Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΘΗΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους επιτήδειους φωτογράφους στα ΚΕΝ;
denplirono spartakosΕνώ η πλειοψηφία των νεοσύλλεκτων (και όχι μόνο) φαντάρων τα βγάζει δύσκολα οικονομικά κατά τη διάρκεια της θητείας, το ΓΕΣ επιμένει να «στήνει» ολόκληρη επιχείρηση εκμετάλλευσης των φαντάρων. 
Εκ των πρωταγωνιστών, οι γνωστοί άγνωστοι φωτογράφοι που κάνουνε «περατζάδα» από όλα τα ΚΕΝ ανά την Ελλάδα, βγάζοντας υπερκέρδη σε βάρος των φαντάρων
Βέβαια δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά είναι οι άνθρωποι που είναι κάθε μέρα εκεί και έμμεσα σπρώχνουν τους φαντάρους σε ένα ολόκληρο εμπόριο φωτογραφίας. Βάζοντας τους να βγάζουν φωτογραφίες, κοροΊδεύοντας τους συναδέλφους που δεν γνωρίζουν ότι δεν είναι υποχρεωτικές, κοστολογώντας τες όπως γουστάρουν και συνήθως χωρίς να δίνουν απόδειξη.  
Όλα αυτά βέβαια με την εύνοια-ανοχή του Διοικητή του ΚΕΝ Καλαμάτας και του υπόλοιπου στρατιωτικού προσωπικού. Κάτι που βεβαίως συμβαίνει και στα υπόλοιπα Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων, σε κάθε σειρά κατάταξης.
Αλήθεια για πόσο ακόμα το ΓΕΣ, το ΥΠΕΘΑ του Π.Καμένου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα συντηρεί τέτοιες πρακτικές;
Όλα αυτά βέβαια γίνονται. τη στιγμή που οι φαντάροι κατά τη διάρκεια της θητείας  τους, γίνονται άμισθοι δούλοι και «πληρώνονται» με 8.72. 
Οι λογικές εμπορευματοποίησης της θητείας πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα. 
Αντί η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας να σκέφτονται πως θα αγοράσουν άχρηστα στην κοινωνία όπλα και να καταθέσουν στα ταμεία του ΝΑΤΟ το 2% του ΑΕΠ,  ας σκεφτούν τη θητεία των φαντάρων και τις άθλιες συνθήκες των στρατοπέδων. 
Όλοι οι νεοσύλλεκτοι να αρνηθούν μαζικά να μπουν σε τέτοιου είδους λογικές και να μην πληρώσουν ούτε για μια φωτογραφία!
Όλο το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης είναι υποχρεωμένο να το καλύπτει το Υπουργείο Άμυνας.
ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου