Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ο νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ξέρει ότι στον Στρατό υπηρετούν και Φαντάροι;

ImageΠληροφορούμε υπεύθυνα ο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν για Πρόεδρο  της Δημοκρατίας τα κυβερνητικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις υπηρετούν ετησίως 35.000 έφεδροι.
Οι δεκάδες αυτοί έφεδροι –στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες- που υφίστανται την υποχρεωτική στράτευση δεν είναι αόρατοι: τους βλέπει μπροστά του στις παρελάσεις, στις ασκήσεις, στις Λέσχες Αξιωματικών και στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ως Υπηρέτη του ίδιου και των στρατιωτικών που απολαμβάνουν τις δωρεάν υπηρεσίες τους.
Όλοι αυτοί οι χιλιάδες νέοι άνθρωποι υφίστανται τρομερή εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση καθώς επίσης κάνουν κάτι που τους επιβλήθηκε, για το οποίο πληρώνουν χιλιάδες ευρώ το 9μηνο της θητείας, ενώ δίπλα τους βρίσκονται Μισθοφόροι Υπαξιωματικοί-Αξιωματικοί, που πληρώνονται δηλαδή για αυτό που κάνουν και το οποίο επέλεξαν, γιατί ακριβώς προσφέρει εργασιακή σταθερότητα κι ασφάλεια.
Επομένως με το να επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος το Πεντάγωνο και να δηλώνει ότι   
«οι στρατιωτικοί εξακολουθούν να εκτελούν την αποστολή τους χωρίς καμία απολύτως “έκπτωση”, ενώ η Πολιτεία οφείλει να διασφαλίσει όχι μόνο τις οικονομικές τους απολαβές αλλά και το κύρος τους».
Αποτελεί πρόκληση για τους φαντάρους και τη λαϊκή οικογένεια που μας στηρίζει, την εργαζόμενη πλειοψηφία που δοκιμάζεται από την ανεργία, την ανέχεια, τις άγριες περικοπές, βρίσκεται στο στόχαστρο του επιχειρηματία που απολύει-περικόπτει μισθούς και δικαιώματα, και παράλληλα αρπάζει το δημόσιο πλούτο που ιδιωτικοποιείται και εμπορευματοποιείται.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος όμως ήταν και είναι ένας αστός πολιτικός, πάντα υπερασπίστηκε άγριες αντεργατικές πολιτικές.
Υπερασπίζεται λοιπόν τα προνόμια του αστικού κόσμου, των φρουρών της αστικής νομιμότητας και της αστικής κερδοφορίας εντός και εκτός συνόρων.
Αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον και δίκαιο να υπερασπιστούν οι Στρατευμένοι.

Πάντα θύματα και αναλώσιμοι της αστικής πολιτικής.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου