Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Mακεδονομάχος 2015: άλλη μια τρομοκρατική άσκηση των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων με την στήριξη του Στρατού

Με την πλήρη στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων οι ακραία επικίνδυνες Λέσχες Εφέδρων, γιάφκες της ακροδεξιάς και της μισαλλοδοξίας, προετοιμάζονται να εκτελέσουν μια ακόμη μεγάλη άσκηση. Που εντάσσεται στο πλαίσιο της τρομοκράτησης των μειονοτικών πληθυσμών  της Θράκης, αλλά και της αντιμετώπισης των λεγόμενων ασύμμετρων απειλών -των μεταναστών και των κοινωνικών κινημάτων του κόσμου της εργασίας.
Εμείς απαιτούμε τη διάλυση των επικίνδυνων αυτών Λεσχών Εφέδρων, του ακραίου μιλιταρισμού και εθνικισμού, μονάδες εφέδρων που λειτουργούν με παραπέτασμα καπνού "τον εθελοντισμό" ως δυνάμεις καταστολής και πολεμικών τυχοδιωκτισμών, οργανικά ενταγμένων στα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Διαβάστε την ανακοίνωση τους και βγάλε τε τα συμπεράσματα σας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι γι ακόμη μια φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής της διαγωνιστική άσκησης <<ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ>> που θα διεξαχθεί για 8η συνεχή χρονιά από τις 24 έως 26 Απριλίου 2015.
Στην άσκηση συμμετέχουν ομάδες που θα αποτελούνται από οχτώ (8) άνδρες (ομάδα πεζικού) , είναι ΄΄ανοιχτή΄΄ σε όλους τους Έλληνες που έχουν ΄΄ανοιχτό΄΄ μυαλό πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποκλεισμοί που αφορούν συλλόγους-συνδέσμους-ενώσεις-ομοσπονδίες και γενικά εκτός οπαδικών αγκυλώσεων...αν είσαι έφεδρος του Ελληνικού στρατού έλα μαζί μας να εκπαιδευτείς , να γίνεις και να κάνεις και εμάς καλλύτερους.
΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ΄΄

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ
ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα περιστατικά της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη της ΛΕΦΕΔ, θεωρώντας πως οι διαμαρτυρίες των πολιτών στόχευαν την εθνική εορτή και προφανώς με την άδεια των ανεύθυνων "υπευθύνων", επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένα σκηνικό σύρραξης, πέφτοντας πάνω στους διαδηλωτές με βηματισμό, τη στιγμή που οι περισσότεροι είχαν μάλιστα και γυρισμένοι τη πλάτη.

    Η επίθεση συνοδεύτηκε βέβαια κι από ακροδεξιά ρητορεία όπως "σας γαμήσαμε στο Γράμμο, θα σας γαμήσουμε και πάλι" κτλ

    Βέβαια πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Οι θρασύδειλοι ενώ ήρθαν "φορτωμένοι" μόλις γύρισε ο κόσμος και τους αντιμετώπισε χεστήκαν απάνω τους και δεν τόλμησαν καν να κλιμακώσουν το περιστατικό με χειροδικίες αφού θα την είχαν βαμμένη.

    Και αφού η αστυνομία άνοιξε το δρόμο και ο κόσμος παραμέρισε για να περάσουν τα σωματεία κτλ, πέρασαν και οι ομάδες των ΛΕΦΕΔ και αργότερα στα βίντεό τους στο youtube για να κρύψουν τη ντροπή τους ισχυρίζονταν πως "πέρασε το τρένο" κι άνοιξε το δρόμο, πως τους πετούσαν πέτρες (έτσι βάφτισαν άδεια πλαστικά κύπελλα καφέ κι ένα μπουκάλι νερό), αλλά και για να φανούν ως θύματα ισχυρίστηκαν πως πήγαν κάποιοι να τους πάρουν τη σημαία, πράγμα που ποτέ δεν έγινε βεβαίως, αλλά πώς θα βάφτιζαν "εθνικό/πατριωτικό" τον προβοκατόρικο ρόλο τους;
    http://tomakrypodari.gr/politiki/evropi/mataiosi-stratiotikis-parelasis-tis-28is-oktovriou-sti-thessaloniki-dokoumenta/

    ΑπάντησηΔιαγραφή