Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Βίντεο-σοκ: Μακελειό στη Ράκα, "πρωτεύουσα" του Ισλαμικού Κράτους!-


Image
Ανέβηκε ραγδαία ο απολογισμός των θυμάτων του σφοδρού βομβαρδισμού που πραγματοποίησε ο κυβερνητικός στρατός της Συρίας στην Ράκα "πρωτεύουσα" του "Ισλαμικού Κράτους". 
Μάλιστα, οι ΗΠΑ εξέφρασαν στον αποτροπιασμό για τις πληροφορίες που φέρουν τις δυνάμεις του Άσαντ να οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες αμάχους.  Η ανακοίνωση των ΗΠΑ έρχεται την ώρα που ο Πούτιν συναντήθηκε με συριακή αντιπροσωπεία, κεκλεισμένων των θυρών στο Σότσι, με επίκεντρο τηνεπίσπευση της παράδοσης ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-300.

Σχεδόν 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν πριν από δύο ημέρες από πλήγματα των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος στη Ράκα, προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ενώ μια συριακή κυβερνητική αντιπροσωπεία συναντήθηκε χθες στη Ρωσία με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στη Συρία.

Οι ΗΠΑ, δια της εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψάκι, εξέφρασαν "αποτροπιασμό για τις πληροφορίες" σχετικά με τις συριακές επιδρομές που στοίχισαν τη ζωή "σε δεκάδες αμάχους και κατέστρεψαν κατοικίες".

Τουλάχιστον 95 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τις επιδρομές που πραγματοποίησε την Τρίτη η αεροπορία του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ εναντίον της βιομηχανικής ζώνης της Ράκα (βόρεια Συρία) όπου εργάζονται πολλοί πολίτες, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πενήντα δύο άμαχοι περιλαμβάνονται στα θύματα των πληγμάτων αυτών, τα οποία ήταν τα πιο φονικά που έχουν πραγματοποιηθεί εναντίον αυτής της πόλης, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση.

"Μετά την πρώτη επιδρομή, άνθρωποι έτρεξαν να βοηθήσουν τα θύματα και τη στιγμή εκείνη έγινε η δεύτερη επιδρομή", υπογράμμισε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Ίντερνετ δείχνουν ματωμένα πτώματα και τραυματίες. 
Προσοχή πολύ σκληρές σκηνές! 


http://www.onalert.gr/stories/video-sok-makeleio-sth-raka-prwteuousa-islamikou-kratous/38857

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου