Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚάδων ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ!

ImageΟι ΝΑΖΙ μίλησαν. Αφού επιχείρησαν να δολοφονήσουν άνανδρα ως αγέλη δολοφόνων το γιατρό στην Κρήτη, έτρεξαν να βγάλουν ανακοίνωση για να υπερασπιστούν τι; Μια παρανομία.
Τους άθλιους ΟΥΚάδες που θέλουν να πάρουν την Πόλη!
Υπερασπίζονται λοιπόν Στρατιωτικούς που έχουν δώσει όρκο να σέβονται το Σύνταγμα και τους Νόμους, αλλά τους παραβιάζουν και μάλιστα δημόσια, στη βάση ενός επικοινωνιακού σχεδίου, με την συνδρομή ομοϊδεατών τους που κινούνται παράλληλα με το άγημα των ΟΥΚάδων. Για να προκαλέσουν.  Θέτοντας ζήτημα αλλαγής συνόρων και επεκτατισμού.
Το γελοίο του πράγματος συνεχίζεται όταν οι Χρυσαυγίτες κατηγορούν τους αστούς πολιτικούς για φυγοστρατεία, όταν κανείς δεν έχει ξεχάσει το κωμικοτραγικό επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγα χρόνια στο ΚΕΝ Σπάρτης, με πρωταγωνιστή φυγόστρατο μέλος της ναζιστικής συμμορίας που απαιτούσε να πάρει Ι5 και να μην υπηρετήσει.
Τέλος, η Χρυσή Αυγή, μια συμμορία γνωστή για τη διαφθορά της και τη διαπλοκή της με εφοπλιστές και κυκλώματα της νύχτας, αποδεικνύει ότι είναι εντελώς άχρηστη πέρα από το να δολοφονεί και να τραμπουκίζει μετανάστες  και αγωνιστές.
Θυμίζουμε ότι όταν πρόσφατα σημειώνονταν (2) κρούσματα μηνιγγίτιδας μέσα σε (10) μέρες στην ίδια μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων, το Ναζιστικό μόρφωμα σφύριζε αδιάφορα…  Όταν δολοφονούνταν οι (3) Πεζοναύτες για χάρη του Αξιόμαχου του Ελληνικού Στρατού, αυτοί υπεράσπιζαν το Αξιόμαχο!
Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής: ''Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούν την Πατρίδα με Πίστη και Αυταπάρνηση σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες που "λούφαραν" με κάθε μέσο την στρατιωτική τους θητεία, με πρώτους διδάξαντες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα. Η παρέλαση των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δεν είναι περίπατος του Λυκείου Ελληνίδων, οφείλει να εξυψώνει το εθνικό φρόνημα και να μην λησμονεί τις αλύτρωτες ελληνικές Πατρίδες''!

Βλέπεις πάντα οι ΝΑΖΙ στέκονταν προσοχή μπροστά στην πραγματική εξουσία, μπράβοι στον κόσμο του πλούτου, επεδιώκοντας με την απάνθρωπη δράση τους την καθυπόταξη του κόσμου της εργασίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου