Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Στο Δήμο Ασπροπύργου ο Φασισμός έχει φωλιάσει στο Δημαρχείο!

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ είναι τα έργα και ημέρες των Δημάρχων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που έκαναν παιχνίδι μα τα κονδύλια της Ε.Ε., ίδρυσαν δημοτικές επιχειρήσεις για να βολέψουν τα δικά τους παιδιά, εξαγόρασαν ψήφους και συνειδήσεις, οδηγώντας τελικά τους Δήμους σε οικονομική-πολιτική και κοινωνική πτώχευση.
Τα εύκολα θύματα τους οι μετανάστες, οι ΡΟΜΑ κλπ, πάντα οι Πολίτες.   
Τώρα έρχονται να εφαρμόσουν την ναζιστική πολιτική, η οποία αποτελεί συνέχεια των πεπραγμένων τους: 
"Διοργάνωση Ημερίδας στον Ασπρόπυργο, την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 (10:00-13:00), με θέμα: «Παραβατικότητα, έκνομες ενέργειες και παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή του Ασπρόπυργου και του Θριάσιου πεδίου. Το ζήτημα της παράνομης εγκατάστασης των αθίγγανων και η "γκετοποίηση" βιομηχανικών, εμπορικών και αγροτικών περιοχών. Μέτρα για τη ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος»".
Να θυμίσουμε όμως το έργο τους; 
Νέο "Κολοκοτρωνίτσι" έχει καταντήσει τον Δήμο Ασπροπύργου ο "κληρονόμος" της δημαρχείας Λιάκου και νυν δήμαρχος, Νίκος Μελετίου. 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=196706&cid=122
Σε μια περιοχή που θα μπορούσε να είναι η πιο πλούσια από πλευράς εσόδων λόγω των βιομηχανιών, των εργοστασίων και των λοιπών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ο κ. Μελετίου αξιοποιώντας το σλόγκαν του "Πόποτα" , "Εμπρός ... πίσω !" από το γνωστό σήριαλ, έχει φέρει την περιοχή σε εποχές μεσαίωνα. 
Είναι υπεύθυνος για το "κουβάλημα" των τσιγγάνων στα Νεόκτιστα λόγω των επιδοτήσεων που τσεπώνει από την Ε.Ε.  
Είναι υπεύθυνος για την μη τήρηση των προεκλογικών του υποσχέσεων. 
Είναι εκείνος που συνέχισε το καλό επικοινωνιακό παιχνίδι του κ. Λιάκου, οικιοποιώντας την κρατική συχνότητα που έχει παραχωρηθεί στο κανάλι Attica TV (πρώην Θριάσιο TV) το οποίο τον "λιβάνιζε" καθημερινά και δεν παραχωρούσε βήμα στις παρατάξεις της δημοτικής αντιπολίτευσης για να εκφράσουν άποψη". 


Τώρα αντιμετωπίζουν τους ΡΟΜΑ ως περιττό βάρος, ως Απόβλητους.
Ενώ απόβλητη από την κοινωνία μας πρέπει να γίνει η αστική-ταξική πολιτική και η πολιτική τους παρουσία. 
"Αξιότιμοι Συνεργάτες,

η όξυνση του τεράστιου προβλήματος που αντιμετωπίζουμε, ο τόπος μας κι εμείς, ως Πολίτες, ως Επαγγελματίες ή Εργαζόμενοι, όπως συνοψίζεται στο ανωτέρω αναφερόμενο θέμα, μας οδήγησε στην απόφαση διεξαγωγής Ειδικής Ημερίδας, για την ανάδειξή του, και την ταυτόχρονη προβολή της ομόθυμης απαίτησής μας, για τη ριζική επίλυσή του, από τους κατά νόμο αρμοδίους, με τη δική μας συμμετοχή - στήριξη.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Πολιτική Ηγεσία, στα συναρμόδια Υπουργεία, στην ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας, στους εκπροσώπους του Λαού της Αττικής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στους φορείς του ¨επιχειρείν¨, που καλούνται να συμμετάσχουν και να λάβουν σαφή θέση στο ζήτημα, είναι αναγκαίο να παρουσιαστεί, εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα, η υφιστάμενη κατάσταση, η οποία να αποτυπωθεί σε σχετικό Υπόμνημα που θα τους παραδοθεί.
Προκειμένου, λοιπόν, να συνταχθεί και να παρουσιαστεί το εν λόγω, πλήρες Υπόμνημα, παρακαλούμε να συλλέξετε, όσα στοιχεία διαθέτει ο καθείς, για τη ζοφερή κατάσταση που διαμορφώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου μας, και να τα παραδώσετε σε φωτοαντίγραφα στο Γραφείο του Δημάρχου. Επιπλέον σας παρακαλούμε να καταθέσετε συνημμένα, τις τυχόν συγκεκριμένες προτάσεις σας, ώστε να περιληφθούν στη συνολική παρουσίαση του ζητήματος, με αναφορά στους προτείνοντες.
Διευκρινίζεται μάλιστα, πως όλα τα ανωτέρω θα περιληφθούν αυτούσια στο Παράρτημα του Υπομνήματος, που θα παραδώσουμε στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, και σε κάθε συναρμόδιο Υπουργό (όπως οι Υπουργοί Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Οικονομικών), καθώς και στην ηγεσία της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας και πάσης άλλης αρχής, έχουσας μεγάλη ή μικρή, πρωτεύουσα ή δευτερεύουσα σχέση με την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος, που ταλανίζει τον τόπο μας.
Προκειμένου, λοιπόν, η σχετική προετοιμασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, παρακαλούμε τα ζητούμενα στοιχεία να κατατεθούν έως την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες,
Νικόλαος Ι. Μελετίου

Δήμαρχος Ασπροπύργου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας"



Εμείς καλούμε τους δημότες να γυρίσουν την πλάτη στο θεσμικό φασισμό της Δημοτικής Αρχής, να ζητήσουν από το Δήμαρχο να Απολογηθεί για το αντικοινωνικό του έργο και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, δίνοντας λύσεις στα ακραία προβλήματα που μας προκάλεσαν αυτοί οι Δήμαρχοι και τα βρώμικα καθεστωτικά κόμματα τους. 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου