Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ "ΑΝΟΙΓΕΙ" ΤΗ ΜΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Ο Καμμένος `πυροβολεί` από τον Έβρο και ανακοινώνει `μαζικές μεταθέσεις` στα σύνοραΗ μεγάλη "εθνική προσπάθεια" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πάντα το ίδιο θύμα: τους εργαζόμενους και την νεολαία. Τώρα και με αφορμή την πλημμύρα του Έβρου -αλήθεια, γιατί τόσο χρόνια δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο;- θυμήθηκαν να ανασυγκροτήσουν τη ΜΟΜΑ!
 Ουσιαστικά, ο Στρατός θα αναλάβει να αντικαταστήσει το κράτος και τους Δήμους -που πήγαν όλα αυτά τα χρόνια τα πακέτα ενίσχυσης;- εκμεταλλευόμενος τη δωρεάν εργασία των φαντάρων: από τους αποφοίτους των πολυτεχνικών σχολών, τους χειριστές μηχανημάτων, τους φαντάρους με εξειδικευμένες οικοδομικές γνώσεις κλπ.
Αυτή είναι η "εθνική ανάπτυξη" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: θα στέλνουν τους νέους στον στρατό για να τους δουλεύουνε τσάμπα, φορτώνοντας τους και το οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης. Παράλληλα, θα δίνουν δις ευρώ για όπλα και το 2% του ΑΕΠ για εξοπλισμούς.

Εμείς απαιτούμε να σταματήσει η εργασιακή μας εκμετάλλευση. Για να μην καλύπτουν οι φαντάροι τις τρύπες του κρατικού μηχανισμού και των Δήμων με μαύρη, απλήρωτη εργασία. Να καθαρίζουμε παραλίες, να μαζεύουμε σκουπίδια στους δήμους, να ανοίγουμε δρόμους που πλημμύρισαν και να σβήνουμε φωτιές, να κάνουμε τους υπηρέτες στις κατασκηνώσεις  των αξιωματικών και στις Λέσχες τους.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τον στρατό να καλύπτει πλήρως το κόστος της θητείας, που δε θα μας «τα παίρνει χοντρά» για τα εισιτήρια, τα ρούχα, τα είδη υγιεινής, δε θα μας φορτώνει το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης. Μέχρι σήμερα δε μπορούν να μας εγγυηθούν ούτε το ότι δε θα πεινάμε και δε θα κρυώνουμε. Όποιος δε διαμορφώσει άμεσα μια άλλη κατάσταση για τα 3000€ που ξοδεύουμε στη θητεία θα μας βρει απέναντι του. Να κλείσετε άμεσα τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ όπως είχατε υποσχεθεί!
Ο χρόνος στράτευσης πρέπει να υπολογίζεται ως προυπηρεσία, να μας αναγνωρίζονται τα ένσημα που του αντιστοιχούν και με την απόλυση μας από τον Στρατό να γραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας, λαμβάνοντας επίδομα ανεργίας μέχρι να βρούμε εργασία. Μας παίρνεται υποχρεωτικά στον Στρατό και μετά μας πετάτε στην Ανεργία!
ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο: