Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΚΑΜΙΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

Η 11η Σεπτεμβρίου της Γαλλίας: Πόρτα πόρτα οι έρευνες για τους τζιχαντιστές της σφαγής στο Charlie Hebdo - Κρύβονται σε δάσος μεγαλύτερο από το Παρίσι
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΘΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Μέρες και νύχτες τρόμου. Αυτές είναι οι συνέπειες της πολιτικής του Προέδρου Ολλάντ ενός σοσιαλδημοκράτη Πολιτικού Σκουπιδιού, που τον μισεί όλος ο γαλλικός λαός.
Η Γαλλία βιώνει τη δική της 11η Σεπτεμβρίου είπαν πολλοί. Έτσι χαρακτηρίστηκε η τρομοκρατική επίθεση τουλάχιστον δυο φανατικών ισλαμιστών, των αδερφών Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, που το μεσημέρι της Τετάρτης εισέβαλαν στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στη Βαστίλη. Σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζενέβ ανακοίνωσε ότι οι συλλήψεις για το μακελειό έχουν φτάσει τις εννέα. 
Τα θύματά τους 12: 10 δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι του περιοδικού και δυο αστυνομικοί. 

Στην ουσία είναι εκατομμύρια. Είναι οι Γάλλοι που τρέμουν πια ακόμη και τη σκιά τους. 
Αυτά κατάφερε η αστική πολιτική του εθνικισμού και του ρατσισμού,  των κοινωνικών περικοπών και των απολύσεων, της γκετοποίησης και των αδίστακτων επεμβάσεων σε Αφρική-Μέση Ανατολή για τα γαλλικά οικονομικά συμφέροντα. 
Τώρα γέμισαν τα αστικά κέντρα με στρατό και πάνοπλοι Πραιτοριανοί κυκλοφορούν παντού, ενώ το κλίμα ανασφάλειας και δαιμονοποίησης των μουσουλμάνων επιβάλλει "εθνική ενότητα" υπό τον Ολλάντ, γεμίζει τις πολιτικές δεξαμενές των ακροδεξιών της Λεπέν και διχάζει τους εργαζόμενους με βάση τη θρησκευτική διαφορά.   

View image on Twitter
Zwaar bewapende speciale eenheden doorzoeken huizen in en nabij bos (Foto: @nbbrk)

Ελικόπτερα Puma, πάνοπλοι αστυνομικοί και κομάντος των ειδικών δυνάμεων της RAID και της GIGN με το δάχτυλο στη σκανδάλη ερευνούν πόρτα πόρτα τα σπίτια του χωριού. Καλούν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους και να μην ανοίγουν σε κανέναν. 


Μένει να μάθουμε αν θα έχει αιματηρό τέλος ή όχι, όπως το ανθρωποκυνηγητό για τους αδερφούς Τσαρνάεφ μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.  Οι εικόνες από το Λονπον με τους αστυνομικούς και τους κομάντος να κάνουν έρευνες με προτεταμένα όπλα, σοκάρουν. Όπως και οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο μικρό χωριό της βόρειας Γαλλίας. 




ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου