Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου για την αγωγή της Γιάννας Αγγελοπούλου σε συντάκτες του Unfolow (Βίντεο)


Αγωγή εναντίον του περιοδικού Unfollow κατέθεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου ζητώντας 800.000 ευρώ αλλά και επιπλέον 80.000 ευρώ για κάθε δυσφημιστική αναφορά του ονόματός της, από εδώ και πέρα.
Η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, υπεύθυνη ρεπορτάζ του περιοδικού Unfollow φιλοξενείται μέσω Skype, στην Ελεύθερη ΕΡΤ και στην εκπομπή Zona Rosa, που παρουσιάζουν ο Στ. Πανούσης, και ο Χρ. Αβραμίδης.
Η αγωγή απευθύνεται στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, τον Αυγουστίνο Ζενάκο και τη Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου. Αφορά το ρεπορτάζ του συντάκτη Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, «Γιάννα Αγγελοπούλου oil», που συμπεριλαμβάνεται στο τεύχος 37 (Ιανουαρίου) του UNFOLLOW.
Με την πολυσέλιδη αγωγή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αξιώνει 800.000 ευρώ από τους τρεις συντάκτες, γιατί το δημοσίευμα του UNFOLLOW της προκάλεσε «ψυχικό πόνο και στεναχώρια», την «δυσφήμισε βάναυσα σε δεκάδες χιλιάδες πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αλλά και διατάραξε την «κοινωνική και ηθική» της ισορροπία. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του περιοδικού.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/02/unfolow.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου