Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΛΩΝΑΣ «η Κωνσταντινούπολη είναι η φυσική πρωτεύουσα της Ελλάδας;»

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, στο ΚΕΝ Αυλώνα ζούμε και τον παραλογισμό της αισχρής ακροδεξιάς προπαγάνδας. Πρωταγωνιστής ο Ζ.Α., 23χρονος Λοχίας στη δεύτερη ύλη της Β΄ επιλαρχίας, που με θρασύδειλο τρόπο χύνει συστηματικά το δηλητήριο της μισαλλοδοξίας.
Στη διάθεση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ βρίσκονται όλα τα στοιχεία του παρανομούντα υπαξιωματικού, τον οποίο καλούμε να παύσει όσο είναι καιρός.
Βεβαίως, βρίσκει και τα κάνει, καθώς η διοίκηση της μονάδας δεν αντιμετωπίζει άμεσα και αποφασιστικά αυτές τις επικίνδυνες συμπεριφορές, που δεν περιορίζονται μόνο στο εν λόγω στέλεχος.  Μάλιστα, ο Λοχίας, θέλοντας να τρομοκρατήσει τους νεοσύλλεκτους του Υγειονομικού, τονίζει τη δράση του εις βάρος των προηγούμενων Σειρών λέγοντας ότι «στις πρώτες ΕΣΣΟ, ήταν διαφορετικός», κακομεταχειρίζονταν τους συναδέλφους και «τον έπαιρναν μαμάδες τηλέφωνο»!
Ας δούμε όμως τι μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι από το ΚΕΝ Αυλώνα:

 Σε μια επίσκεψη προς το νοσοκομείο ήταν συνοδός στο λεωφορείο σε φαντάρους που πήγαιναν για εξέταση. Εκεί έπιασε συζήτηση με τον οδηγό του λεωφορείου, χωρίς να απευθύνεται στους φαντάρους, αλλά τόσο δυνατά ώστε να ακούγονται από όλους οι ακραίες απόψεις του.
Στη συζήτηση τους ανέφεραν και συμφώνησαν ότι: η Κων/πολη είναι η φυσική πρωτεύουσα της Ελλάδας και πρέπει να την πάρουμε. Πως είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει τη φυσική της πρωτεύουσα. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παροπλισμένες και ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να κάνουμε επίθεση στην Τουρκία. Ανέφερε, με καμάρι, ότι στο στρατόπεδο βρίσκεται το τανκς που εισέβαλε στο Πολυτεχνείο και συνέχισε, λέγοντας ότι στη Χούντα είχαμε καταφέρει να κοιμόμαστε με τα παράθυρα ανοικτά και να κυκλοφορούμε χωρίς φόβο, άρα ήμασταν πραγματικά ελεύθεροι. Υποστήριξε ότι πρέπει να εκτελούνται μαζικά όσοι απειλούν τη δημοκρατία για παραδειγματισμό, όπως και να ακρωτηριάζονται οι κλέφτες. Τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει όπλο σε κάθε σπίτι και ότι πρέπει να αμύνεσαι στους εισβολείς. Ότι οι αιχμάλωτοι πολέμου πρέπει να εκτελούνται. Έβρισαν και λίγο τους Πακιστανούς.
Όλες αυτές τις εμετικές απόψεις τις μοιράζονταν με τον οδηγό, αλλά αρκετά δημόσια και δυνατά ώστε να του γίνει παρατήρηση από φαντάρους και όχι μόνο μια φορά. Τις αγνόησε μέχρι που πλησίασαν στο να σχολιάσουν τον κομμουνισμό, οπότε και ένας συνάδελφος φαντάρος ζήτησε να μην κάνουν πολιτικές συζητήσεις και σταμάτησε.
2.       Διατηρεί ένα πτυσσόμενο γκλοπ που φέρει στη ζώνη του και επιδεικνύει στους φαντάρους στα γραφεία και σε μόνιμα στελέχη. Έχει αναφέρει, μεταξύ αστείου και σοβαρού,  ότι «αν κάνουμε καμιά μαλ… στις βολές θα μας βαρέσει με ένα πτυσσόμενο».
3.       Όμως ο εθνικισμός του συνοδεύεται και από τον απαραίτητο ρατσισμό. Πρόσφατα αποκάλεσε με θράσος ένα έγχρωμο παλικάρι που έχουμε στην ύλη μας "Πιου", εμπνευσμένος από την σχετική διαφήμιση.
4.        Επίσης,  έβαλε τους νεοσύλλεκτους να πιαστούν αλυσίδες στην πρόβα για την ορκωμοσία και ανέφερε ότι «οι αναρχικοί θα το ξέρουν αυτό από τις πορείες που κατεβαίνουν και τα σπάνε.
5.       Το μίσος, η λασπολόγηση και η κακεντρέχεια του για τις αγωνιστικές  παραδόσεις του εργαζόμενου λαού μας έδωσε τη θέση της ξανά στην εθνικιστική προπαγάνδα καθώς διέταξε τους συναδέλφους να φωνάζουν «η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία». Στην απαίτηση ενός φαντάρου ομοϊδεάτη του  να φωνάξουν οι νεοσύλλεκτοι  «Έλληνας γεννιέσαι- Αλβανός γαμιές…», αντί να τον εγκαλέσει, του απάντησε ότι «θα το ήθελε αλλά δε γίνεται».
Η επικίνδυνη αυτή συμπεριφορά του νεαρού στελέχους –με τα εμφανή προβλήματα της προσωπικότητας του-  πρέπει να τύχει άμεσα της σαφής και παραδειγματικής καταδίκης, με στόχο τόσο τη νουθεσία, όσο και την εξάλειψη.
Όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτών των χυδαίων αντιλήψεων και καλύτερα, οι λαοί σε Βαλκάνια και Κύπρο.  
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

13 σχόλια:

  1. δωστε το ονομα του ρε παιδια να περασει στρατοδικειο να πουμε...ναι στον Αυλωνα επαιζαν πολλοι τετοιοι...θυμαμαι κι εγω 2013 Γ εσσο (326 δηλαδή) είχαμε ενα τετοιο στο 1ο λόχο διαβιβάσεων..αλλα επαιζαν πολύ τετοια συνθηματα στον ΚΕΤΘ γενικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήσαστε παρών θα διαμορφώνατε διαφορετική άποψη. Μάθετε να διαμορφώνετε τη δική σας, αντί να υιοθετείτε αχώνευτα απόψεις τρίτων. Το συμβουλεύει κάποιος που ήταν παρών, Φιλικά.

      Διαγραφή
  2. σιγα μην σκισετε κανενα καλσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα.....αντι να καταλαβετε που εχετε μπει κ τι σημαινει αυτο που φορατε καθεστε κ ασχολειστε με βλακειες....αμα δν θελατε να μπειτε ας παιρνατε αναβολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι μεγαλος καραγκιοζης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι γελοίος και ενας θρασύδειλος που προπαγανδίζεις ψευδείς κατηγορίες !! Ο κύριος που αναφέρεσαι ουδέποτε έχει εκθέσει με οποιοδήποτε τρόπο τις πολιτικές του απόψεις δημοσίως . Καθότι ήμουν παρών σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχεις παραποιήσει με χυδαίο τρόπο τις παραπάνω περιπτώσεις. Βγές απο το καβούκι ,ξεκόλλα απο τον ουτοπικό κόσμο στον οποίο ζεις και μάθε ότι είσαι στο στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΟΣ-ΝΑΖΙ;

      Διαγραφή
    2. Ναζί; Δεν ήσαστε καν εκεί. Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Α.Ζ. ήταν παραπάνω εντάξει από όσο του επέβαλε η δουλειά του απέναντι στους φαντάρους του. Κι αυτό επειδή το επέβαλε η συνείδηση του. Τα υπόλοιπα περί ακροδεξιάς προπαγάνδας είναι ψεύδη. Όποιος τα έγραψε, θα έκανε τον ίδιο για οποιονδήποτε λοχία. Τώρα αν ο γραφών έκανε καμιά ανοησία και πήγε μαγειρεία και βρήκε αυτόν τον τρόπο να προκαλέσει κακό, είναι τελείως άνανδρη κι ανώριμη αντίδραση!!

      Διαγραφή
  6. Επιτελους βγηκε δημοσια καταγγελια για τον εν λογω φασιστακο με χακί. Την σεξουαλικη καταπιεση του και τις ακαθαρσιες των ΜΜΕ που χονευει και αφοδευει, δεν εχουν υποχρεωση να τα λουζονται οι φανταροι.

    Να προσθεσω τις δηλωσεις που ειχε κανει για τους ομοφυλλοφιλους- τους οποιους και φυσικα κατα την αποψη του θα πρεπει να καταδικαζουμε σε θανατικη ποινη

    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε 237 φαντάροι στην ίλη. Οι το λιγότερο 230 μείναμε μαλάκες με αυτά τα πράγματα που διαβάζουμε. Αυτό δε σας λέει κάτι??? Τον άνθρωπο τον ζήσαμε από κοντά κι έκανε ειλικρινά ο,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να προσαρμοστούμε καλύτερα. Τα υπόλοιπα είναι ψεύδη!

      Αφήστε εμάς τους φαντάρους να εκφέρουμε άποψη και μην τα διαγράφετε!

      Δεν αισθάνεστε άσχημα να διαγράφετε όλα τα θετικά σχόλια;

      Διαγραφή
  7. opia aderfi apo esas den mporei na paei strato na dilosei i5 kai na katsei spiti tou na ton ntanteuei i mana tou....ante gt arxisate tis mlkies xoris na lavetai ipopsi sas tis sinepeies....den eimai stratokaulos apla eseis eiste kakomathimena....kai otan exeis apopseis kai megala arxidia sto panteloni pas kai ksekatharizeis ta pragmata mprosta tou kai oxi poustika gt auto itan megali poustia....imoun stin idia esso kai ksero pos les mlkies....kai an thes na perasei i apopsi sou tote na afiseia kai tin dikia m kai ozi na tin sviseis opos ekanes me polles alles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το παιδι οσα ειπε και θεωρειτε εσεις ρατσιστικα και μαλακιες , τα ειπε πανω στην πλακα για να μας κανει ολους να νιωσουμε λιγο πιο ανετα . αν καποιος ειχε προβλημα ή εχει τοσο τρομερα κομπλεξ καταγωγης επρεπε να παει ιδιαιτερως να θεσει το προβλημα του , ετσι κανουν οσοι εχουν εστω ενα ιχνος αντρισμου, δε βγαινουν να κλαφτουν ανωνυμα σε ενα blog.
    κακομαθημενα παιδακια αμα εχετε τοσα ψυχολογικα μη ντρεπεστε , πηγαινετε να σας βγαλουν Ι5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν διαγραφεί, αποδεικνύεται πως το κείμενο δεν το έγραψαν σκεπτόμενα όντα αλλά... παπαγάλοι!

    Ο συγκεκριμένος λοχίας ήταν ο καλύτερος λοχίας όχι μόνο της επιλαρχίας, αλλά ολόκληρου του στρατοπέδου! Κοντά στους στρατιώτες εξ αρχής, ακόμη κι αν αυτό τον ανάγκαζε να έρθει σε αντιπαράθεση με συναδέλφους του υπέρ αυτών! Συζητήσιμος, με διάθεση για χιούμορ, αλλά και έχοντας την ικανότητα να κρατά την ίλη πειθαρχημένη όχι μέσω του εκφοβισμού, μα επειδή (σχεδόν) άπαντες, νιώθαμε πως μας είχε κερδίσει.

    Σωστός στη δουλειά του, ίσως εκτέθηκε επειδή ήταν ειλικρινής απέναντι σε άτομα που ίσως δε γνώριζε, τα οποία ήταν μιλημένα εκ των προτέρων, , μη αντικειμενικά, και δίχως υγιείς σκοπούς.

    Και μιας κι αναφέρθηκε, οι συζητήσεις μαζί του ήταν ευχάριστες, διότι ήταν από τους λίγους λοχίες που πρέπει να έχουν διαβάσει τόσο.

    Ούτε τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε θα δήλωνα δεξιός στις προσωπικές μου πεποιθήσεις. Όχι πως το τελευταίο έχει σημασία ή θα έπρεπε κανείς να ενδιαφέρει κανέναν, μα το σημειώνω στην περίπτωση που υποστηριχθεί, ενώ δηλώνω πως η συγκεκριμένη σας ανάρτηση παραποιεί την πραγματικότητα.

    Αν οι ίδιοι οι φαντάροι της συγκεκριμένης ίλης εισέρχονται εδώ και σας λένε πως αυτά τα πράγματα απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα, θα έπρεπε να προβληματιστείτε. Θα έπρεπε να γνωρίζετε πως η συντριπτική πλειοψηφία των φαντάρων, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό του λοχία, όσον αφορά αυτή την προκλητική καταχώρηση.

    Να είστε σίγουροι, πως αν όλοι οι λοχίες ήταν σαν τον Α.Ζ. , ο Ε.Σ. θα ήταν ένας φορέας πολύ περισσότερο υγιής.

    Κύριοι, όποιος θέλει να αυτοαποκαλείται δίκαιος, και βιάστηκε να σηκώσει την πέτρα χωρίς να έχει ο ίδιος γνώση, ποτέ δεν είναι αργά να αναθεωρήσει και να απολογηθεί για τη βιασύνη του να καταδικάσει έναν άνθρωπο με τόσο ελαφριά τη συνείδηση του.

    Κύριοι, η απογοήτευση είναι πως αυτό που καταφέρατε είναι να επικρίνετε, αντί να επιβραβεύσετε το καλό και το σωστό.

    Καθένας ας αναλογιστεί μόνος του τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή