Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο ΥΕΘΑ Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΕΝΩ Η ΝΔ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Η συνέντευξη του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια στο οnalert.gr αποτελεί μνημείο υποκρισίας.
ImageΟ ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας παρουσιάζεται ως «Πόντιος Πιλάτος», ενώ αρνήθηκε συστηματικά να ελέγξει, ως προϊστάμενος τους τις Ενώσεις Αποστράτων –κομματικά παραμάγαζα της ΝΔ,  για την σχέση τους με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε και αυτός την πολιτική συγκάλυψης του Πορίσματος με τις λευκές σελίδες του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και της στρατιωτικής ηγεσίας για τη ναζιστική διείσδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις! Θυμιζουμε, ότι μέχρι τη δολοφονία του αγωνιστή και καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα, ο τότε υπουργός ΠΡΟΠΟ κρατούσε στο συρτάρι του (33) υποθέσεις τραμπούκικων και δολοφονικών υποθέσεων των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής!
Και όμως ήταν η Χρυσή Αυγή που την αποκάλυψε την σημαντική διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, είτε με την έκθεση των δύο απόστρατων ανώτατων στρατιωτικών Ν.Συναδινού και Επιτήδειου στις Ευρωεκλογές, είτε τώρα με τους 21 υποψήφιους που παρουσιάζει ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Ουσιαστικά δηλαδή, οι ΝΑΖΙ, που βλέπουν τα προγνωστικά των εκλογικών τους ποσοστών να καταβαραθρώνονται, διεκδικούν την νομιμοποίηση τους λέγοντας μας ότι δεν είναι ένα τσούρμο ανήλικα των Ταγμάτων Εφόδου με αρχηγούς κτηνώδης τραμπούκους και μπράβους, αλλά μια εθνικιστική οργάνωση με σοβαρές προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό. Μια απόπειρα που άρχισε ο Κασιδιάρης διαρρέοντας τις κασέτες των συνομιλιών του με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Μπαλτάκο, στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι η εγκληματική της δράση και οι αντικοινοβουλευτικές της εμετικές εθνικιστικές-ρατσιστικές-λαϊκίστικες παραστάσεις ήταν εν γνώση της κυβέρνησης, σε συνεννόηση με το πρωθυπουργικό περιβάλλον του Α.Σαμαρά. 
Επίσης, η δημοσιοποίηση της συμμετοχής τους στα ψηφοδέλτια δεν προκάλεσε ούτε την αντίδραση των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου-Ν.Δένδια, ούτε καμιάς Ενώσεως Στρατιωτικών. Αντίθετα, εδώ και χρόνια, τέλη Αυγούστου, στον Γράμμο και το Βίτσι, διοργανώνεται η «Γιορτή Μίσους» από την τοπική Ένωση Αποστράτων και με την συμμετοχή ακραίων ιεραρχών-βουλευτών των ΝΔ-Χρυσής Αυγής,  όπου οι συγκεντρωμένοι γιορτάζουν «την συντριβήν του κομμουνιστοσυμμοριτισμού» και τη σωτηρία της Ελλάδος από τον «σλαυοκομμουνισμό».
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με την άποψη ότι ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ακροδεξιά συγκοινωνούντα δοχεία;
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: και ενώ οι ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις μένουν στο απυρόβλητο, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αντιμετωπίζουν δικαστικές διώξεις και όχι μόνο από το βαθύ κράτος.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου