Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τρομερά εμπόδια στο να ψηφίσουν οι φαντάροι-Ανοχή στους Ναζί της Χρυσής Αυγής O ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Η Ντόρα εξηγεί γιατί ακούμπησε το χέρι του Παναγιώταρου [εικόνες]Ο πανικός των αστικών κομμάτων εξουσίας είναι τρομερός. Η εκλογική καταστροφή τους πλησιάζει και για αυτό χρησιμοποιούν κάθε μέσω, προχωρώντας με γοργά βήματα στον εκφασισμό της κοινωνίας, με πρωτεργάτη τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά, που για να επιβιώσει πολιτικά δαιμονοποιεί τους μετανάστες, παίζει το βρώμικο χαρτί της ισλαμοφοβίας, μήπως και τσιμπήσει κανένα ψήφο από τους Ναζί της Χρυσής Αυγής.
Καταρχήν, αφαίρεσαν το δικαίωμα της ψήφου σε δεκάδες χιλιάδες 18αρηδες ακριβώς γιατί φοβούνται την εκδίκηση της νεολαίας που καταδίκασαν στην ανεργία, τη φτώχεια, τη μετανάστευση,  σε μια ζωή χωρίς δικαιώματα, να δουλεύει σαν σκλάβος –αν και όποτε περιστασιακά εργαστεί- και να είναι συνεχώς με το φόβο της απόλυσης, του Μπάτσου, του χρυσαυγίτη φονιά και του δικαστή.
Δεύτερο, προκαλούν φοβερά εμπόδια στους συναδέλφους στρατευμένους για να ψηφίσουν.  Και είναι λογικό αν φανταστεί κανείς «το Μαύρο» που έχουν να ρίξουν οι συνάδελφοι σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθώς μας έχουν εκμεταλλευτεί με τον χειρότερο τρόπο, έχουν μετατρέψει τη θητεία σε έμμεση φορολόγηση της λαϊκής οικογένειας και παράλληλα φτιάχνουν στις καλύτερες θέσεις τα βύσματα ΟΝΝΕΔ-Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για μια θητεία εξαφανισμένων. Το γεγονός ότι μας  φορτώνουν το κόστος μετακίνησης –που ιδιαίτερα για όσους υπηρετούν σε νησιά και Έβρο είναι τεράστιο- μετατρέπουν τον ψήφο σε προνόμιο μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα καταγγέλλουν οι φαντάροι που υπηρετούν εκτός συνόρων στην  ΕΛΔΥΚ: «τους έδωσαν να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν επιθυμούν να μεταφερθούν στην Ελλάδα για τις εκλογές. Τους ανέφεραν ότι όσοι υπογράψουν θα μείνουν εκεί και δε θα μπορούν να ψηφίσουν καθώς στην Κύπρο δε θα φτιαχτεί εκλογικό τμήμα για τους φαντάρους ενώ όσοι αρνηθούν θα πάρουν 5 μέρες υποχρεωτική άδεια και θα πρέπει να μεταβούν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα. Επίσης τρομοκρατούν τους φαντάρους ότι τον επόμενο μήνα θα τους λιώσουν στα καψόνια! Το ζήτημα πάντως της ψήφου των φαντάρων στην ΕΛΔΥΚ ισχύει για όλα τα στρατόπεδα της Κύπρου».
Τρίτον, ακολουθούν οι χυδαίες επιθέσεις σε κάθε στρατιωτικό που επιλέγει να εκτεθεί εκλογικά με τα κόμματα της Αριστεράς.  Αποκαλύπτοντας τη βαρβαρότητα της ακροδεξιάς πολιτικής των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που αντιμετωπίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις ως κομματικό τους μαγαζί, επαναλαμβάνοντας τις ελεεινές μεθόδους των Παπάγου-ΙΔΕΑ-Κωνσταντίνου Καραμανλή. Χάλασαν πραγματικά τον κόσμο τα γνωστά μιλιταριστικά φασισταριά για την εκλογική κάθοδο συνδικαλιστών και στρατιωτικών –του γνωστού και αξιοσέβαστου «κόκκινου υποναύαρχου»- με ευρύτερη πολιτικο-κοινωνική προσφορά σε Αριστερά ψηφοδέλτια. Όμως στην προσπάθεια τους να ενσωματώσουν στο ακροδεξιό γαλάζιο τους στρατιωτικούς κατεβάζουν γνωστούς γαλάζιους συνδικαλιστές. Το θέμα όμως είναι ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που ελέγχουν, έδωσαν σκυλιασμένη μάχη κατά του συνδικαλισμού στον Στρατό και σαμποτάρισαν ανοιχτά τις όποιες διεκδικήσεις. Τώρα όμως προχωρούν σε χυδαία καπηλεία των αγώνων τους με πρωτεργάτη τον Σχη ε.α Απόστολο Παπαπαρίση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, φερέλπις πολιτικός που κοιμήθηκε αντιμνημονιακός και ξύπνησε μνημονιακότερος του Σαμαρά. Μάλιστα ακολουθεί και αυτός τις ολέθριες τρομολάγνες μεθόδους της ΝΔ και όπως καταγγέλλουν συνάδελφοι του:  «Ξεχνώντας ότι ο ίδιος τόσο καιρό έβριζε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τώρα επειδή δεν μπορεί από ντροπή να πει τίποτε για την ταμπακέρα, ασχολείται με απίστευτα διλήμματα, αν δηλαδή ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι άθεος ή όχι»!  Για να μας σώσει και αυτός…
Τέταρτο, είναι αποκαλυπτική η στάση Ανοχής και Συγκάλυψης που ακολουθεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και οι Ενώσεις εν ενεργεία/Απόστρατων στρατιωτικών απέναντι στην ναζιστική δολοφονική συμμορία Χρυσή Αυγή, δικαιώνοντας όσους καταγγέλλουν ότι κυβέρνηση-ΝΔ-Χρυσή Αυγή αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. Το δημοσιογραφικό φερέφωνο της εσώκλειστης στις φυλακές ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας ανέλαβε να μας ενημερώσει για την συμμετοχή στις εκλογές με το εμετικό ψηφοδέλτιο ενός ακόμη απόστρατου στρατιωτικού. Πρόκειται για τον Ταξίαρχο ε.α. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, στρατιωτικό ακόλουθο της Ελλάδας στη Μόσχα, που κατεβαίνει υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στον Έβρο. Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν δύο άλλοι ανώτατοι απόστρατοι στρατιωτικοί, ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων Συναδινός και ο στρατηγός του Πυροβολικού Επιτήδειος.
Φυσικά, όλοι αυτοί συμπεριλαμβάνονται στο Πόρισμα με τις λευκές του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και της στρατιωτικής ηγεσίας για τη ναζιστική διείσδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Επίσης, η δημοσιοποίηση της συμμετοχής τους στα ψηφοδέλτια δεν προκάλεσαν ούτε την αντίδραση των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου-Ν.Δένδια, ούτε καμιά Ενώσεων Στρατιωτικών. Αντίθετα, εδώ και χρόνια, τέλη Αυγούστου, στον Γράμμο και το Βίτσι, διοργανώνεται η «Γιορτή Μίσους» από την τοπική Ένωση Αποστράτων και με την συμμετοχή ακραίων ιεραρχών-βουλευτών των ΝΔ-Χρυσής Αυγής,  όπου οι συγκεντρωμένοι γιορτάζουν «την συντριβήν του κομμουνιστοσυμμοριτισμού» και τη σωτηρία της Ελλάδος από τον «σλαυοκομμουνισμό».
Εμείς απαιτούμε να παρασχεθεί κάθε διευκόλυνση για να συμμετέχουν οι φαντάροι στις εκλογές.
Να καλύψουν οι μονάδες και τα Φρουραρχεία το κόστος μετακίνησης των συναδέλφων για να ψηφίσουν.
Καλούμε τους συνάδελφους να βγουν την Αναφορά Παραπονούμενοι και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα μας.
Τους καλούμε να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές και να Μαυρίσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Χρυσής Αυγής.
Κυρίως όμως καλούμε τους συνάδελφους να δώσουν μαζί μας την καθημερινή συνδικαλιστική πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να συμβάλλουν στην ενίσχυση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437    

Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου