Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ 5ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ!

Οι ειδικοί απορούν και αναζητούν τις αιτίες. Γιατί όλοι οι υπουργοί Άμυνας αισθάνονται την ανάγκη να γίνουν έστω και για λίγο πιλότοι ενός αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας;
Μυστήριο καλύπτει έως τώρα το θέμα. Πάντως από αυτή τη συνήθεια δεν ξέφυγε ούτε ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης ο κ. Καμμένος για τη μετάβαση και τη επιστροφή του στην Κύπρο χρησιμοποίησε μεν αεροπλάνο της γραμμής, αλλά της Πολεμικής Αεροπορίας. Επιβιβάστηκε σε ένα C130, αυτό που εκτελεί τακτικά δρομολόγια από και προς τη Λευκωσία για να μεταφέρει οπλίτες, μέλη της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου.
Εκεί, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στον αέρα και κατά την επιστροφή συν΄'εβησαν διάφορα ενδιαφέροντα χάπενινγκ. Πρώτον ο υπουργός θέλησε να πάει στο πιλοτήριο,φόρεσε ακουστικά και για λίγο πήρε το αεροσκάφος στα χέρια του. Ήταν βεβαίως δίπλα του και ο κυβερνήτης που καιροφυλακτούσε.
Δεύτερον, οι συνεπιβάτες του στρατιώτες ήταν ευτυχείς που συνταξίδευσαν με τον υπουργό Άμυνας. 'Οχι, βεβαίως επειδή πιλοτάριζε το αεροπλάνο, αλλά επειδή ο κ. Καμμένος φθάνοντας στην Αθήνα έδωσε πενθήμερη υπουργική άδεια σε όσους είχαν την τύχη να ταξιδέψουν μαζί του.

1 σχόλιο:

  1. έδωσε πενθήμερη υπουργική άδεια σε όσους είχαν την τύχη να ταξιδέψουν μαζί του.
    Τόση τρομάρα πήραν τα παιδιά, και λίγες τους έδωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή