Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ!

Για μια ακόμη φορά η 35η Μοίρα Καταδρομών έρχεται στο προσκήνιο. Είναι η μονάδα που έγινε γνωστή το καλοκαίρι μέσω του βίντεο που αποκάλυπτε τη φασιστική εκπαίδευση, τις βωμολοχίες και τις βιαιοπραγίες των εκπαιδευτών.
Αυτή τη φορά έρχεται να αποδείξει ότι για το ελληνικό στρατό και ιδιαίτερα για τις Ειδικές Δυνάμεις η ψήφος δεν είναι δικαίωμα ή καθήκον του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, αλλά αντικείμενο τρομοκρατίας.    
Όπως μας καταγγέλλουν γονείς των φαντάρων που υπηρετούν εκεί πρόσφατα ανακοίνωσαν ορισμένα στελέχη ότι ο επαναπατρισμός όσων τον δικαιούνταν δε θα γίνει άμεσα λόγω εκλογών (!) και ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου.
Επίσης τους έδωσαν να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν επιθυμούν να μεταφερθούν στην Ελλάδα για τις εκλογές. Τους ανέφεραν ότι όσοι υπογράψουν θα μείνουν εκεί και δε θα μπορούν να ψηφίσουν καθώς στην Κύπρο δε θα φτιαχτεί εκλογικό τμήμα για τους φαντάρους ενώ όσοι αρνηθούν θα πάρουν 5 μέρες υποχρεωτική άδεια και θα πρέπει να μεταβούν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα.
Επίσης τρομοκρατούν τους φαντάρους ότι τον επόμενο μήνα θα τους λιώσουν στα καψόνια!
Το ζήτημα πάντως της ψήφου των φαντάρων στην ΕΛΔΥΚ ισχύει για όλα τα στρατόπεδα της Κύπρου.
Εμείς καλούμε τις διοικήσεις των μονάδων να πάρουν μέτρα απέναντι στη βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων των στρατευμένων.
Επίσης το ΓΕΣ πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει πως θα ψηφίσουν οι φαντάροι που υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ. Το ζήτημα της ψήφου δεν είναι ζήτημα τρομοκράτησης ή επιλογής, αλλά από τα βασικότερα δικαιώματα και καθήκοντα του πολίτη. Επίσης, αν τίθεται θέμα αδείας για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, πρέπει το ΥΠΕΘΑ να εξασφαλίσει τη δωρεάν μετακίνηση των φαντάρων είτε με δωρεάν κατάσταση επιβίβασης είτε με C130. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να μπουν εμπόδια ή να καταλήξει η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία υπόθεση όσων έχουν να πληρώσουν το ταξίδι στην Ελλάδα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: θα είχε ενδιαφέρον να ακολουθούσε μια κοινωνιολογική έρευνα στο βαθμό που υπάρξουν εκλογικοί κατάλογοι για τους στρατευμένους και τα στελέχη που υπηρετούν στην Κύπρο, ιδιαίτερα στις μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, ώστε να αξιολογηθεί η διείσδυση της ναζιστικής ακροδεξιάς.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437    
Diktiospartakos.blogspot.com  

6 σχόλια:

  1. Τι δουλειά έχουν οι κληρωτοί εχτός Ελλάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως καταδρομεας που υπηρετει αυτη τη στιγμη στην 35ΜΚ, θα πρεπει με τη σειρα μου να καταγγειλω οτι γραφετε με βαση αποπροσανατολιστικα στοιχεια μιας και απο οτι φαινεται ουδεμια προσπαθεια επαληθευσης των καταγγελιων που λαβατε εγινε. Η υπευθυνη δηλωση η οποια κληθηκαμε να υπογραψουμε αφορουσε αποκλειστικα τη προθεση μας να ταξιδεψουμε πισω στην Ελλαδα ή οχι. Σε καμια περιπτωση δεν αφορουσε την προθεση μας ή οχι να ψηφισουμε στις εθνικες εκλογες της 25ης Ιανουαριου 2015, κατι το οποιο θα ηταν αυτονοητα παρανομο.

    Απο την πρωτη μερα ανακοινωσης των εθνικων εκλογων, μας κατεστει βεβαιο απο τα στελεχη μας πως θα συμμετεχουμε στην εκλογικη διαδικασια οπως και να'χει. Ειτε με εκλογικη αδεια και επιστροφη στην Ελλαδα (που τοτε ακομη εμενε να αποφασιστει απο το ΓΕΣ) ειτε μεσω εκτακτων εκλογικων καταλογων ανα μοναδα και με ψηφο μας στην Λευκωσια.

    Οι ακριβεις εκλογικες διαδικασιες των στρατευσιμων στη Κυπρο ομως αφορουν ολοκληρη την ΕΛΔΥΚ και οχι μονο τη δικη μας μοναδα η οποια εδω στοχοποιειτε αδικα. Οπως και το οτι η τελευταια σειρα επαναπατρισμου θα παραμεινει παραπανω στο νησι και θα απολυθει νωριτερα απο την Ελλαδα ειναι και αυτη αποφαση του ΓΕΣ και οχι της διοικησης της μοιρας. Οπως ακριβως ισχυει και με την αλλαγη στις ημερομηνιες καταταξης της νεας σειρας για την οποια βεβαια δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται. Ξερετε, η δυναμη των στρατοπεδων, ιδιαιτερα σε περιοδο εκλογων και επιφυλακης, θα πρεπει να παραμενει σταθερη.

    Κλεινοντας να σημειωσω κατι το οποιο ηδη θα επρεπε να γνωριζετε εαν κανατε δημοσιογραφικη ερευνα. Οτι η διοικηση της 35 Μοιρα Καταδρομων εχει αλλαξει μετα απο το κατάπτυστο βιντεο του καλοκαιριου και ουδεμια σχεση εχει σε πραξεις και νοοτροπια με το παρελθον. Συνθηματα μισους και ξενοφοβιας δεν ακουγονται απο κανενα στομα. Καψωνια και αλλες μυθοπλασιες δεν ιφιστανται πλεον, οπως και το γελοιο καθεστως "παλιου-νεου" που ισχυε επι δεκαετιες. Το κλιμα που καλλιεργειται ειναι ακρως επαγγελματικο σε αντιθεση με τη γνωστη κατασταση που επικρατει στα στρατοπεδα της Ελλαδας.

    Αφου λοιπον δεν ειστε σε θεση να συνδραμετε και να υποστηριξετε την προσπαθεια που γινεται εδω, τουλαχιστον προσεξτε να επαληθευετε τις πληροφοριες σας και να μην μας λιθοβολειτε αδικως. Αλοιφετε βουτηρο στο ψωμι διαφορων ακροδεξιων και φασιστων που πονταρουν στην αποτυχια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Καταδρομέας.
    Αν εσύ είσαι καταδρομέας εκεί, και μάλιστα απο αυτούς που πιστεύουν ότι "διαφοροι ακροδεξιοί και φασίστες ποντάρουν στην αποτυχία" σας...τότε εγω είμαι ο Πιτερ Παν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Καταδρομέας.
    re file san polla na xseris esi !!! mallon gia stelexos se kovo poy prospathis na kalipsis ta afentika sou. File emena einai o aderfos mou ekei kai mono ayta pou les den ginonte.EINAI PROFANES OTI DEN EISE KATADROMEAS MALLON !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε βεβαια "Ανωνυμος"... Απο τη στιγμη που καταταχθηκα στις Ειδικες Δυναμεις εχασα καθε δικαιωμα να ανηκω πολιτικα σε οποιοδηποτε αλλο χωρο απο αυτον της Χρυσης Αυγης. Ολοι αιμοδιψείς φασιστες ειμαστε αλλωστε εκει μεσα.

    Απο εκει και περα δεν εχω κατι αλλο να πω.
    Καλη χρονια και ..καλα μυαλα "συντροφοι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε #2, θες να σου στειλω το ΑΣΜ μου μηπως για να πειστεις?
    Οσοι καταγγελουν οσα σας συμφερουν ειναι "γονείς των φαντάρων που υπηρετούν". Οσοι λεμε κατι διαφορετικο ειμαστε ο Πιτερ Παν και καλυπτουμε τα "αφεντικα" μας.
    Για πες μας τωρα εσυ για τον φανταστικο αδερφο σου και τα οσα σου λεει οτι γινονται. Μαλλον θα γινεις πολυ πιο πιστευτος απο εμενα εδω μεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή