθηκε επανειλημμένως, δημοσίως και ιδιωτικώς, συγγνώμη για την άσχετη με την διοίκηση του ΙΝΣΠΟΛ διένεξη, λαμβάνοντας ως μόνη απάντηση το «εσείς μας καλέσατε» (και το καθυβριστικό άρθρο στο οποίο απαντάμε, φυσικά) – και ζητούμε να τοποθετηθεί ο εκπρόσωπος ως προς το αν αυτό αληθεύει ή όχι.

    Αν τα παραπάνω ισχύουν, αναρωτιόμαστε γιατί πρέπει –σώνει και ντε– να λοιδωρηθεί και να στοχοποιηθεί –αποκρύπτοντας εξαιρετικά θεμελιώδη γεγονότα– ένας νεοσύστατος χώρος έρευνας ανεξάρτητος από κόμματα και διαχειριζόμενος σήμερα μηδενικά έσοδα. Τελικά ενδιαφέρουν τον Σπάρτακο περισσότερο οι στρατευμένοι ή ο διαχωρισμός Αριστεράς-Δεξιάς;

    Στο άρθρο-καταγγελία σας αποτυπώθηκαν βαριές κουβέντες. Εμείς δείξαμε την ικανότητά μας και να αναγνωρίζουμε την πραγματικότητα και να ζητούμε συγγνώμη για κακοτοπιές, ακόμα και αν αυτές δεν εκπορεύονται από εμάς, την διοίκηση του ΙΝΣΠΟΛ. Αναμένουμε από εσάς να πράξετε το ίδιο.

    Με εκτίμηση,
    Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με την νέα ορολογία του ΙΝΣΠΟΛ οι βρισιές και οι τραμπουκισμοί ονομάζονται "κακοτοπιές".
    Γιατί επίσης δεν αναλαμβάνεται την ευθύνη για το γεγονός ότι καλέσατε την αστυνομία;
    Τόσο μεγάλη έλλειψη θάρρους από ανθρώπους που μιλούν για στρατιωτικής τιμή και καθήκον;
    Αλλά, όπως τα υπερασπιστήκατε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής σας καριέρας, έτσι πολιτεύεστε και ως απόστρατοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής ΙΝΣΠΟΛ συγκαλύπτει τους τραμπουκισμούς και ότι έφεραν το χωροφύλακα στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!

    Τελικά, πάντα η λεκτική βία και η βία του περιεχομένου της αστικής πολιτικής που υπερασπίζεις βρίσκει την συνέχεια της στον τραμπουκισμό και όταν αυτός δεν είναι αρκετός, καλείς την αστυνομία σου, για να επιβάλλει τον Νόμο και την Τάξη σου.
    Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ όχι μόνο απαγόρευσε το διάλογο, ουσιαστικά οργάνωσε μια συζήτηση με σαφές ακραίο μιλιταριστικό και εθνικιστικό περιεχόμενο, αλλά στράφηκαν με ακραίο τρόπο κατά της νεολαίας και των στρατευμένων εκφράζοντας ακραίες θέσεις, ταυτιζόμενοι με τις θέσεις της ναζιστικής και δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, απαιτώντας στράτευση ανδρών-γυναικών όταν γίνουν 18 χρονών και για 18 μήνες.
    Είναι όλοι τους και πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ υπεύθυνο για τους τραμπουκισμούς και τις ύβρες, τη βωμολοχία πεζοδρομίου από τους γραβατωμένους συντελεστές της εκδήλωσης τους.
    Δεν έχουν ούτε καν το θάρρος –αυτοί που μιλούν για στρατιωτική τιμή και καθήκον- να αναλάβουν την ευθύνη για το κάλεσμα της ΕΛ.ΑΣ. και την στοχοποίηση του εκπροσώπου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
    Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ μαθημένο να αντιμετωπίζει τους φαντάρους ως δούλους και αναλώσιμους, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, το αποκρουστικό πρόσωπο της βίας και της εξαλλοσύνης που δεν αντέχει την ανταλλαγή επιχειρημάτων, δεν ανέχεται την αντίθετη άποψη, όλων αυτών που εκφράζουν δικαιώματα, καταδικάζουν το πόλεμο-μιλιταρισμό-εθνικισμό-φασισμό, δεν εμπλέκονται με μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα, δεν ανέχονται το πελατειακό κράτος και τα ρουσφέτια αστών πολιτικών, ανώτατων στρατιωτικών και αντιδραστικών Ενώσεων Αποστράτων. Όλων αυτών που λένε την αλήθεια, δεν στρογγυλεύουν και στομώνουν την κριτική τους για να γίνουν αρεστοί στο κράτος και την κυβέρνηση.
    Επαναλαμβάνουμε:
    Η συμπεριφορά των διοργανωτών είναι καταδικαστέα και αποτελεί συνέχεια της καθημερινής βίας που ασκείται στους στρατευμένους, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ανθρώπους όταν φορούν στολή και τα τσιράκια τους, απαιτούν πειθαρχία και υποταγή.
    Είναι σαφή απόδειξη του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, που είτε με τους επίσημους είτε με τους ανεπίσημους μηχανισμούς άσκησης της αστικής πολιτικής και της καθεστωτικής προπαγάνδας, αντιμετωπίζει βίαια και απαξιωτικά κάθε φωνή που αμφισβητεί την εθνική-ταξική τους ομοφωνία.
    Εννοείται, ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε θα τους κάνει τη χάρη. Όχι μόνο δε τους βαράμε προσοχή στις μονάδες, αλλά θα μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
    Περιττό να πούμε ότι κατά τη διάρκεια των πρωτόγνωρων αυτών σκηνών, τόσο οι ομιλητές, όσο και οι βουλευτές έδειξαν το πραγματικό τους ήθος, καθώς κάθισαν ήσυχα και αφή ψηλού και παρακολούθησαν την τραμπούκικη συμπεριφορά των διοργανωτών. ΑΞΙΟΙ!!! Δείτε ποιοι απαιτούν εθνική ενότητα και εθνική συμφιλίωση…
    Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ θεωρεί ΕΧΘΡΟ τους φαντάρους και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
    Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους πρέπει….
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
    ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

    Diktiospartakos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή