Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής ΙΝΣΠΟΛ συγκαλύπτει τους τραμπουκισμούς και ότι έφεραν το χωροφύλακα στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!

Τελικά, πάντα η λεκτική βία και η βία του περιεχομένου της αστικής πολιτικής που υπερασπίζεις βρίσκει την συνέχεια της στον τραμπουκισμό και όταν αυτός δεν είναι αρκετός, καλείς την αστυνομία σου, για να επιβάλλει τον Νόμο και την Τάξη σου.
Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ όχι μόνο απαγόρευσε το διάλογο, ουσιαστικά οργάνωσε μια συζήτηση με σαφές ακραίο μιλιταριστικό και εθνικιστικό περιεχόμενο, αλλά στράφηκαν με ακραίο τρόπο κατά της νεολαίας και των στρατευμένων εκφράζοντας ακραίες θέσεις, ταυτιζόμενοι με τις θέσεις της ναζιστικής και δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, απαιτώντας στράτευση ανδρών-γυναικών όταν γίνουν 18 χρονών και για 18 μήνες.
Είναι όλοι τους και πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ υπεύθυνο για τους τραμπουκισμούς και τις ύβρες, τη βωμολοχία πεζοδρομίου από τους γραβατωμένους συντελεστές της εκδήλωσης τους.
Δεν έχουν ούτε καν το θάρρος –αυτοί που μιλούν για στρατιωτική τιμή και καθήκον- να αναλάβουν την ευθύνη για το κάλεσμα της ΕΛ.ΑΣ. και την στοχοποίηση του εκπροσώπου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ μαθημένο να αντιμετωπίζει τους φαντάρους ως δούλους και αναλώσιμους, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, το αποκρουστικό πρόσωπο της βίας και της εξαλλοσύνης που δεν αντέχει την ανταλλαγή επιχειρημάτων, δεν ανέχεται την αντίθετη άποψη, όλων αυτών που εκφράζουν δικαιώματα, καταδικάζουν το πόλεμο-μιλιταρισμό-εθνικισμό-φασισμό, δεν εμπλέκονται με μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα, δεν ανέχονται το πελατειακό κράτος και τα ρουσφέτια αστών πολιτικών, ανώτατων στρατιωτικών και αντιδραστικών Ενώσεων Αποστράτων.  Όλων αυτών που λένε την αλήθεια, δεν στρογγυλεύουν και στομώνουν την κριτική τους για να γίνουν αρεστοί στο κράτος και την κυβέρνηση.
Επαναλαμβάνουμε:
Η συμπεριφορά των διοργανωτών είναι καταδικαστέα και αποτελεί συνέχεια της καθημερινής βίας που ασκείται στους στρατευμένους, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ανθρώπους όταν φορούν στολή και τα τσιράκια τους, απαιτούν πειθαρχία και υποταγή.
Είναι σαφή απόδειξη του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, που είτε με τους επίσημους είτε με τους ανεπίσημους μηχανισμούς άσκησης της αστικής πολιτικής και της καθεστωτικής προπαγάνδας,  αντιμετωπίζει βίαια και απαξιωτικά κάθε φωνή που αμφισβητεί την εθνική-ταξική τους ομοφωνία.
Εννοείται, ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε θα τους κάνει τη χάρη. Όχι μόνο δε τους βαράμε προσοχή στις μονάδες, αλλά θα μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Περιττό να πούμε ότι κατά τη διάρκεια των πρωτόγνωρων αυτών σκηνών, τόσο οι ομιλητές, όσο και οι βουλευτές έδειξαν το πραγματικό τους ήθος, καθώς κάθισαν ήσυχα και αφή ψηλού και παρακολούθησαν την τραμπούκικη συμπεριφορά των διοργανωτών. ΑΞΙΟΙ!!!    Δείτε ποιοι απαιτούν εθνική ενότητα και εθνική συμφιλίωση…
Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ θεωρεί ΕΧΘΡΟ τους φαντάρους και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους πρέπει….
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

Diktiospartakos.blogspot.com  

3 σχόλια:

  1. Τα στοιχειώδη της αξιοπρέπειας επιβάλλουν να δημοσιεύεται η απάντηση στην ίδια σελίδα με το άρθρο-καταγγελία. Εδώ όχι μόνο δε συμβαίνει αυτό, με την απάντηση να μένει καταχωνιασμένη στα «σχόλια», αλλά αναρτάται και... ανταπάντηση στην μη δημοσιευθείσα απάντηση (η οποία, φυσικά, δεν διαψεύδει ή επιβεβαιώνει τα όσα γράφουμε, διότι αληθεύουν απολύτως και, έτσι, δε συμφέρουν). Μαζί με καρυκεύματα για «εχθρό» το ινστιτούτο που σας προσκάλεσε και απειλές βίας τύπου «θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους πρέπει». Ο καθείς και το ήθος του.
    ΔΣ/ΙΝΣΠΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χυδαία προβοκάτσια του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής ΙΝΣΠΟΛ εις βάρος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Από χθες το βράδυ, Παρασκευή 6/11/2014, ένα ανώνυμο σχόλιο, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο, συνοδεύει την σχετική /ανάρτηση τουdiktiospartakosblogspot.com επιχειρώντας να αποκρύψει τις τεράστιες ευθύνες του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής ΙΝΣΠΟΛ, συγκαλύπτοντας τους τραμπουκισμούς και ότι έφεραν το χωροφύλακα για να απομακρύνουν από το χώρο της εκδήλωσης τον εκπρόσωπο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ! Βλέπεις το ψεύδος και η προβοκάτσια πάνε χέρι χέρι με την λεκτική βία, τη βία του περιεχομένου της αστικής πολιτικής που υπερασπίζεις καθώς αποτελεί συνέχεια του τραμπουκισμού. Και όταν αυτός δεν είναι αρκετός, καλείς την αστυνομία σου, για να επιβάλλει τον Νόμο και την Τάξη σου.

    Η συνεχιζόμενη προβοκάτσια του ΙΝΣΠΟΛ στοιχειοθετείτε επίσης από το γεγονός ότι η φημολογούμενη απάντηση του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής ΙΝΣΠΟΛ δεν έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο της αντιδραστικής και αυταρχικής όπως αποκαλύπτεται συντηρητικής δεξαμενής σκέψης. Μάλιστα, η προβοκατόρικη ανακοίνωση-απάντηση που χρεώνεται στο Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ κατονομάζει πρόσωπο άγνωστο στα εκατοντάδες μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Έχοντας συναίσθηση των ποινικών ευθυνών που απορρέουν από την τραμπούκικη συμπεριφορά του συντονιστή της εκδήλωσης, αποκρύπτουν τα στοιχεία του και τον παρουσιάζουν με αρχικά του ονόματος του.
    Τα παραπάνω γεγονότα αποδεικνύουν την συνενοχή, την συγκάλυψη και την αμαρτωλή συνοδοιπορία του ΙΝΣΠΟΛ, που εξάλλου οφείλει με θάρρος να αναγνωρίσει ότι ο βίαιος συντονιστής της εκδήλωσης τους, το δικό τους μονόλογο υπερασπίζονταν. Με τον τρόπο που γνωρίζει, τον τρόπο που διδάσκουν ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή-Ενώσεις Αποστράτων, το άθλιο συνεχές της ακροδεξιάς μιλιταριστικής και εθνικιστικής μισαλλοδοξίας.
    Επαναλαμβάνουμε: Το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ όχι μόνο απαγόρευσε το διάλογο, ουσιαστικά οργάνωσε μια συζήτηση με σαφές ακραίο μιλιταριστικό και εθνικιστικό περιεχόμενο, αλλά στράφηκαν με ακραίο τρόπο κατά της νεολαίας και των στρατευμένων εκφράζοντας ακραίες θέσεις, ταυτιζόμενοι με τις θέσεις της ναζιστικής και δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, απαιτώντας στράτευση ανδρών-γυναικών όταν γίνουν 18 χρονών και για 18 μήνες.
    Είναι όλοι τους και πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. του ΙΝΣΠΟΛ υπεύθυνο για τους τραμπουκισμούς και τις ύβρεις, τη βωμολοχία πεζοδρομίου από τους γραβατωμένους συντελεστές της εκδήλωσης τους. Δεν έχουν ούτε καν το θάρρος –αυτοί που μιλούν για στρατιωτική τιμή και καθήκον- να αναλάβουν την ευθύνη για το κάλεσμα της ΕΛ.ΑΣ. και την στοχοποίηση του εκπροσώπου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

    ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ένα think tank της προκοπής δεν μπορείτε να φτιάξετε μου φαίνεται. Εξ' ορισμού το think tank πρέπει να ενθαρύνει τον διάλογο με την αντίθετη άποψη όχι για κανά φετίχ δημοκρατίας αλλά ακριβώς για να διασπά την υπερασπιστική της γραμμή και να κερδίζει έδαφος έναντι της. Εάν ούτε αυτό δεν μπορείτε να σκεφτείτε και βάλατε αστυνομία(!) σε καφετέρια για να διώξετε τον άνθρωπο τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή