Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Νίκος Ρωμανός θα σπουδάσει ή θα πεθάνει

Ο Νίκος ΡωμανόςΣύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος κάνει απεργία πείνας από τις 10 Νοεμβρίου, είναι σε οριακό σημείο, ενώ ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, καταγγέλλει πως υπάρχει «εντολή από την εισαγγελέα των φυλακών για αναγκαστική σίτιση, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και στοιχειοθετεί το αδίκημα του βασανισμού κρατουμένου». Η υποχρεωτική σίτιση σε απεργούς πείνας θεωρείται βασανισμός από τους διεθνείς οργανισμούς. Ο Νίκος Ρωμανός κάνει απεργία πείνας, διεκδικώντας το αίτημά του για χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών από τη φυλακή.
Ο Νίκος Ρωμανός έδωσε Πανελλαδικές Εξετάσεις, πέρασε σε πανεπιστημιακή σχολή στην Αθήνα, αλλά δεν του δίδονται εκπαιδευτικές άδειες, αν και τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, πήγε στις φυλακές Αυλώνα, για να τον βραβεύσει με έπαινο και έπαθλο 500 ευρώ. Ο Νίκος Ρωμανός αρνήθηκε το βραβείο.

Η γιατρός Λίνα Βεργοπούλου δήλωσε σήμερα πως «η κατάστασή του Νίκου Ρωμανού είναι κρίσιμη, κινδυνεύει άμεσα από μέρα σε μέρα με νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια».

Δεν μπορώ να πιστέψω πως το ελληνικό κράτος το 2014 θα επιτρέψει να κινδυνεύσει η ζωή ενός νέου ανθρώπου επειδή διεκδικεί το νόμιμο δικαίωμά του να πάει στο πανεπιστήμιο.

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ήταν μαζί του το βράδυ της δολοφονίας του από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος ξεψύχησε στα χέρια του Νίκου Ρωμανού.

Πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον 16χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας πυροβόλησε την ελληνική κοινωνία και της προκάλεσε μεγάλες πληγές που δεν έχουν κλείσει ακόμα.

Αν, καθώς συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες 6 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το ελληνικό κράτος καταφέρει να πεθάνει ο Νίκος Ρωμανός -επειδή επιθυμεί να σπουδάσει στην πανεπιστημιακή σχολή που πέρασε με εξετάσεις-, τότε θα μιλάμε για ένα κράτος-δολοφόνο.

Κι αυτόν τον δολοφόνο πρέπει να τον σκοτώσεις. Πριν σε σκοτώσει αυτός.

(Η Δημοκρατία δεν εκδικείται)http://pitsirikos.net/2014/11/%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%AE-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%AC%CE%BD/

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή μιλάμε για ένα κράτος δολοφόνο, μόνο στην περίπτωση του παιδιού? Κατ αρχήν είναι κράτος δολοφόνο και χωρίς τη περίπτωση του Ρωμανού. Ο ίδιος το λέτε. Η περίπτωση του Γρηγορόπυλου είναι μερίπτωση μία. Υπάρχουν και άλλες που δεν ξέρερε. Ξέρω εγώ όμως, που δεν θα μπορούσα να αναφέρω περισσότερα.Δεν τον βγάζουν έξω όχι για να τον συνετίσουνε,, αλλά γιτί κρατά ένα μυστικό που δεν πρέπει να το διαρρεύσει όταν βγει έξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Ρωμανός ξέρει γιατί ο Κορκονέας σκότωσε το Γρηγορόπουλο. Εδώ είναι η ουσία. Η κοινή γνώμη ξέρει ότι απλώς σκότωσε κάποιος κάποιο παιδί, και ο δολοφόνος πλήρωσε. Δεν πλήρωσε όμως ο δολοφόνος. Οι δολοφόνοι του κράτους δεν πληρώνουν, απολαμβάνουν και τη φυλακή, με άδειες αλλά έχουν πάρει και σεβαστά ποσά και ζουν καλά τα μέλη των οικογενειών τους. Δεν είναι ο αστυνομικός αυτός μόνο που εκτελεί, εκτελεστές είναι πολλοί που δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα. Αυτός βγήκε γιατί έτυχε να συμβεί δημόσια το περιστατικό. Ο γρηγορόπουλος ήταν σχεδιασμένο τουλάχιστον ένα χρόνο πριν που έχω εγώ καταγράψει και συνομιλίες τραγουδιστά επιπλέον με χαρά και κέφι πολύ γι αυτό που θα έκαναν κάποια στιγμή και στίχο με ρυθμό που αφορούσε την εντολή. Βέβαια άλλο να τα λέω εγώ ανώνυμα, άλλωστε αυτό δεν τους ενοχλεί, γιατί μπορεί να λέω και μπαρούφες κατ αυτούς αν τους ζήταγε το λόγο γι αυτά που γράφω, και άλλο να τα λέει κάποιος με όνομα και ταυτότητα. Εγώ δεν γράφω ανώνυμα γιατί είμαι θύμα κρατικής βίας, και γιατί εμένα βασανίζουν με τρόπους ανατριχιαστικούς που δεν θα θα γινόμουν καθόλου πιστευτή εάν ανέφερα έστω και έναν. Για τη περίπτωση αυτή γνώριζε ο Γρηγορόπουλος και ήταν αντίθετος σε αυτό που γινόταν και συμβαίνει ακόμα και σήμερα με τη ζωή μου που είναι έρμαιο σε κάθε σχιζοφρένεια που επννοούν οι εκτελεστές και οι εντολείς. Για το θέμα αυτό το κράτος έχει κόψει κονδύλι σε πολύ κόσμο. Το κράτος δεν του φτάνουν τα χρήματα που δανείζεται προκειμένου να τα αξιοποήσει στην οικονομία και στην κοινωνία γιατί έχει υποχρεώσεις απέναντι σε μία τεράστια μάζα προπαγάνδας και συμμορίας που έχει δημουργήσει και πρέπει να τους αμοίβει για τις υπηρεσίες τους. Αλλωστε γι αυτό το θέμα μου έχει μιλήσει και σε μία συνέντευξή του και ο Σωκράτης Γκιόλιας και έχει αναφερθεί σε ονόματα και σε λαμογιές για τις οποίες χάνει το δημόσιο, χρήμα, και καθώς τα έλεγε πιο απόμακρα φωνάζουν κάποια υπόκωφα Σωκράτη αύριο θα πεθάνεις. Ετσι λοιπόν επειδή κάποιος κόσμος φοβάται μήπως και πεθάνει κρατάνε καλά το μυστικό αυτό για χρόνια και μια χαρά τα πάνε μέχρι τώρα. Η κρίση που έφτιαξαν τους έλυσε τα χέρια ώστε να δικαιολογούν πολλά από τα περιστατικά των "αυτοκτονιών". τους ονομάζουν και τρελούς που αυτοκτόνησαν και βγαίνουν και από πάνω με περηφάνεια ότι αυτοί με τη μάσκα την ωραία που παρουσιάζονται ως κύριοι στο κοινό τους, είναι οι φυσιολογικοί και αυτοί που πρέπει να συνεχίζουν το σχέδιό τους με άλλο πρόσωπο στο προσκήνιο και με βγαλμένη τη μάσκα στο παρασκήνιο, όπου μόνο εκεί όταν τους δεις φαίνεται η αληθινή και πραγματική και απόλυτη κτηνωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή