Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ένα λευκό περιστέρι πάνω στο πολυβόλο! Φωτογραφία σύμβολο από το Κομπάνι!


ImageΜια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Είναι από το Κομπάνι,όπου οι ηρωϊκοί μαχητές του πολεμούν από σπίτι σε σπίτι,από δρομο σε δρόμο για να κρατήσουν μακρυά τους εγκληματίες τζιχαντιστές. Ένας υπερασπιστής του Κομπάνι είναι “ταμπουρωμένος” σ΄ ένα σπίτι με το πολυβόλο του. Και πάνω σ΄ αυτό ένα λευκό περιστέρι!
Παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης το λευκό περιστέρι βρέθηκε και …φωτογραφήθηκε σ΄ αυτήν την πιο “καυτή” γωνιά του πλανήτη αυτή τη περίοδο. Εκεί που το αίμα ρέει κάθε ώρα και η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει εκμηδενιστεί. Με τους τζιχαντιστές να μην σέβονται ούτε τους βασικούς κανόνες του πεδίου μάχης το λευκό περιστέρι μοιάζει τελείως παράδοξο στον χώρο και στο χρόνο που φωτογραφηθηκε.
Ανεξάρτητα από το αν είναι “στημένη” ή όχι η φωτογραφία ας ελπίσουμε ότι σύντομα το λευκό περιστέρι θα επικρατήσει στο Κομπάνι.
ΠΗΓΗ: Liberal Demokrat

1 σχόλιο:

  1. Το Περιστέρι πήρε το "όπλο" του΄ αυτό της ΕΙΡΗΝΗΣ.6 Νοεμβρίου 2014 στις 2:35 μ.μ.

    -...όντως΄ αν δεν είναι ψευτοφτιαχτή η φωτογραφία -γιατί δυστυχώς "παίζει" πολύ αυτό το "εργάκι" των ψευτοφωτογραφιών και ψευτοβιντεακίων για θέαση και συνακόλουθο φραγκομάζωμα-ο συμβολισμός είναι ισχυρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή