Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΕ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ,ΤΡΙΠΟΛΗ,ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 ΣΤ΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντή Διαβιβάσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγου κ. Ιωάννη Χατζηδήμα, του Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων Ταξίαρχου κ. Σταύρου Τσερπέ, του Μητροπολίτη Ιλίου- Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου 2014 η ορκωμοσία της ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2014 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο Καραχάλιου στα Γρεβενά παρουσία του διοικητή του 586 Μηχανοποιημένου Τάγματος Πεζικού Κωνσταντίνο Αδάμο, του Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού Γρηγοριάδη Γρηγόρη, του βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκο, του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη,  επισήμων, συγγενών  και φίλων των νεοσυλλέκτων. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Νέος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυίδ.
 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ
Άλλη μια ορκωμοσία νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου  2014 στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη.
Δείτε φωτό και βίντεο ΕΔΩ 

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο 547 Αερομεταφερόμενο ΤΠ/ΚΕΝ στο Ρέθυμνο Κρήτης, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 ΣΤ΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διοικητή της V Μεραρχίας Κρητών, Ταξίαρχου (ΠΖ) κ. Δημήτριου Κωτσιόπουλου, των πολιτικών και θρησκευτικών αρχών της περιοχής, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου