Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Οι κρίσεις των στρατιωτικών πλησιάζουν και η διοίκηση στο 642ΤΠ σκίζει το προσωπικό!

Αναμνηστική φωτογραφία των ασκούμενων. (ΓΕΣ)
Το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων φτάνουν καθημερινά παρόμοιες επιστολές καταγγελίας για την κατάσταση που επικρατεί σε πολλές μονάδες
Φοβισμένοι διοικητές, έντρομοι μπροστά στις κρίσεις των στρατιωτικών που πλησιάζουν, επιχειρούν να δείξουν έργο την τελευταία στιγμή και λιώνουν πραγματικά το προσωπικού που διοικούν για χάρη της καριέρας τους.
Η επιστολή καταγγελίας στρατιωτών και μόνιμου προσωπικού που δημοσιεύουμε περιγράφει αυτή την κατάσταση και απαιτεί την παρέμβαση του ΓΕΣ
«Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τις ακραίες αποφάσεις της διοίκησης στο 642Μ/Κ ΤΠ στον Προβατώνα, απέναντι στους στρατιώτες και τα στελέχη της μονάδας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των προσωπικών φιλοδοξιών του διοικητή.
Ο διοικητής θέλοντας να προβληθεί στην ηγεσία με σκοπό την εξέλιξη της καριέρας του δε διστάζει να παραβλέπει και να καταπατά διαταγές της ηγεσίας. Προσπαθώντας λοιπόν μόνο για προσωπικό του όφελος εδώ και μήνες επιδιώκει να επιθεωρηθεί η μονάδα ώστε να προβληθεί ο ίδιος.
Δεν διστάζει να κόβει άδειες του προσωπικού, μόνιμου αλλά και των στρατιωτών, όπως δεν δίστασε επίσης με προφορική διαταγή να κοπούν όλες οι απαλλαγές του μόνιμου προσωπικού μέχρι και την ημερομηνία της επιθεώρησης!

Επίσης, γίνεται κατασπατάληση χρημάτων για ανούσιες εργασίες στην μονάδα, ενώ τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την αντιμετώπιση σημαντικών αναγκών! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΟΠ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΒΓΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ..ΧΑΜΕΝΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ..ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΦΙΞΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ??ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή κάποιος που τα ξέρει καλά, μέσα από το το διοικητήριο....

      Διαγραφή
  2. Το ξερα οτι θα το εριχνες εκει..καποιος στρατιωτης που πριν λιγο καιρο πηρε μεταθεση..Του 1ου λοχου..ειμαι αναμεσα σε 3 ατομα απο εσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εμάς... έχεις διαβάσει και άλλο τέτοιο σχόλιο από εμάς... που να εκφράζει την άποψη των διοικητών...

      Διαγραφή
  3. ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΚΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ (ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΛΟΥΤΡΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΦΟΡΙΑΜΟΥΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΟΙ ΣΤΡΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΡΑΦΕΙΟ ΚΤΛ);ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η΄ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΧΙ Η΄ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ;ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ EMΠΡΟΣΘΕΝ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ).ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ Μ........Σ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9 χρονια στην μοναδα ειμαι εποπ αληθως ο Διοικητής εφτασε την μοναδα στο 99% μαχημοτητα και οι εγκατάστασεις γίνανε ανθρωπινες

      Διαγραφή
  4. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΚ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ PRADA KAI TA I-RHONE TOY ΜΠΑΜΠΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΛΑΓΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΚ ΑΝΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή