Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ-Πορεία συμπαράστασης της Θύρας 13 για τον Ρωμανό (VIDEO)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έδειξαν με πανό τη συμπαράστασή τους στον Νίκο Ρωμανό αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτό.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 πήγε έξω από το Γ. Γεννηματάς και φώναξε συνθήματα συμπαράστασης στον απεργό πείνας: "ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, Νίκο γερά ως τη Λευτεριά"

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΥΕΘΑ Ν.ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ: "Βρωμιάρη, αλήτη, φύγε από εδώ"

Επιτέθηκαν πολίτες στον Δένδια στον Άγιο Λάζαρο

«Βρωμιάρη, αλήτη, φύγε από εδώ. Δεν θέλουμε την ανάπτυξή του». Απλός κόσμος και πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα επιτέθηκαν πριν από λίγη ώρα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια. 

ΜΑΝΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΚΙΛΙΑ-ΣΑΜΑΡΑ


Η μάνα έπεσε έντρομη πάνω στο καρότσι, για να προστατεύσει το μωρό της.
Σε απόσταση αναπνοής, οι ασπίδες των ΜΑΤ. Ετοιμες να εκτελέσουν την εντολή Κικίλια, για μηδενική ανοχή.
H φωτό, από τα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί...
Από nonews-NEWS

Η κυβέρνηση χαϊδεύει φασίστες Απόστρατους Στρατιωτικούς που συνεργάζονται με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής

ImageΣε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον δημοσιογράφο  Μάνο Τσαλδάρη ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας λέει  αναφερόμενος στην συνάντηση της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού με αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής:
“Θέλω να πιστεύω ότι έχουν μετανιώσει ήδη όσοι είχαν τη σχετική πρωτοβουλία, εκ μέρους της συγκεκριμένης Ένωσης. Δεν εκφράζει όμως το σύνολο των αποστράτων αξιωματικών, οι οποίοι, είμαι βέβαιος ότι δεν θέλουν να έχουν την παραμικρή σχέση με μία υπό δικαστική διερεύνηση εγκληματική οργάνωση”.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτουμε ότι της συγκεκριμένης συνάντησης ακολούθησε φιλοξενία πολυμελούς αντιπροσωπίας Αποστράτων από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα των ΝΑΖΙ στις Βρυξέλλες, αποδεικνύοντας ότι η σχέση και η συνεργασία Αποστράτων Στρατιωτικών και ΝΑΖΙ είναι βαθύτερη…

ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών πλησιάζει τα δύο κόμματα που απαρτίζουν την ακροδεξιά κυβέρνηση δίνουν ένα πραγματικό ρεσιτάλ ψηφοθηρίας και ευνοϊκής τοποθέτησης των ημετέρων.
Ένα πραγματικό όργιο συντελέστηκε τις τελευταίες μέρες όταν σε αμέτρητους στρατιώτες που ορκίστηκαν πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι παίρνουν φύλλο πορείας για το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ, το Πολεμικό Μουσείο και λοιπές προνομιακές τοποθετήσεις.
Τι να πει κανείς. Μόνο στο ΚΕΝ Τεχνικού στο Ναύπλιο 120 στρατιώτες –ναι καλά διαβάσατε- 120 βύσματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, έφυγαν για τις παραπάνω μονάδες (μεταξύ τους ελάχιστοι φαντάροι που είχαν πάρει κατ’ εξαίρεση μετάθεση, όπως δικαιούνταν).

Τα ΜΑΤ χτύπησαν απόψε τον περιπτερά, που είχαν δείρει στις 17 Νοέμβρη γιατί του είχαν κλέψει τα νερά(φωτο,βίντεο)

Θυμάστε την τραγική ιστορία στην πορεία για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη, όπου  ΜΑΤατζίδες ξυλοκόπησαν υπάλληλο περιπτέρου, επειδή διαμαρτυρήθηκε που πήραν στο τσάμπα νερά;; Αν όχι, σας την θυμίζουμε ΕΔΩ...
Πάντως τα γουρούνια των ΜΑΤ, δεν τον ξέχασαν. Σήμερα βρέθηκαν πάλι στα Εξάρχεια, αφού είχαν εντολή να τρομοκρατήσουν πάλι τους πολίτες, και "κατά τύχη" πέρασαν από το ίδιο περίπτερο...
Τα ΜΑΤ λοιπόν, έριξαν χωρίς λόγο χειροβομβίδα κρότου λάμψης στο περίπτερο, για να εκδικηθούν το μαγαζί που είχε κάμερες ασφαλείας και κατέγραψε προηγούμενο "ανδραγάθημα" τους, και δεν έμειναν εκεί, αφού η χειροβομβίδα ή θραύσμα της, χτύπησε τον ίδιο υπάλληλο του περιπτέρου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία!
Τα γουρούνια τελικά δεν ξεχνούν......
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/12/17.html#ixzz3LCYrtSwX

Η Χρυσή Αυγή έλαβε 155.000 για ένα «ίδρυμα φάντασμα» Ναζί Κομπίνες


Ποτέ δεν είχε καταχωρηθεί στα μητρώα του Πρωτοδικείου Αθηνών το «ίδρυμα» φάντασμα της Χρυσής Αυγής «ΑΙΓΙΣ», για το οποίο ωστόσο η νεοναζιστική οργάνωση πρόλαβε, πριν ανασταλεί η χρηματοδότησή της, να εισπράξει 155.000 ευρώ.
Το θέμα έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από την ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, και της σχετικής απάντησης από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος σε έγγραφό του που εστάλη στη Βουλή (04/12/2014) αναφέρει πως το ΑΙΓΙΣ δεν καταχωρήθηκε ποτέ στα μητρώα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ-Λάβρος κατά των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας… κρίσ

Η εθνική κυριαρχία της Ουγγαρίας δέχεται επίθεση από τις ΗΠΑ, είπε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτωρ Όρμπαν, μετά την κριτική που εξαπέλυσε ο γερουσιαστής Μακ Κέιν για τις σχέσεις της Βουδαπέστης με την Μόσχα, και ο οποίος αποκάλεσε τον Όρμπαν «νέο-φασίστα δικτάτορα»!
Τη δήλωση έκανε ο Όρμπαν μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο «Κόσουθ» την Παρασκευή. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις του Μακ Κέιν ήταν ακραίες και χαρακτηρίζουν αυτόν που τις έκανε.

Συμφωνία Βρετανίας και Μπαχρέιν για βάση και πολεμικά πλοία

Image
Σε νέα αμυντική συμφωνία με το Μπαχρέιν κατέληξε η Βρετανία. Βάσει της συμφωνίας το Μπαχρέιν παραχωρεί ακόμα περισσότερες λιμενικές διευκολύνσεις στα βρετανικά πολεμικά πλοία, στο λιμάνι του Μίνα Σαλμάν, στην ήδη υπάρχουσα μικρή βρετανική βάση που υπάρχει εκεί.
Το βρετανικό Ναυτικό διατηρεί εκεί αυτή την στιγμή, τέσσερα ναρκαλιευτικά. Τώρα όμως θα μπορεί να στείλει και βαριές μονάδες του στόλου, για όσο διάστημα χρειάζεται. Με βάση το Μπαχρέιν το βρετανικό Ναυτικό θα ενισχύσει την παρουσία του στον Κόλπο.

Με την ακύρωση του South Stream ξεκίνησε ο αγώνας Γερμανίας-Ρωσίας για τα Βαλκάνια

Με την ακύρωση του South Stream ξεκίνησε ο αγώνας Γερμανίας-Ρωσίας για τα ΒαλκάνιαΗ Μόσχα ακύρωσε τον αγωγό South Stream προς την Ευρώπη. Επειδή η ΕΕ μπλοκάρει το έργο, λέει ο Πούτιν - και κρύβει τους πραγματικούς λόγους. Για να τους καλέσει δημοσίως, θα σήμαινε ότι όλα τα προβλήματα της Ρωσίας θα γίνουν ορατά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η ακύρωση του South Stream της Gazprom είχε πολιτικά κίνητρα. Λόγω της διαφοράς της ΕΕ με το Κρεμλίνο, η μακροπρόθεσμη ενεργειακή ασφάλεια σε διάφορα μέρη της Ευρώπης βρίσκεται σε κίνδυνο, λένε οι αναλυτές του χώρου.

Το "γεωπολιτικό ατού" της Ελλάδας με 3 νέες ενεργειακές πηγές τροφοδοσίας


Image
Επιμέλεια : Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Το μεγάλο γεωπολιτικό ατού της Ελλάδας έναντι - και υπέρ - της ΕΕ στον ενεργειακό τομέα που είναι οι  τρεις νέες πηγές τροφοδοσίας και ταυτόχρονα οι τρεις νέες διόδοι τροφοδοσίας των ευρωπαϊκών οικονομιών παρουσίασε, μεταξύ άλλων, στην Βουλή ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης στη Βουλή, κατα την ομιλία του για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2015 
Αναφερόμενος λοιπόν στα βασικά χαρακτηριστικά της πολιτικής που ασκεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγήςπου όπως ειπε, ''κατά την άποψη μας, συνιστούν ζητήματα πατριωτισμού και εθνικής αναγέννησης και ταυτόχρονα συνιστούν μεγάλες, σπουδαίες και βαθιές διοικητικές μεταρρυθμίσεις'' τονισε μεταξύ άλλων:

ΗΠΑ: "Τσεκουρωμένος" ο αμυντικός προϋπολογισμός


Image
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τον -μειωμένο σε σχέση με πέρυσι - αμυντικό προϋπολογισμό ύψους 585 δισ δολαρίων για το 2015, με 300 ψήφους υπέρ έναντι 119 κατά. Το αντίστοιχο ποσό για τη χρήση 2014 ήταν  615 δισ δολάρια.Η νομοθετική ρύθμιση πάει τώρα στη Γερουσία, όπου αναμένεται να εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα. 

Ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει να διατεθούν επιμέρους 521,3 δισ  δολάρια για τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και 63,7 δισ  δολάρια για τις έκτακτης ανάγκης επιχειρήσεις στο εξωτερικό-  στο Αφγανιστάν και το Ιράκ). 
Μεταξύ άλλων ο προϋπολογισμός προβλέπει :
- 5 δισ  δολάρια για τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της ακραίας τζιχαντιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIL.
Και άλλοι 1.500 αμερικανοί στο Ιράκ

Video: ΜΑΤ σπάνε πόρτα πολυκατοικίας...Τρέπονται σε φυγή από τον κόσμο που τους κράζει απο τα μπαλκόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο, από τα σημερινά έκτροπα της κυβέρνησης στα Εξάρχεια. Άνδρες των ΜΑΤ, προσπαθούν να μπουν σε κλειστή πολυκατοικία, σπάζοντας (ο ήχος στην αρχή του βίντεο)...
Απομακρύνονται όταν από την απέναντι πολυκατοικία κάτοικοι, απαιτούν να φύγουν, και να μην τολμήσουν να μπουν σε σπίτια ανθρώπων. Μάλιστα από τα μπαλκόνια πετάγονται αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, τα οποία φεύγουν, γιατί μάλλον κατάλαβαν ότι τους βιντεοσκοπούσαν!

Βίντεο με τα ΜΑΤ να "φορτώνουν" μπουκάλι σε τσάντα διαδηλωτή

Σκηνή όπου φαίνονται άνδρες των ΜΑΤ να "φορτώνουν" μολότοφ σε τσάντα διαδηλωτή υπήρξε σε βίντεο του Mega στο δελτίο ειδήσεων 


.Ελληνικη Αστυνομια....Δεκεμβριος του 2014.....

.Ελληνικη Αστυνομια....Δεκεμβριος του 2014.....

Ομπζέρβερ: Ένας ήρωας απέναντι στον Σαμαρά

observer
Το γύρο του κόσμου κάνει πλέον η υπόθεση της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού.
Η βρετανική εφημερίδα Observer (κυριακάτικη έκδοση του Guardian) παρουσιάζει το θέμα στην πρώτη της σελίδα και φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας στην Αθήνα Έλενα Σμιθ.
Η εφημερίδα αποδίδει τα επεισόδια του Σαββάτου στην οργή που προκαλεί η στάση της κυβέρνησης απέναντι στον απεργό πείνας. Μιλώντας στον Observer ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού αναφέρει ότι ο γιος του ήταν σε θέση να καταλάβει “πως μια διεφθαρμένη ελίτ κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό αυτής της χώρας”.

ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ...

Eleni Zoomi Νωρίτερα στη διασταύρωση των οδών Βουκουρεστίου και Ακαδημίας τέσσερις μηχανές της Ομάδας ΔΕΛΤΑ σταθμευμένες εκεί (ώρα λήψης: 16:34). Πάνω σε κάθε μηχανή κρέμεται από το τιμόνι και ένα σακίδιο (δύο μαύρα, ένα παραλλαγής και ένα μαύρο - γκρι), όπως αυτά που η ΕΛ.ΑΣ. συνηθίζει να φορτώνει σε διαδηλωτές μαζί με κάμποσες κατηγορίες. Για τους δύσπιστους η φωτογραφία και σε μεγέθυνση. Για τους αφελείς τα λόγια είναι περιττά. http://katalipsiesiea.blogspot.gr/