Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Έξω από την κυβέρνηση ο υπουργός των ΜΑΤ!

panousisΈνα 24ωρο πέρασε από την επέλαση των ορδών της ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, που ξυλοκόπησαν πολίτες, έπνιξαν τη συνοικία στα χημικά, τραβολόγησαν στα κρατητήρια ανυποψίαστους περαστικούς, κραυγάζοντας συνάμα χυδαία συνθήματα κατά του κυβερνητικού κόμματος. 
Ο κ. Πανούσης, τόσο λαλίστατος όταν πρόκειται να εκφράσει τη διαφωνία του με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη του αίσχους και της παλιανθρωπιάς στον Έβρο, ήπιε το αμίλητο νερό. 
Προκαλώντας κατάφωρα τα δημοκρατικά αισθήματα του κόσμου που ψήφισε, εκτός των άλλων, και για να μπει φραγμός στην ασυδοσία της ένστολης χρυσαυγίτικης αλητείας. Προκαλεί ο κ. Πανούσης. 
Και γι” αυτό δεν έχει καμιά θέση σε μια κυβέρνηση που έχει διακηρύξει την προσήλωσή της στη δημοκρατία και τον σεβασμό στους πολίτες. Να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ο υπουργός των ΜΑΤ!http://ekdohi.gr/%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου