Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λάβαμε από τους ηρωικούς αγωνιστές στο Ισραήλ την παρακάτω επιστολή που αποκαλύπτει τη βαναυσότητα του Κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ ενάντια στην νεολαία που δεν είανι ποτισμένη στο φασισμό-εθνικισμό και λέει όχι στον πόλεμο και την Κατοχή της Παλαιστίνης.
Εκφράζουμε τη Διεθνιστική μας Αλληλεγγύη σε ανθρώπους που ακτινοβολούν ανθρωπιά και αξιοπρέπεια και καλούμε σε μαζική στήριξη τους.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
 Από τον R, έναν ισραηλινό ακτιβιστή υποστηρικτή των αρνητών στράτευσης 

 Αγαπητοί φίλοι, Ελπίζω όλα να είναι καλά.Ακολουθεί κείμενο συλλογής υπογραφών για την απελευθέρωση του Uriel Herera το οποίο κυκλοφόρησε η μητέρα του, Ruti Herera. Περιλαμβάνει επίσης τους Udi Segal και Eliyahu Cohen. Σας καλούμε να το στηρίξετε και να το κοινοποιήσετε.Είναι η πρώτη φορά που άκουσα για τον Eliyahu Cohen και έφερα το ζήτημα στην νομική μας ομάδα. Πρόκειτε για έναν άγνωστο μέχρι πρότινος αρνητή στράτευσης σε εμάς, πράγμα που μπορεί να συμβεί εφόσον δεν έχει επικοινωνήσει απευθείας μαζί μας. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν σχετικές εξελίξεις.Λάβαμε επίσης ειδοποίηση από τον Adv. Rawan Eghbariah που συνεργάζεται με τη νομική μας ομάδα, αναφορικά με τον Udi Segal. Ο Udi επέστρεψε στη φυλακή αι ξεκίνησε απεργία πείνας. Τέθηκε συνεπώς στην απομόνωση, όπου και κακοποιήθηκε. Για περισσότερες λεπτομέρειες από την Haggai Matar στο διαδυκτυκαό τόπο http://972mag.com/israeli-conscientious-objector-ends-hunger-strike-citing-abuse/98369/. Ο Udi σταμάτησε την απεργία πείνας του αφού η κακοποίηση του ήταν αβάσταχτη και έχει εκ τότε επιστρέψει στην κεντρική φυλακή με τους υπόλοιπους κρατούμενους. Η φωνές διαμαρτυρίας σας είναι κρίσιμες. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε ότι καλύετρο,R.Διεθνής καμπάνια-Παρακαλώ συνυπογράψτε και κοινοποιήστε
Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των αντιρρησιών συνείδησης! 
https://www.change.org/p
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ. επικ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου