Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ομαδική επιστολή από στρατιώτες του Λόχου Διοικήσεως της ΣΔΒ - Καραϊσκάκη Ά‏

«Παρακάτω γράφουμε παράπονα που έχουμε στρατιώτες του λόχου Διοικήσεως της ΣΔΒ μιας και με τον καινούριο διοικητή Λόχου Λοχαγό  είμαστε "φιμωμένοι".
- Έχουν αυξηθεί πολύ οι υπηρεσίες και αυτό δεν θα ήταν από μόνο του κακό αν δεν ήμασταν όλοι οι στρατιώτες σε πόστα και σε γραφεία. Εδώ οι περισσότεροι βγάζουμε για το στρατόπεδο πολλή δουλειά, που θα έπρεπε να την κάνουν τα στελέχη. Και σαν να μην έφτανε αυτό αμέσως μετά τα πόστα έχουμε και τις υπηρεσίες. Πολλοί συνάδελφοι σκέφτονται να παραιτηθούν από τα πόστα τους. 
- Έχουν βάλει ένοπλες υπηρεσίες μέχρι και σε ΚΨΜ και οδηγούς. 
- Στα μαγειρεία κάνουμε λάντζα με παγωμένο νερό και πονάνε τα χέρια μας. 
- Στρατιώτης έφαγε 5 μέρες φυλακή από τον λοχαγό επειδή φορούσε μαύρο κασκόλ στην αναφορά με 3 βαθμούς θερμοκρασία έξω. 
- ο Λοχαγός είπε ότι θα μας τρώει 1 ώρα από την έξοδο μας αν δεν κάνουμε καλά οπλοασκήσεις. (Αυτή τη στιγμή που γράφουμε την επιστολή μας έχει φάει ήδη 2 ώρες από την έξοδο)
- Στρατιώτης με ι4 και κόκκινη σφραγίδα ΑΧΙΦ (άτομο χρήζοντας ιδιαίτερης φροντίδας) κάνει συνέχεια υπηρεσία μαγειρεία και είναι και σε πόστο επιτελικού γραφείου. (Στρατιώτες με ανάλογο Ι4 σε άλλα στρατόπεδα δεν κάνουν υπηρεσίες). 
- ο ίδιος λοχαγός δεν μας δίνει φοιτητική άδεια. Και όταν στρατιώτης βγήκε στην αναφορά δυο φορές για να ζητήσει άδεια να δώσει εξεταστική (του αρνήθηκε και στις δύο) αναγκάστηκε να ζητήσει ακρόαση από τον Ταξίαρχο ο οποίος του τις έδωσε. Μετά ο λοχαγός φώναξε στο γραφείο του τον στρατιώτη επειδή παρέκαμψε ιεραρχία.
- Για υπηρεσιακά δεν το συζητάμε καν. Δίνει μόνο όταν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. 
Και μας υποχρεώνει και σε πρωινή γυμναστική λες και καθόμαστε και ξυνόμαστε όλη μέρα. 
- Φώναζε σε στρατιώτη στο εστιατόριο επειδή είχε κάτσει να φάει σε τραπέζι που κάθονται οι ΥΕΑ ( ποτέ δεν μας είπαν ότι τα τραπέζια είναι αριθμημένα).
- ο Λχγς κόβει πάντα τις τιμητικές που παίρνουμε. Δεν φτάνει που παίρνουμε μια στο τόσο μας τις κόβει κιόλας. Από τις 5 μέρες πχ μας δίνει τις 2 ημέρες.
Μάλλον ο Λοχαγός νομίζει ότι είναι ακόμα στη στρατονομία απ' όπου μας ήρθε». 
Μήπως, λέμε μήπως, ο Ταξίαρχος και το ΓΕΣ πρέπει να κάνουν κάτι;

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν μαζικά στην Αναφορά, επίσης να ζητήσουν ακρόαση από τον Ταξίαρχο και Μέραρχο, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα μας. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

56 σχόλια:

  1. Δημοκρατία στο "Ελλαδιστάν" 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή έχει τύχει να ακούσω κάποιες ομιλίες και απόψεις του ΑΓΕΣ κ. Μανωλά,πιστεύω ότι κάτι τέτοιοι φανατικοι του είδους,(χρησιμοποιώ μια πολύ ήπια έκφραση),αμαυρώνουν και σαμποτάρουν το έργο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν συνεχιστεί το θέμα, να αποτανθούν, πέραν του Ταξιάρχου, και στον Διευθυντή Διαβιβάσεων του ΓΕΣ (που είναι ο ιεραρχικά ανώτερος μετά τον Ταξίαρχο) ο οποίος γενικά είναι ιδιαίτερα δίκαιος σε θέματα προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sdb stin athina dn einai? an kanw lathos einai apo tis pio vismatikes monades.... krima ta paidia ti travane me tous kompleksikous..kalo kouragio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ..ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ...ΚΙ ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΣΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αυτή η αντιπαράθεση μεταξύ των φαντάρων είναι αδιέξοδη και πολύ βολική για το ΓΕΣ και τους διοικητές;

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε 4:34 δεν χρειαζεται να πεφτουμε στην παγιδα να εχουμε σαν προτυπο το χειροτερο αλλα το καλυτερο για ολο το στρατο πανελλαδικα

      Διαγραφή
  6. Ανοιξαν υπηρεσιες αλλα δεν μας λετε τελικα πως σας παει?
    Φημες λενε 1-1 με 1-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοχαγέ εσύ; Φήμες λένε οτι την έξοδο μας θα την κάνεις βράδυ μετά την ανάρτηση της επιστολής..

      Διαγραφή
    2. Μου φαινονται πραγματικα αστεια τα παραπονα σας. Βρισκεσαι στο Χαιδαρι (10 λεπτα απο το κεντρο της Αθηνας), σε παει 1-1 με 1-2 ( χωρια τα off) και μου γκρινιαζεις επειδη σου φοναξε ο λοχαγος και δεν σου δινει υπηρεσιακο για να πιεις καφε. Αν δεν καταλαβαινεις οτι προκαλεις εμας που βρισκομαστε σε ενα γαμωνησι ,βγαινουμε με συχνοτητα πανσεληνου και οτι τα powernaps ειναι οτι πιο κοντινο σε ξεκουραση εχουμε, τοτε δικαιολογημενα πιστευεις οτι εγω που σου τα γραφω αυτα ειμαι ο λοχαγος και οχι απλα ενας ΣΤΡ(ΔΒ) που δεν δεχτηκε να παρει τηλεφωνο το καθε τσουτσεκι για να μην βγει εξω απο το νομο Αττικης σε ολη του την θητεια.
      Για πες και για την εμπλοκη που φαγατε με τα γκρουπ

      Διαγραφή
    3. Γιατί όμως φίλε δεν βγαίνετε παραπονούμενοι;
      Γιατί δεν στέλνετε επιστολή-καταγγελίας;
      Γιατί δεν αντιδράτε;
      Άσε λοιπόν το βύσμα και κουνήσου.
      Υπάρχει και άλλος τρόπος-ο μοναδικός- για να αλλάξουν τα πράγματα.

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμε 9:30, αν εσύ είσαι φαντάρος εγώ είμαι ο πάπας! Κατ ´αρχάς δεν έχουν όλοι βύσμα και δεύτερον,είσαι ΠΟΛΥ ενημερωμένος για κάποιον που είναι σε γαμωνήσι,όπως λες! Και αυτές τις αντιθέσεις που προσπαθείς να περάσεις μεταξύ στρατευσίμων,κράτα τες για την κάστα σου! (Από κάποιον που λόγω ηλικίας έχει δει πολλά περισσότερα από σένα και μπορεί να αντιληφθεί καταστάσεις)!

      Διαγραφή
    5. Μπραβο ρε συνταξιουχε ντεντεκτιβ. Αφου η επαγωγικη σου ικανοτητα ειναι τοσο ανεπτυγμενη και συνδιαζεις τοσο αρμονικα τα γεγονοτα για να βγαλεις τοσο ευφυη συμπερασματα , κανε μου μια χαρη. Βρες μου λιγο και την αναλογια βυσματων και μη. Επισης για πες μου ποσο περιεργο θα σου φαινοταν αν με καποια πεδια απο κει ημασταν μαζι στο κεντρο και εχουμε κρατησει επαφη??? Η καστα μου βρισκεται πολυ χαμηλα και δυστηχως τρωει τα σκατα σας . Δεν ζηταω να μην χεζεται αλλα να μην τρωτε φακες γιατι μου κολανε στα δοντια....
      Και για τον προηγουμενο συμφωνω οτι πρεπει μαζικα και στοχευμενα να διεκδικισουμε την καλυτερευση των συνθηκων. Και ηδη εχουμε κανει πραγματα, οχι ομως να μυξοκλαιμε και να γκρινιαζουμε . Αλλα οι συμφεροντολογοι ειναι απεναντι μας και θα επρεπε οσοι τους υποστηριζουν να αναρωτηθουν για ποιο λογο το κανουνε.

      Διαγραφή
    6. Την κάστα του αγόρι μου ο καθένας την ορίζει μόνος του! Αν εσύ έχεις μάθει να τρως σκατά, μια ζωή σκατά θα τρως!

      Διαγραφή
  7. Μπραβο στον μαγκα που το ανεβασε... Δεν ειναι φημες. Το ειπε οτι θα βγαινουμε 6 παρα τεταρτο οι εξοδουχοι λογω εκπαιδευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μη έχοντες την κουλτούρα και την πνευματική καλιέργεια να πείσουν με τις πράξεις τους, το μόνο που μπορούν να κάνουν ,είναι να εκμεταλευθούν τη ¨ δύναμη¨ που τους δίνουν τα γαλόνια τους και να προβαίνουν εκδικητικά σε αντίποινα!

      Διαγραφή
    2. gia mia bdomada eipe oti tha ginei auto...stokoi

      Διαγραφή
  8. Ειναι κρίμα στρατιώτης να απαντά σε συναδέλφους στρατιώτες με αυτόν τον τρόπο με μόνες πληροφορίες τις φήμες. Θα ήταν πιο δίκαιο να μάθαινε πρώτα την πραγματική κατάσταση που επικρατεί και μετά να ποστάρει. Δεν έχουν όλοι τσουτσεκια για να μείνουν Αθήνα. Ούτε φταίνε εκείνοι που έμειναν Αθήνα και πολύ περισσότερο που εσύ πήγες στο γαμωνήσι.Για τα περί υπηρεσιακών και καφέδων δεν απαντώ γιατι τα σχόλια είναι πολύ φθηνά. Κάθε φαντάρος αξίζει τον απαραίτητο σεβασμό μόνο και μόνο επειδή είναι άνθρωπος όπως εσύ παλικάρι μου. Δεν μπορεί ο κάθε κομπλεξικός στρατιωτικός να βγάζει τα βίτσια του στους φαντάρους. Αλληλεγγύη παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to mono thema ein oti dn mporoume na paroume tis timitikes ...epishs h diadikasia gia ts foititikes exei ksekinhsei kai ts pernete kanonika...arkei na parousiasete ta dikaiologitika...kalo tha tan na pername opote theloume ts timitikes bebaia gia na mn xalame ts dikes mas...uphresiaka gt na pareis? gia na pas gia kafe...? mono gia logous ekswterikhs douleias prp na dinonte kai eswterikhs ennoeite...egw kserw pws gia ekswterikh douleia exei dwsei uphresiako kai mn lete malakies...to 1-1 ein emplokh...para exoume ginei klapsiarhdes fenetai...ainte...gia mia bdomada eipe na katseis mesa oxi gia panta...oso gia to full face o allos ama hthele mporouse na to bgalei gia tn anafora...oi upoloipoi gt dn foragan dld?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sugxarhthria ston kathisterhmeno pou egrapse auta...boutirompempe...katse na fas psolara twra epeidh ekanes auth tn malakia esu kai oi upoloipoi...mono tsimpoukia dn mas epernan ekei mesa toso kairo kai hrthes esu kai les oti se ponaei to xeraki sou apo ta magireia... kai se fotrwsan me uphresies...(1-1) mas koroideuoun oloi eksaitias sou...mas ekanes rezili palio klapsa kai mas gamises tautoxrona...malakismeno...ante kai gamisou palio hlithie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είπε το δουλικό;

      Διαγραφή
    2. Πρωτον ανοητε συναδελφε το μηνυμα ειναι ομαδικο. Μαζευτηκαν παραπονα απο πολλα παιδια. Δεν ειναι το point τα μαγειρια που σταθηκες αλλα και αυτα συν τοις αλλοις. Εκτος κι αν εχεις καποιο κομπλεξ με τα παιδια που κανουν μαγειρια και δεν μας το λες. Αλλα αν το προβλημα σου ειναι ο στρατιωτης που το ανεβασε, πολυ ευχαριστως να συναντηθουμε να με βρισεις απο κοντα.

      Διαγραφή
    3. poia parapona re kaimene...ksereis ti ekanes? anarwtiesai ti epetai na ginei???mpetoblaka...kai to fistiki exei pio polu mualo apo sena...auta eprepe na ta peis stn loxago kai oxi na kathesai kai na grafeis se dhmosia site mpas kai se luphthei kanenas...stoke....gt dn perneis anabolh re psile afou fobasai mn s spasei kana nuxi?eides ti egine shmera??? poios ftaiei gia oti egine...esu...ara poion tha brizoun oloi esena...epeidh klaftikes gia malakies...tsoutseki...kai ama exeis arxidia bges kai pes to aurio sthn anafora...exw auta kai auta ta parapona kai oxi na klegesai pisw apo to pc kai na perneis kai olous tous sunadelfous sou mazi kai mena se authn tn malakia...

      Διαγραφή
  11. ΠΥΞ ΛΑ ΜΟΥΝ....ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΠΛΕΝΑΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ 1-1 ΚΑΙ 1-2 ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΚΛΑΨΕΣ....
    ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΙΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,
    ΤΩΡΑ ΑΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ :
    - Στα μαγειρεία κάνουμε λάντζα με παγωμένο νερό και πονάνε τα χέρια μας.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ 35ΜΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ...
    Για υπηρεσιακά δεν το συζητάμε καν. Δίνει μόνο όταν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.
    ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝ..
    - Στρατιώτης έφαγε 5 μέρες φυλακή από τον λοχαγό επειδή φορούσε μαύρο κασκόλ στην αναφορά με 3 βαθμούς θερμοκρασία έξω.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E kai eipes "mias kai kakoperasa egw na gamithoyn kai oi alloi.. em ti malakas eimai? "

      Διαγραφή
    2. ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΞΕΣ..
      ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜ "ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ" ΚΑΙ ΧΑΙΔΑΡΙ 10ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ 1-1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ ΚΤΛ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ????

      Διαγραφή
  13. Ειλικρινα,αυτος που τα εγραψε αυτα πρεπει να ειναι ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΓΙΩΤΑΣ...ΡΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ βρισκεσαι σε ενα απο τα πιο ΒΥΣΜΑΤΙΚΑ στρατοπεδα στην Ελλαδα και εχεις προβλημα οτι δεν σου δινουν υπηρεσιακο αν δεν τρεχει σοβαρος λογος????καιβπου ειδες να δινουν υπηρεσιακο για ψυλου πηδηγμα?Παραπονιεσαι οτι κανετε λατζα με κρυο νερο?Συγνωμη ρε μαστορα θα βαλουμε και θερμοσιφωνα για την ΠΑΡΤΑΡΑ σου.Το μεσο φανταρακι υπηρετει στα συνορα μεσα στο κρυο και αυτα που θεωρεις αυτονοητα δεν τα εχει σκεφτει καν και εσυ ΜΠΟΥΧΕΣΑ εισαι δυο βηματα απο το σπιτακι σου ΚΩΛΟΒΥΣΜΑ βγαινεις μερα παρα μερα εξω και εχεις και παραπονα..ΠΑΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Filos.. anti na krazeis autous poy prospathoun kati na kanoun, opws autos pou egrapse to keimeno, krakse kai diekdikise ta autonohta. Alla san mpouxesas mallon tha ta dextikes.. upotaktike douloprepei ellhn

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι τα παντα στην ζωη ενα συνδικατο πρεπει να το καταλαβεις οσο ειναι νωρις..πρεπει να μαθεις να μαχεσαι και πανω απο ολα να δεχεσαι οτι δεν γινονται ολες οι επιθυμιες σου πραγματικοτητα και οχι να κλαιγεσαι στα σαϊτ αλλα ετσι θα εμαθες προφανως

      Διαγραφή
    3. Ποια ειναι τα αυτονοητα ρεεε.....φιλος????Να παιρνουν υπηρεσιακα οποτε γουσταρουν δηλαδη??? Ακου εκει..

      Διαγραφή
  14. Απ´οτι βλέπω ,αρκετοί εδω μέσα, έχουν σαν πρότυπο το χειρότερο,και επειδή συμβαίνει και αλλού θα πρέπει να συμβαίνει παντου! Μαθημένοι στο βούρδουλα είσαστε όλοι εσεις και γι αυτό μια ζωή θα είσαστε υποτακτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντι να κραζετε ολοι που δεν εχετε ζεστο νερο, κραζετε αυτους που πλενουν με παγωμενο.. Ε ρε Ελληναρα Αθανατε...Αφου τρωω εγω σκατα να φαει και ο διπλα μου.. Για αυτο μια ζωη ο ελληνισμος στη ρουφιανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το χαρακτηριστικό του έλληνα που μεταδίδεται απο γενιά σε γενιά . Ζηλοφθονία και κακία για τον διπλανό που νομίζει ότι περνάει καλλιτερα απο εκείνον. Ντροπή σας νέα παιδιά .
    Αν κάποιοι έχουν αρχ....α και μιλούν, μπράβο τους οι άλλοι απλά βολευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poso poia na boleuteis re? zesto nero exoume gia mpanio kai gia ksurisma...1-1 mas paei...dn mas enoxlei kanenas para mono to prwi gia na bgoun ta posta.. kai to bradu gia ts uphresies pou einai upoxrewtiko na ginoun...pou akribws zwrizesai?

      Διαγραφή
    2. stn gumnastikh kai oti prp na sai problepe gia 10 lepta????

      Διαγραφή
  17. ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΧΑΝΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΠΟΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΡΑΨΕ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ( ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΒΥΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ).
    ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eisai mesa sto stratopedo?ama dn eisai dn ksereis ti ginetai gia auto boulwsto...ama eisai tote.. eisai kai esu klapsiarhs!

      Διαγραφή
    2. Εσυ που βριζεις συνεχεια πρεπει να εχεις πολλα κιλα αρχιδια... που εισαι τοσο μαγκας και δεν σε εχουμε δει μεσα στο στρατοπεδο?

      Διαγραφή
  19. Ο τυπακος που βριζει ειναι εκτος απο γελοιος, ψευτης και θρασυδειλος. Δεν υπαρχει ουτε ενας μεσα στο λοχο που να ελεγε τοσες μερες "μια χαρα ειμαστε ας μην μιλαμε". Απλα ειναι κοτα να μιλησει, και επειδη μιλησε καποιος και "υποτιθεται" οτι υπαρχουν συνεπειες κλαιει εκεινος τωρα. Οσο για τα οπολοιπα προβατα που το μοτο σας ειναι "στρατος ειναι ρε παιδια πρεπει να μας γαμ...σουν, ο στρατος θα επρεπε να υπαρχει μονο με εσας. Στρωστε κωλο λοιπον και απολαυστε το. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! (και η επιλογη να αντιδρασουμε απο δω μεσα, με ανωνυμια, ειναι η μονη διεξοδος που σου δινει ο στρατος και οι..."δημοκρατικες" διαδικασιες του προς τους παραπονουμενους, για να μην μαζεψεις κρατησεις και για τα εγγονια σου) Υ.Γ. Μπεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι αδερφε.. Αν εβγαινε ο ταξιαρχος σημερα και ελεγε "εχετε δικιο θα το κοιταξω", ολοι αυτοι θα τον εκαναν ηρωα... Αθλητικη εφημεριδα ο Ελληνας.. την μια ετσι την αλλη αλλιως..

      Διαγραφή
    2. re psile mas douleueis?tr tha fame skato..xeirotera apo oti eimastan...ti akribws kataferes me to na peis authn tn malakia?kai 6 wra tha mpaineis mesa twra kai tha bgaineis 5.45 kai tha luneis kathe mera oplo gia epithewrhsh...mporei na sou auksisoun kai ts uphreisies...mmmm polu wraia antidrash...ama eixe kai to epithimito apotelesma...

      Διαγραφή
    3. re lakama otan ta eipe prwth fora o loxagos oti tha ginoun ayta to keimeno den eixe anevei kan panw. olo malakies lete oloi edw mesa xestides

      Διαγραφή
    4. kai ama eixe to epithimito apotelesma twra tha ekanes toumpeki kai tha eleges oti kaneis zwara

      Διαγραφή
    5. perimene perimene...ksekiname apo tn arxh...
      -1-1 uphresies...
      -zesto nero gia mpanio kai ksurisma...
      -faghto gamato.,..
      -to bradu dn se enoxlei kaneis...
      -uphresiaka gia mia douleia pou htheles na kaneis to xeis...kai oxi gia na pas gia kafe...
      -oi foititikes dieuthetithikan...
      ....
      auto p prp na koitaksoume einai auto me to thema ton adeiwn pou dinontai prwta oi kanonikes kai meta oi timitikes...prp na pame stn loxago kai na tou poume.. esu katebases lista me problhamata limena...to oti exeis gumnastikh dn einai kako..kai gia to kruo nero omws paw paso...ok kai se auto...alla ta upoloipa einai klapses kai mono...

      Διαγραφή
  20. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ. ΜΕ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΒΥΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙ...ΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mhpws oloi eimastan eunohmenoi kai mas gamise o xazos apo kei

      Διαγραφή
    2. eynohmenos hsoun me ton prohgoumeno dioikhth loxou kai oxi me me ayton pou hrthe

      Διαγραφή
    3. mia xara eimai file mou otan me paei 1-1...
      opws eipa kai parapanw ola ta problhmata einai limena peran tou nerou gia ta mageireia pou prp na koitaxtei kai me ts adeies pou dn dinei ts timitikes mas oles kai mas dinei ts mises...kai prp prwta na xeis parei ts dikes sou...
      ola ta upoloipa dn uparxoun...tr pou tha mpainome 5.45 na deis wraia pou tha nai kai linoume kathe mera to oplo panw sto krebati...epeidh enas malakas dn mporouse na kanei upomonh mia bdomada na teleiwsei olo auto kai na bgainoume ksana opws bgainame kanonika...

      Διαγραφή
  21. ΜΗΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΧΑΖΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΗ,
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΕΣΥ? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟ....ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. olous mas pernei h mpala file mou...kaneis dn pernaei kalutera apo kanenan...mono oi odhgoi pou pleon dn tha exoun tpt apo uphresies para mono tn odhghsh ts...

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Την καταγγελια την έγραψαν φίλε μου γιατι ειναι κακομαθημένα και έτσι έχουν μάθει απο το σπίτι τους..και αυτους θα συναντουμε αύριο σε διευθυντικές,οικονομικές,πολιτικές κοκ θέσεις,γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως και οι βολεμένοι..

      Διαγραφή
  22. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΔΒ... ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΚΕ ΞΥΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ Ο.Υ. ..... ΜΗ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ...ΥΠΟΜΟΝΗ ..ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ... ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΛΟΧΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή