Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Εργασία υποσχόταν η Χρυσή Αυγή» για να στρατολογήσει νέα μέλη

Διορισμούς, εργασία και άλλα ρουσφέτια τους υπόσχονταν στελέχη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους στρατολογήσουν στην οργάνωση, αναφέρουν κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ΧΑ, σύμφωνα με τη δικογραφία.
Όπως προκύπτει από  τις απολογίες  τους ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση,  οι κατηγορούμενοι ανέφεραν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής τους έταζαν  διορισμούς στο Δημόσιο, μόλις γίνουν πρώτο κόμμα. Επίσης, τους έλεγαν ότι όποιος βρεθεί  στο πλευρό του κόμματος, θα βγει κερδισμένος στο μέλλον.
Ένας κατηγορούμενος περιγράφοντας στις ανακρίτριες τον τρόπο με τον οποίο τους προσέγγιζε η Χρυσή Αυγή, φέρεται να λέει στην απολογία του:

Για τα 226 κοριτσάκια που απήχθησαν και τους Ευρωπαίους Τζιχαντιστές

Σε σειρά άρθρων μου υποστηρίχτηκε με σθένος πως η Αλ Κάιντα πριν την επίθεση της 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στους δίδυμους πύργους της Ν.Υ και τον προσχεδιασμένο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» που ακολούθησε δεν ήταν παρά μια μικρή περιφερειακή οργάνωση με μικρή επιρροή στον κόσμο της τρομοκρατίας και πως ο διαβόητος ηγέτης της Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν ήταν παρά ένας βαλιτσάκιας του πραγματικού άξονα του κακού, του άξονα ΗΠΑ, Ισραήλ, Σαουδικής Αραβίας, Κουβέιτ και Πακιστάν ο οποίος έσπρωχνε χρήματα και εξοπλισμό στους Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν για να το κάνει το Βιετνάμ της Σοβιετικής Ένωσης.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...Τρίτο σοβαρό συμβάν με αεροσκάφος Α- 7 να κόβει καλώδια της ΔΕΗ!

 
ImageΤο κακό παράγινε στην Πολεμική Αεροπορία και κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το τι συμβαίνει. Τρίτο σοβαρό ατύχημα ευτυχώς χωρίς θύματα. Μόνο θύμα η πειθαρχία στην ΠΑ που φαίνεται ότι έχει πρόβλημα. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί μετά το πρωτοφανές γεγονός με το F 4 που λίγο έλειψε να συντριβεί ανοιχτά της Καλαμάτας από υπερβολικά χαμηλή πτήση που επέλεξαν κατά παράβαση κάθε κανονισμού οι χειριστές του, σήμερα με πολλές ώρες καθυστέρηση το ΓΕΑ εδέησε να μας ενημερώσει ότι Α 7 , έκοψε καλώδια της ΔΕΗ!!! Σύμπτωση οτι το αεροσκάφος ήταν από την 336 Μοίρα;

Η απαράδεκτα καθυστερημένη ανακοίνωση του ΓΕΑ:

Το χρυσαυγίτικο πογκρόμ τον Μάη του 2011 μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη

Πογκρόμ (από τη ρωσική λέξη погром (πογκρόμ), από το ρήμα “громить” (γκρομίτ) που σημαίνει «συντρίβω»)
είναι μια μαζική και οργανωμένη βίαιη επίθεση εναντίον κάποιας συγκεκριμένης εθνικής, θρησκευτικής ή άλλης ομάδας,
με ταυτόχρονη καταστροφή του περιβάλλοντός τους (σπίτια, επιχειρήσεις, θρησκευτικοί χώροι, κοκ).
Ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί ιστορικά για να δηλώσει τις μαζικές πράξεις βίας, είτε αυθόρμητες είτε προμελετημένες,
κατά των Εβραίων αλλά επίσης και για παρόμοια περιστατικά εναντίον άλλων μειονοτικών ομάδων”.
(Από τον ιστότοπο el.wikipedia.org)

Οι «νύφες» της Μπόκο Χαράμ

Μπόκο Χαράμ
Του Χρυσόστομου Λουκά

ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

Φωτογραφία: ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...

Νέες περικοπές στην «Εθνική Άμυνα» και "απολύσεις", μεταχειρισμένα άρβυλα και διαγωνισμοί μόνο για ιδιώτες!

Ανάγκη Κοινού Μετώπου Αγώνα Εργαζόμενων-Φαντάρων-Λαϊκής Οικογένειας
Αλήθεια πως συνδέονται όλα αυτά;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ειδησιογραφία κάνει λόγο για «νέες μεγάλες περικοπές στην Εθνική Άμυνα, την Υγεία και την Παιδεία  που έρχονται αμέσως μετά από τις κάλπες του Μαΐου. Μετά το “τυράκι” των “κοινωνικών μερισμάτων “ πρέπει να επιβληθούν περικοπές 1 δις το χρόνο και αυτές επικεντρώνονται στους τρεις βασικούς πυλώνες του κράτους!
Από που θα προκύψουν νέες περικοπές στην Εθνική Άμυνα;  Από την συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη; Από τους μισθούς των στρατιωτικών; Και υπάρχει πάντα ανοιχτό ένα ενδεχόμενο που μπορεί να έμοιαζε απίστευτο πριν μερικά χρόνια. Απολύσεις στις ΕΔ. Η λέξη απόλυση έχει ακουστεί από πρωθυπουργικά χείλη σε συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς με τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο στο Μέγαρο Μαξίμου. Όταν ο πρωθυπουργός είπε στον Αρχηγό να εξηγήσει στο προσωπικό ότι προχώρησε στις περικοπές για να μην αναγκαστεί να απολύσει κόσμο. Απολύσεις δεν έχουν γίνει πουθενά στον κόσμο. Έχει γίνει όμως κατάργηση οργανικών θέσεων. Και αυτό ήδη “κουβεντιάζεται” και στην Ελλάδα! Η επιχειρούμενη κατάργηση της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης για παράδειγμα θα προκαλέσει κατάργηση οργανικών θέσεων».

Ένας Έλληνας Μισθοφόρος νεκρός στο Αφγανιστάν για τον οποίο δεν ακούσαμε - Ποιος είναι


ImageΟ καναδός, ελληνικής καταγωγής, Δημήτριος Δίπλαρος είχε όνειρα. Ήθελε να παντρευτει να κάνει ενα μεγάλο ελληνικό παραδοσιακό γάμο, να γίνει πατέρας και να ενταχθεί στις Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας. Η θητεία του στο Αφγανιστάν ήταν γι αυτον απλά ένα ξεκίνημα στην ζωή. 
Τώρα είναι ο πατέρας του, ο Ανάργυρος (Τζέρι) Δίπλαρος ο οποίος έχει… όνειρα. 
Τα βράδια πλέον δεν μπορεί να κοιμηθεί καθώς ακόμη περιμένει τον γιό του να γυρίσει, να τον ακούσει να μπάινει στο σπίτι. Η μόνη του επιθυμία ειναι να αγκαλιάσει και πάλι το μοναχογιό του. 
"Δεν ξέρω γιατί. Έχουν περάσει έξι χρόνια τώρα και εγώ ακόμα δεν το έχω αποδεχτεί", λέει ο Τζέρι στον δημοσιογράφο της καναδικής εφημερίδας Star. 

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΟ; ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΝΕΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ;


Image
Πολιορκείται ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος για να εμπλακεί στην πολιτική. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η πρόταση κρίνεται ενδιαφέρουσα από την πλευρά του στρατηγού που είναι έτοιμος να το συζητήσει. Πρόκειται για νέα πολιτική προσπάθεια η οποία θα κινηθεί πολιτικά στις παρυφές της ΝΔ . Στις δεξιές παρυφές εννοείται.
Όπως μαθαίνουμε επίκειται ένα σημαντικό ραντεβού του στρατηγού Φράγκου με τον εμπνευστή της νέας πολιτικής προσπάθειας η οποία στοχεύει να είναι έτοιμη για τις εθνικές εκλογές, ακόμη κι αν αυτές γίνουν τον Ιούλιο. Το ραντεβού θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με πιιθανότερη ημέρα την Τρίτη . Σ΄ αυτό το ραντεβού -αν και πρώτο- θα κριθούν πολλά.
Ο Φράγκος έχει κατά καιρούς δεχτεί κρούσεις για συμμετοχή του σε ψηφοδέλτια. Απέφυγε να δεχτεί αναμένοντας κάτι που εκείνος θεωρεί ότι είναι “στα μέτρα” του. Όσοι γνωρίζουν το σχεδιασμό της νέας πολιτικής προσπάθειας λένε ότι μάλλον αυτό που θα του προταθεί θα “του κάνει”. Πολύ σύντομα τα νεότερα...

http://www.onalert.gr/stories/irthe-i-ora-tou-fragou-ti-protasi-kai-apo-poion-tha-tou-ginei

Κι άλλος απόστρατος υποψήφιος της Χρυσής Αυγής

Κι άλλος απόστρατος υποψήφιος της Χρυσής Αυγής
Δεν είναι μόνο οι δύο στρατηγοί που μπήκαν στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής . Υπάρχουν κι άλλοι απόστρατοι που έχουν σπεύσει στην οργάνωση. Ένας απ΄ αυτούς ο Χαρίλαος Μέξας είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Άλιμο. Στο βιογραφικό του που δημοσιεύει “φιλικό” προς τους χρυσαυγίτες site αφού τον παρουσιάζει περίπου ως…τον Τομ Κρουζ των ελικοπτέρων του ΠΝ καταλήγει :
“Κατά την διάρκεια της κρίσεως των Ιμίων συμμετείχε ως πλήρωμα ελικοπτέρου Φ/Γ ΑΝΔΡΙΑΣ”!!!

Αδρίας είναι παιδιά .ΑΔΡΙΑΣ ,είστε και…εθνικιστές τρομάρα σας!!! Να υποθέσουμε ότι δεν έχουν ιδέα και για την ιστορία του αντιτορπιλικού. Ας τους τη μάθει ο υποψήφιος δήμαρχος πρώην ναυταίος που υποθέτουμε ότι θα την ξέρει. Ακού… Ανδρίας.



http://armynews.gr/?p=21093

Το Μαξίμου έχει “στο μυαλό” του πάντα τους στρατιωτικούς. Για τα ψηφαλάκια


Το Μαξίμου έχει “στο μυαλό” του πάντα τους στρατιωτικούς. Για τα ψηφαλάκια
Παίζει με τα νεύρα των στρατιωτικών ο Σαμαράς. Μετά από το φιάσκο της διανομής του κοινωνικού μερίσματος το οποίο θα πάρουν όσοι στρατιωτικοί δεν έχουν υποχρεώσεις, βγαίνει και δηλώνει στην συνέντευξή του στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ότι έχει πάντα στο μυαλό του “τους ένστολους”.
Για να μην τον αδικούμε είναι η αλήθεια ότι αν όχι ο ίδιος πάντως οι συνεργάτες του , τους έχουν . Αλλά με τον δικό τους τρόπο. Γι΄ αυτό έβαλαν επικεφαλής των μεταθέσεων στα Γενικά Επιτελεία αξιωματικούς της αρεσκειας τους. Εκλογές έρχονται ο μηχανισμός των μεταθέσεων φέρνει…ψηφαλάκια αβέρτα.http://armynews.gr/?p=21096

Τουρκία: Παραγγέλνει δύο F-35 για να εξευμενίσει τις ΗΠΑ

Με επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση, η Τουρκία προχωράει στην προμήθεια των δύο πρώτων μαχητικών F-35 Lightning II της αμερικανικής Lockheed Martin, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την οργή των Ηνωμένων Πολιτειών για τα αναρίθμητα «ολισθήματα» στα οποία έχει περιπέσει ο διεφθαρμένος «σουλτάνος» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συνολικά, η Τουρκία έχει ανακοινώσει ότι θα προμηθευθεί περί τα 100 μαχητικά του τύπου έναντι ποσού που κυμαίνεται περί τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο μένει να αποδειχθεί κατά πόσον είναι επαρκές για να «εξαγοράσει» την αμερικανική ανοχή για άλλη μια φορά.

Newsweek: Το Ισραήλ κατασκοπεύει στις ΗΠΑ… μαζικά!

Το Ισραήλ κατασκοπεύει τις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερο από κάθε άλλον σύμμαχό τους και αυτή η παρακολούθηση ξεπερνά κάθε όριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Newsweek.

ΠΗΓΗ: ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΑΜΕ-ΜΠΕ, http://mignatiou.com
Στόχοι της ισραηλινής κατασκοπείας είναι τα βιομηχανικά και τεχνολογικά μυστικά της αμερικανικής βιομηχανίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού, που επικαλείται πηγές που συμμετέχουν σε μυστικές συσκέψεις με θέμα την εισαγωγή νομοθεσίας που θα αμβλύνει τους περιορισμούς χορήγησης βίζας στους ισραηλινούς πολίτες.

Τι ανακοίνωσε το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο για το "χαμένο" F - 16 στη Χίο


Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Image
«Τερματίστηκαν οι δραστηριότητες ερευνών. Σε περίπτωση που εξασφαλιστούν νέες πληροφορίες και γίνουν νέες αξιολογήσεις, θα μπορέσουν να ξαναρχίσουν οι δραστηριότητες ερευνών».
Με αυτή την επίσημη ανακοίνωση του  Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας γνωστοποιείται η ολοκλήρωση των ερευνών  για την ανεύρεση της σορού  του πιλότου Ναΐλ Ερντογάν και του αεροσκάφους F-16, το οποίο είχε πέσει στο Αιγαίο στις 8 Οκτωβρίου του 1996 σε διαδικασία αναγνώρισης /αναχαίτισης και αερομαχία με ελληνικά αεριωθούμενα.
 Οι εφημερίδες έχουν τίτλους που αποτυπώνουν την απογοήτευση για την μη επιτυχή έκβαση , ενώ όλες αναφέρουν - σταθερά τελευταία - ότι το αεροσκάφος τους καταρρίφθηκε από ελληνικό αεροσκάφος.

Γιατί απέτυχε το Κίνημα το Ναυτικού;


Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ
Μια άποψη για το Κίνημα του Ναυτικού [1]
ImageΟ Μάϊος του 1973 σημαδεύτηκε από το ΄΄Κίνημα του Ναυτικού΄΄. Το βράδυ που επρόκειτο να εκδηλωθεί, άρχισαν οι συλλήψεις μεγάλου αριθμού αξιωματικών και των τριών όπλων (κυρίως όμως του Πολεμικού Ναυτικού) αλλά και ιδιωτών. Ως λόγους της μερικής αποτυχίας του σχεδίου για κίνημα (και θα δούμε το μέρος της επιτυχίας του, διότι υπήρξε τέτοιο και είναι σημαντικό) θεωρούμε τους εξής:
• Τη μακρόχρονη περίοδο, που οι ίδιοι οι ΄΄συνωμότες΄΄ εμφανίζουν ως διάρκεια της λειτουργίας της ομάδας. Ξεκίνησε το 1968 και κατ’ άλλους το 1967 και λειτούργησε διευρυνόμενη μέχρι το 1973. Στο διάστημα αυτό μία σχεδίαση για ενεργοποίηση με τα ταχέα σκάφη υπό διοικητή ΣΤΑΣ τον πλοίαρχο Σούλη το 1969, δεν εκδηλώθηκε και οδήγησε στην πειθαρχική δίωξη και αποστρατεία του ίδιου (και πιθανότατα και του αρχηγού του Στόλου Μόραλη). Η ομάδα αδρανοποιείται μετά απ’ αυτό, ουσιαστικά μέχρι τα μέσα του 1972.

Λένινγκραντ: Τα ημερολόγια των κατοίκων στην πολιορκία συγκλονίζουν


ImageΣτην 70η επέτειο από τη λύση της πολιορκίας του Λένινγκραντ, η RBTH στράφηκε στα πιο αξιόπιστα στοιχεία για εκείνα τα χρόνια. Στα ημερολόγια των κατοίκων της. Είναι οι γραπτές αφηγήσεις τους ίσως για την πιο φοβερή τραγωδία του Β΄ Παγκοσμίου.
12 Νοεμβρίου 1941. Σκριάμπινα:
Πέρασα από μια γνωστή και αυτή με κέρασε μια νέα γαστρονομική εφεύρεση. Ζελέ από δερμάτινες ζώνες. Η συνταγή είναι η εξής: Βραστές ζώνες από χοιρινό δέρμα και το αποτέλεσμα είναι κάτι σαν την πηχτή. Είναι αδύνατο να περιγράψω αυτή την αηδία! Το χρώμα κιτρινωπό, η μυρωδιά απαίσια. Παρά την πείνα μου δεν μπόρεσα να καταπιώ ούτε μια κουταλιά, πνιγόμουν. Οι γνωστοί εξεπλάγησαν από την απέχθειά μου, καθώς οι ίδιοι τρέφονται συνεχώς μ’ αυτό.

Ο ΥΠΕΞ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; Δηλητηριώδη αέρια εναντίον φιλορώσων στην Ουκρανία!


ImageΔεν υποχωρούν οι φιλορώσοι αντάρτες στη Μαριούπολη, όπου έχουν καταλάβει το δημαρχείο της πόλης. Το μεσημέρι, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών είχε ανακοινώσει ότι το κτήριο τέθηκε υπό τον έέγχο του στρατού, αλλά μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση ανατράπηκε ξανά. 

Χθες το βράδυ οι Ουκρανοί στρατιώτες προσπάθησαν να απομακρύνουν τους αντάρτες, με χρήση δηλητηριωδών αερίων και δακρυγόνων, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ilyichyovets”, με αποτέλεσμα να πετύχουν τον στόχο τους... προσωρινά, μιας και σήμερα οι αντάρτες επέστρεψαν εξοπλισμένοι με μάσκες. 

Ωστόσο, ακτιβιστές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ ήταν αυτοί που έπεσαν θύματα των χημικών, καθώς μόλις μπήκαν στο κτήριο και εισέπνευσαν το αέριο, άρχισαν να μην αισθάνονται καλά. 

USA: The World's Newest Third World Nation

(Photo: Javi Sánchez de la viña / Flickr)
And the newest third-world country is....America!
That's right. America looks a lot more like a third-world nation than the wealthiest country in the world.
 (Photo: <a href="https://www.flickr.com/photos/javisanchezfotos/11634893214"target="_blank"> Javi Sánchez de la viña / Flickr</a>)As CJ Werleman points out over at Alternet, while America is the wealthiest nation in the world, and has the most billionaires in the world, not a single U.S. city ranks among the world's most livable cities.
Meanwhile, despite our nation's vast wealth, 14.5 percent of U.S. households were "food insecure" as of 2010, and as of 2011, 1.5 million American household were struggling with "extreme poverty."

Αντιφασιστικές διαδηλώσεις για Ουκρανία

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ....Αγιοποιείται ο γέροντας Παΐσιος, ο αγαπημένος των μιλιταριστών και ναζιστών...


Το Ποντίκι Web 
Στα δίπτυχα της Εκκλησίας αναμένεται να συμπεριληφθούν οι γέροντες Παΐσιος, Ιάκωβος Τσαλίκης, Αμφιλόχιος, Εφραίμ Κατουνακιώτης και Σοφρώνιος του Έσσεξ, σύμφωνα με Ιεράρχη του Οικουμενικού Θρόνου.
Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα «Αγιορείτικο Βήμα» οι αγιοποίηση των γερόντων είναι δεδομένη, ενώ διέψευσε τα όσα ακούγονται περί αναβολής της αγιοκατάταξης του γέροντα Παΐσιου λόγω των θέσεων του στα Ελληνοτουρκικά.

Ένα κείμενο αυστηρά ακατάλληλο για ενηλίκους


 Αν σας ρωτούσαν; δένουν στα ψυχιατρεία τους ασθενείς σήμερα; γίνονται ηλεκτροσόκ στις ψυχιατρικές κλινικές; Τι θα απαντούσατε; Η συνήθης απάντηση είναι όχι ,αυτά γίνονταν παλιότερα. Κι όμως γίνονται και σήμερα. Τι γνώμη έχει η ψυχιατρική κοινότητα για τους ασθενείς; δεν ξέρω, ας ρωτήσουμε την ίδια. Είναι δύσκολο να είμαστε δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει πιει ένα τόνο φάρμακα, τρέχουν τα σάλια του, μασάει τα λόγια του, λέμε συνήθως τι νούμερο είναι αυτό. Τι χρειάζεται ένας άνθρωπος όταν νοσηλεύεται; ησυχία, χώρο αποδοχή, καλές συνθήκες. Τι παίρνει ο ψυχιατρικός ασθενής; δέσιμο και χάπια. Πόσα έχουν ξοδευτεί τα τελευταία 30 χρόνια για τα παίρνει αυτά; πάρα πολλά ευρά και δραχμά. Φυσικά έγιναν και βήματα προόδου που δυστυχώς πάνε τώρα να χαθούν: εκπαιδεύτηκε ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού σε νέες μεθόδους, χτίστηκαν πολλές δομές, κα .

Βενιζέλος: «Έχουμε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο ζωής!- Στη Μολδαβία παίρνουν 70 ευρώ»! (βίντεο)

Βενιζέλος: «Έχουμε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο ζωής!- Στη Μολδαβία παίρνουν 70 ευρώ»! (βίντεο)
Δείτε τι λέει στη διακαναλική συνέντευξη ο Ε. Βενιζέλος: «Υπάρχουν πολλοί μισθοί οι οποίοι είναι 70 ευρώ τον μήνα στην Μολδαβία. Η Μολδαβία είναι δίπλα μας έτσι; Είναι μία ώρα πτήση. 70 ευρώ τον μήνα! Λοιπόν, αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε ένα κράτος σε ένα επίπεδο ζωής, πάρα πολύ υψηλό»

ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ- ΑΤΙΜΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΥΓΗ

Ζαρούλια και Μπαρμπαρούσης κουνούσαν 50ευρα και 20ευρα στον Αλεξόπουλο και του φώναζαν: «Λαδώθηκες» [εικόνες]
Ζαρούλια και Μπαρμπαρούσης κουνούσαν 50ευρα και 20ευρα στον Αλεξόπουλο και του φώναζαν: «Λαδώθηκες» [εικόνες]Κρατώντας χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ και φωνάζοντας «λαδώθηκες, λαδώθηκες» απάντησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελενη Ζαρούλια και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στα όσα είπε ο πρώην βουλευτής της ΧΑ Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος από το βήμα της Βουλής.