Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΓΜΕ: Τιμή μας και καμάρι μας να μας κάνει μύνηση η Χ.Α


Αυτό που γνωρίζαμε για την γυναίκα του φυρερίσκου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ήταν ότι δηλώνει εισοδηματίας, ιδιοκτήτρια ακινήτων, μεταξύ των οποίων είναι και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής "Dream" στη Βάθης.
Για το πολιτικό της ποιόν έγραφε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός:
«Το ξέραμε ότι η Ζαρούλια είναι η φράου του Μιχαλολιάκου. Ότι λατρεύει τα SS τόσο πολύ, ώστε να φοράει δαχτυλίδι με τον χαρακτηριστικό σταυρό τους στην ορκωμοσία της ελληνικής Βουλής. Ότι επικαλείται τον Πλάτωνα και τους αρχαίους φιλοσόφους για να στηρίξει τις επιθέσεις σε "τρισάθλιους λαθρομετανάστες". Και ότι μισεί τους κομμουνιστές και τους πάσης φύσεως αριστερούς όσο και ο Γερμανός ιδεολογικός της μπαμπάς με το όνομα Αδόλφος. …. 
Καμιά πρέζα δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο η πρέζα του ναζισμού, όπως απέδειξε η ναζί-πρεζού Ζαρούλια. Και η θέση όλων εκείνων που κηρύσσουν το μίσος και την κόλαση, για να φέρουν δήθεν τον ελληνικό παράδεισο -όπως έφερε κι ο Χίτλερ τον γερμανικό- είναι για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια της στη μπουζού: Στην απομόνωση από τον ελληνικό λαό, που θα αφαιρέσει τη δυνατότητά τους να σκοτώνουν -ηθικά ή και σωματικά…»

Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι η Ζαρούλια είχε το θράσος να κάνει μήνυση στην Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΑΣΓΜΕ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΓΜΕ
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!


Μήνυση ενάντια στην ΑΣΓΜΕ κατέθεσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ε. Ζαρούλια. Πρόκειται για μια άλλη απόδειξη ότι το φασιστικό-ναζιστικό μόρφωμα βλέπει σαν εχθρό τους φορείς του κινήματος των γονιών, που αγωνίζονται για να μπορούν όλα τα παιδιά να μορφώνονται, να έχουν ασφαλή και σύγχρονα σχολεία, να μην είναι εξαθλιωμένα και νηστικά.

Η μήνυση αφορά πιο συγκεκριμένα την ανακοίνωση ΑΣΓΜΕ (Σεπτέμβρης 2014) μπροστά στον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που καλούσε μαθητές και εκπαιδευτικούς να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή προς τιμή του Παύλου Φύσσα, και το δελτίο τύπου της ΑΣΓΜΕ (Οκτώβρης 2014) κατά της απόφασης του υπουργείου να διατάξει ΕΔΕ – μετά από ερώτηση που κατέθεσε η Ε. Ζαρουλια στη βουλή– και καλούσε σε απολογία δ/ντες και εκπαιδευτικούς της Κεφαλονιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συνομοσπονδίας.

Δεν μας φοβίζουν οι διώξεις και η τρομοκρατία!

Συνεχίζουμε.

Για την παιδεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Για να μην περάσει το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού στα παιδιά μας.

Επιμένουμε στον στίχο του ποιητή

«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον».
ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου