Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Για μια ακόμη φορά οι φαντάροι πέφτουν θύματα του ωχαδελφισμού και της αδιαφορίας των στελεχών που τους παραπληροφορούν και τους υποχρεώνουν να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία και να υποβληθούν σε ένα σημαντικό οικονομικό έξοδο, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.  
Ενώ λοιπόν τα στελέχη και η Στρατολογία του ΚΕΝ  Θήβας έκαναν δεχτά τα δικαιολογητικά σύμφωνα με τα οποία οι νεοσύλλεκτοι συνάδελφοι διεκδικούσαν κατ΄εξαίρεση μετάθεση για κοινωνικούς λόγους και θέματα υγείας, αρνήθηκαν να δεχτούν τα δικαιολογητικά που αφορούσαν το οικονομικό πρόβλημα που υφίστανται οι συνάδελφοι.
Απάντησαν ότι τα αιτήματα αυτά θα εξεταστούν στις μονάδες της παραμεθορίου. 
Όμως οι κατ΄εξαίρεση μεταθέσεις εξετάζονται ενιαία -οικονομικοί, κοινωνικοί λόγοι και ζητήματα υγείας!
Τα στελέχη είναι υποχρεωμένα να παραλάβουν τα σχετικά δικαιολογητικά, να υποβάλλουν το φάκελο των συναδέλφων στο ΓΕΣ, ώστε να βγει η κατ΄εξαίρεση μετάθεση και για οικονομικούς λόγους  αμέσως μετά την ορκωμοσία. Και όχι αργότερα στη μονάδα, κάτι το οποίο σημαίνει περιττά οικονομικά έξοδα και ταλαιπωρία.
Γιατί όμως συμπεριφέρονται έτσι τα αρμόδια στελέχη; 
Υπάρχει κάποια σχετική διαταγή που δεν γνωρίζουμε; 
Το μόνο που έχει διαφοροποιηθεί -πάντα στα λόγια- είναι τα λεγόμενα "κοινωνικά κριτήρια - με κέντρο βάρους τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης - που επανέρχονται  δριμύτερα όσον αφορά τις τοποθετήσεις και τις μεταθέσεις των στρατευμένων- όπως προκύπτει από τα όσα  ο Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος στην Βουλή στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων.

Τα κριτήρια  θα προκύπτουν από το πόσο η οικογένεια του στρατευμένου έχει πληγεί από την κρίση  με αποτέλεσμα τα παιδιά οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την ανεργία, από περικοπές εισοδήματος κλπ- να έχουν προτεραιότητα για μετάθεση στον τόπο επιθυμίας τους. 

Τα δεδομένα αυτά  θα περιλαμβάνονται,  όπως άφησε να φανεί στην ομιλία του, στην ''Κάρτα Προτεραιότητας Κρίσης''.
Όμως προς το παρόν δεν έχει τίποτε ψηφισθεί, αποφασιστεί ή λάβει τη μορφή διαταγής.
Και ο νόμος ή η διαταγή αντικαθίστανται από αντίστοιχο νόμο ή διαταγή.
Όχι από τις προγραμματικές δηλώσεις!!!
Εμείς καλούμε τα στελέχη και τις αρμόδιες υπηρεσίες στα ΚΕΝ και στο ΓΕΣ να αντιληφθούν ότι δε μπορούν να παίζουν με τους φαντάρους και να εφαρμόσουν το Νόμο-Διαταγή!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com  diktiospartakos@hotmail.com 


1 σχόλιο:

  1. http://www.tempo24.gr/eidisi/12937/apo-to-loytraki-xekina-i-epanaleitoyrgia-ton-moma-argotera-i-patra

    Μομα.

    Τελικα ο συριζα εχει κοκκινες γραμμες στο θεμα του Καμμενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή