Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΙΣΧΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΔ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Θρήνος στην Γαλλία - Αυτοί είναι οι 4 σκιτσογράφοι που ήταν η καρδιά του περιοδικού Charlie HebdoΘρήνος στην Γαλλία - Αυτοί είναι οι 4 σκιτσογράφοι που ήταν η καρδιά του περιοδικού Charlie Hebdo
Ακόμη η κοινωνία μας δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της απώλειας των δύο ναυτεργατών που εργάζονταν στο πλοίο του Μελισσανίδη που κατηγορείται ότι μετέφερε ακραίους ισλαμιστές στην Λιβύη και σήμερα σημειώνεται αυτό το φονικό στη Γαλλία.
Ήδη τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι:
"Η Ευρώπη σε κατάσταση σοκ. Μετά από την Μαδρίτη που έζησε την δική της 11η Σεπτεμβρίου, με τις βομβιστικές επιθέσεις στα τρένα, ήρθε και για το Παρίσι η ώρα να ζήσει την δική της τραγωδία. Η επίθεση ένοπλων στα γραφεία γαλλικού περιοδικού με αποτέλεσμα τον θάνατο 12αθώων ανθρώπων έχει “παγώσει” όλο τον κόσμο και ειδικά την Ευρώπη. Η επίθεση όπως όλα δείχνουν προέρχεται από φανατικούς ισλαμιστές. Συμπέρασμα που προκύπτει από το γεγονός ότι το σατιρικό περιοδικό είχε σκίτσα για τον Μωάμεθ! Μ΄ αυτή την αφορμή εκτέλεσαν 12 ανθρώπους. Η κατάσταση ασφαλώς δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι εγκληματίες φανατικοί ισλαμιστές έχουν “μπολιάσει” και τη Γηραιά Ήπειρο με το αβυσσαλέο μίσος και την απανθρωπιά".
Από κοντά τους οι εκπρόσωποι της ακροδεξιάς ΝΔ, που όχι μόνο συνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής αλλά συστηματικά εκφέρει έναν αδίστακτο εκφασισμένο και λαιϊκίστικο λόγο -με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που άλλοτε ξανακακτά τις ελληνικές πόλεις από τους εισβολείς μετανάστες και άλλοτε τους δολοφονεί στα Τείχη του Αίσχους, δαιμονοποιώντας τους δυστυχείς και χρεώνοντας τους όλα τα δεινά που μας προκάλεσε η αστική πολιτική, τα σκάνδαλα και οι μίζες τους!
Την σκυτάλη λοιπόν πήραν τα μεταγραφικά ακροδεξιά αποβράσματα του ΛΑΟΣ, όλοι αυτοί που απαιτούσαν τη δολοφονία των μεταναστών στα σύνορα από τον Στρατό για να ενσωματώσουν τα τραγικά γεγονότα της Γαλλίας στην προεκλογική ατζέντα.      
 Ο Άδωνις Γεωργιάδης “έφερε” την επίθεση των ισλαμιστών στο Παρίσι στον…¨"προεκλογικό πόλεμο, ενώ από την ακροδεξιά υστερία δεν ξέφυγε το σύνολο της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων που αγωνίζονται για τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας, χωρίς διαχωρισμούς φύλου-θρησκεύματος-εθνικότητας:
Όμως, όλοι αυτοί που ρίχνουν νερό στο μύλο της ναζιστικής ακροδεξιάς -με την άνοδο της οποίας σε όλη την Ευρώπη να σημαδεύει η ισλαμοφοβία και το μένος κατά των μεταναστών-, όχι μόνο διχάζουν την εργατική τάξη και στρώνουν το χαλί στην λήψη ακόμη πιο ακραίων αυταρχικών μέτρων και περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών, που απαιτεί όμως η δουλοποίηση του κόσμου της εργασίας.
Αλλά αρνούνται να βγάλουν συμπεράσματα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Ισπανία.   
Γιατί τα εγκλήματα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ιμπεριαλιστική πολιτική των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, που συχνά έστησαν και χρησιμοποίησαν τις ακραίες ισλαμικές οργανώσεις, πριν στραφούν ενάντια τους, προβάλλοντας τον μουσουλμανικό κίνδυνο ως τρομερή απειλή για να προχωρήσουν σε νέες επεμβάσεις, νέες εκστρατείες απαραίτητες για νέο ξαναμοίρασμα του κόσμου.  
Και δεν το κάνουν γιατί δεν τους συμφέρει. 
Προβάλλουν το ζήτημα της παρουσίας χιλιάδων μεταναστών απελπισμένων στα ελληνικά σύνορα, στην προσπάθεια τους να φτάσουν στον ανεπτυγμένο ευρωπαϊκό βορρά, για να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες του ελληνικού κράτους στην προσφυγιά αυτών των ανθρώπων.
Γιατί η Ελλάδα και η Κύπρος είναι σήμερα οι σημαντικότερες βάσεις εφόρμησης  των ιμπεριαλιστών σε Μέση Ανατολή και Αφρική. Γιατί η σημαντικότερη βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ είναι η Σούδα, εκεί που ο πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος παζάρευε να φέρει εκατοντάδες μη επανδρωμένα αμερικανικά UAV, μετατρέποντας τη στην σοβαρότερη αφετηρία επιθέσεων κατά των λαών της περιοχής.  
Γιατί το Μάρτιο πρόκειται να μεταφερθούν στην αεροπορική βάση του Αράξου δεκάδες αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στην εκστρατεία κατά του ISIS. 
Γιατί η Ελλάδα έχει μετατραπεί στην σημαντικότερη σύμμαχο του κράτους δολοφόνου Ισραήλ και σταθερό συνεργάτη σε όλους τους σχεδιασμούς εκδήλωσης τρομοκρατικών επιθέσεων (είτε κατά των Παλαιστινίων, είτε κατά του Ιράν, το 2009)!
Όλα αυτά όμως σημαίνουν κάτι:
ο λαός μας κινδυνεύει να βρεθεί στη θέση  όσων υπέστησαν τις συνέπειες της πολιτικής του τέως πρωθυπουργού κεντροδεξιού Ανθάρ στην Ισπανία και του κεντροαριστερού Προέδρου Φρανσουά Ολλάντ στη Γαλλία.
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΝΑΖΙ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Πρέπει τώρα να ανατρέψουμε την ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τη βίαιη ταξική πολιτική της λεηλασίας των εργατικών δικαιωμάτων, των λαϊκών ελευθεριών και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Πρέπει τώρα να επιστρέψουν όλα  τα ελληνικά στρατεύματα από το εξωτερικό και να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. 
Έξοδος τώρα από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και διάλυση τους. Καμιά συμμετοχή-διευκόλυνση στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και ανατροπή στην στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτική συνεργασία με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.
Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων στους πρόσφυγες-μετανάστες. όχι στην Ευρώπη Φρούριο, στις συνθήκες του Δουβλίνου και τα Τείχη του Αίσχους.
Καλούμε τους Φαντάρους και τα στελέχη να Αρνηθούν κάθε προσφορά υπηρεσίας στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

3 σχόλια:

  1. Από αριστερά προς τα δεξιά:
    Bernard Verlhac, dit Tignous, 1957- 7 janvier 2015 (57 ans)
    Stéphane Charbonnier, dit Charb, né le 21 août 1967-7 janvier 2015 (à 47 ans)
    Georges Wolinski, 28 June 1934-7 January 2015 (aged 80)
    Jean Cabut, 13 January 1938 – 7 January 2015 (aged 76)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες:
    Πρόκειται για τους αδελφούς Σαϊντ Kouachi και Σερίφ Kouachi που πιστεύεται ότι είναι Γάλλοι υπήκοοι αλγερινής καταγωγής, γύρω στα '30 τους. Ως συνεργός τους τους κατονομάστηκε 18-χρονος Hamyd Μουράντ, του οποίου η εθνικότητα δεν ήταν σαφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνδρες που συνδέονται με ένα τρομοκρατικό δίκτυο της Υεμένης, σύμφωνα με αξιωματούχους, αλλά δεν θα επιβεβαιώνεται αν η ομάδα ήταν η αλ-Κάιντα.
    Μια ειδική ομάδα της αστυνομίας επιτέθηκε στη Ρεμς στη βόρεια Γαλλία απόψε, όπου τουλάχιστον δύο από τους υπόπτους πιστεύεται ότι κρύβονται.
    «Κινούμαστε σύντομα. Είτε θα υπάρξουν πυροβολισμοί είτε θα φύγουν μακρυά. », είπε ένας αξιωματικός στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.
    Δεκάδες αξιωματικοί από την ομάδα επίθεσης είχαν περικυκλώσει το κτίριο στην πόλη Reims - την πόλη του νεώτερου από τους τρεις υπόπτους, ενώ η Αστυνομία παρήγγειλε στους δημοσιογράφους και τους κατοίκους να απομακρυνθούν
    http://www.independent.co.uk/news/world/europe/charlie-hebdo-attack-hunt-continues-for-three-gunmen-who-massacred-12-journalists-and-police-9963499.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή