Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

To Υπουργείο Άμυνας και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανέχονται τις εθνικιστικές και επικίνδυνες Ενώσεις Αποστράτων και κρύβονται πίσω από το onalert.gr

Τεράστια ερωτήματα και ανησυχίες προκαλεί η στάση της νέας πολιτικής ηγεσίας των Π.Καμμένου-Κ.Ήσυχου-Τόσκα με την συνολικότερη πολιτική τους, αλλά και με την ανοχή-συγκάλυψη της δράσης των επικίνδυνων εθνικιστικών και αντιδραστικών Ενώσεων Αποστράτων, αλλά και των φασιστικών πολεμοκάπηλων Λεσχών Εφέδρων.
Το γεγονός ότι τόσο οι Λέσχες Εφέδρων, όσο και οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατιωτικών επικοινωνούν και συνεργάζονται με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Το γνωρίζουν όλοι!
Το ΥΠΕΘΑ όμως δεν κάνει τίποτε για να τους αντιμετωπίσει αν και είναι υπόχρεο να το πράξει, αφού όλες αυτές οι φωλιές του κομματισμού, της μισαλλοδοξίας και της εθνοκαπηλείας υπόκεινται στον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας.
Το ζήτημα όμως αυτό επανήλθε στο προσκήνιο  όταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, της οποίας μέλη είναι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Στρατού και της τέως Χωροφυλακής του Νομού, τελέσαν θρησκευτικό μνημόσυνο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, για όσους έχασαν τη ζωή τους στη Μάχη της Φλώρινας. 
66 χρόνια πέρασαν από τις 12 Φεβρουαρίου 1949 που έγινε η μάχη, αλλά τα εμφύλια μίση και η αγωνία για την ασφάλεια του αστικού συστήματος εξουσίας ήταν εκεί.
Προκύπτουν όμως τρία σημαντικά ερωτήματα:
1.    Γιατί το ΥΠΕΘΑ επιτρέπει στις Ενώσεις Αποστράτων να διοργανώνουν αυτές τις Γιορτές του Μίσους, με αποκορύφωμα τις εμετικές εκδηλώσεις σε Γράμμο-Βίτσι;
2.    Γιατί στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχε ο συνταγματάρχης πεζικού, εν ενεργεία διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού; Ποιος του έδωσε άδεια από το ΥΠΕΘΑ; Προβλέπεται κάτι τέτοιο; Αν όχι ποιος έλεγχος του ασκήθηκε;
3.    Στο σχετικό βίντεο της μισαλλόδοξης τελετής στην Φλώρινα ακούγεται ότι υπήρχε και εκπρόσωπος του ΥΕΘΑ!
Σύμφωνα όμως με σημερινή ανάρτηση του onalert.gr με τίτλο  «Μέγα "φάουλ" απόστρατων σε μνημόσυνο στην Φλώρινα με παρόντα "εκπρόσωπο" του ΥΕΘΑ¨αναφέρεται το εξής:
«Μόνο που όπως μας διαβεβαιώνουν από το επιτελείο του ο ίδιος δεν ήξερε ότι είχε εκπρόσωπο στην τελετή! Και βέβαια δεν είχε στείλει όπως λένε εκπρόσωπο».
Θα περίμενε κανείς να υπήρχε άμεση αντίδραση του ΥΠΕΘΑ και δημόσια καταδίκη όλων αυτών των πρακτικών και υπηρεσιακός έλεγχος της Ένωσης. Και όχι να κρύβεται το Υπουργείο Άμυνας πίσω από ένα σαιτ!
Ουσιαστικά όμως είτε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, που ηγείται ενός εθνικιστικού κόμματος που επικοινωνεί ιδεολογικά με όλες αυτές τις ακραίες και εξίσου επικίνδυνες αντιλήψεις και πρακτικές. Είτε η υπόλοιπη πολιτική ηγεσία των Ήσυχου-Τόσκα, που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα της καθεστωτικής αριστεράς που τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές και την ανάληψη της εξουσίας καταδίκαζε όλα αυτά.  
Δείχνουν Ανοχή και συντηρούν όλες αυτές τις εθνικιστικές ομαδοποιήσεις είτε για λόγους πολιτικού καιροσκοπισμού, είτε γιατί εντάσσονται στο πνεύμα και στις επιχειρησιακές δράσεις των σύγχρονων δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας των εθνικών στρατών, του ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, που θεωρούν ασύμμετρη απειλή τα κοινωνικά κινήματα του κόσμου της εργασίας, αντιμετωπίζοντας τα με την αστυνομία που στρατιωτικοποιείται και τον Στρατό , ο οποίος εκπαιδεύεται για την ανάληψη αποστολών Καταστολής Πλήθους. 

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η συνολική καταδίκη τέτοιων πρακτικών και πολιτικών, όπως έπραξε και ο λαός της Φλώρινας που γύρισε την πλάτη στο μίσος και την πολεμοκαπηλεία.    
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_509.html
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου