Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ "ΠΕΤΑΞΕ" ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...

Στρατόπεδο Χατζηπεντή: ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΧΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΠ.ΟΠ.-  ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ  ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ 
Στρατόπεδα στον Έβρο: Όλοι οι καλοί... χωράνε;

Αίσθηση προκάλεσε σε όλους και ειδικά στους φαντάρους και τους στρατιωτικούς το κύμα μεταθέσεων στις μονάδες της παραμεθορίου και ειδικά στον Έβρο. Ειδικά με τις μεταθέσεις της 2015 Α ΕΣΣΟ η δύναμη οπλιτών των μονάδων υπερτριπλασιάστηκε.
Πολλοί στρατοπεδάρχες και διοικητές μονάδων άρχισαν να τρίβουν τα χέρια τους με τη φρέσκια φουρνιά φαντάρων και βρήκαν ευκαιρία να αυξήσουν τις υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσουν ΕΠ.ΟΠ. από σκοπιές και περίπολα, φορτώνοντας τες στους φαντάρους.
Η υποκρισία τους επομένως για την επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου και την υπερεκμετάλλευση όσων υπηρετούν εκεί, συνδυάζεται με την απόλυτη αδιαφορία τους για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, που χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο.
Το βασικότερο όλων είναι ότι οι μονάδες που οι υποδομές τους ήταν ήδη ελλιπείς δε μπορούν να υποστηρίξουν την διαβίωση αυτού του μεγάλου όγκου φαντάρων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τουαλέτες και τα λουτρά που πλέον είναι πολύ λίγα για τόσους πολλούς φαντάρους και δημιουργείται αντικειμενικά πρόβλημα υγιεινής.
Και τα καθαριστικά... με το σταγονόμετρο, ενώ φαντάροι αναγκάζονται να αγοράζουν γάντια από την τσέπη τους.
Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και με την τροφοδοσία στα μαγειρεία, με αποτέλεσμα οι μερίδες όλο να μικραίνουν και συχνά να εκλείπει η σαλάτα, το φρούτο, το γλυκό ή ότι άλλο συνοδευτικό προβλέπεται από το πρόγραμμα.
Στο στρατόπεδο Χατζηπεντή δεν είναι λίγες οι φορές που το κοτόπουλο με πατάτες καταλήγει να είναι "χωρίς" πατάτες για όσους δεν πρόλαβαν και στην κοτόσουπα το κρέας στο πιάτο να είναι ανύπαρκτο.
-Απαιτούμε από το ΥΠΕΘΑ να μεριμνήσει ώστε να λαμβάνουν τα μαγειρεία τις απαραίτητες προμήθειες σε τρόφιμα σύμφωνα με τον αριθμό των φαντάρων που έχουν να ταΐσουν.
-Καμία έκπτωση στην ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού. Το πρόγραμμα σισσιτίου να τηρείται επ ακριβώς. Με το κυρίως, τη σαλάτα, το γλυκό κ το φρούτο που προβλέπεται
-Να αποκατασταθούν και να ανακαινιστούν άμεσα οι εγκαταστάσεις υγιεινής. 
Να παρέχονται επαρκή καθαριστικά είδη από τον στρατό.

Με την διατροφή κ την υγεία μας δεν παίζουμε! 
Από την άλλη μεριά είναι προκλητικό να δίνονται για πολεμικούς εξοπλισμούς εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ– μόνο η επανεργοποίηση των αεροσκαφών ORION θα κοστίσει 500.000.000 ευρώ-, την ένταση των ασκήσεων με το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ισραήλ, ενώ συνεχίζει και η αριστερή κυβέρνηση να καταβάλλει το 2% του ΑΕΠ, ετησίως, στο ΝΑΤΟ. 
Συνάδελφοι, βγείτε Παραπονούμενοι και παλέψτε για τα δικαιώματα σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com  diktiospartakos@hotmail.com 

3 σχόλια:

  1. τα βισματα αυτα ετρωγαν στο γες καθε μερα γλυκακι και φρουτακι.το γλυκακΙ δεν προβλεπεται...ας παρουν το μπαρμπα να κανουν παραπονα τα κακομαθημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι στημένος ρουφιάνος των ΑΝΕΛ που είσαι καημένε....

      Διαγραφή
  2. η αληθεια ποναει μερικες φορες...ρωτα τα παιδια που ηταν πριν απο εσενα εκει τι τραβηξαν σε αντιθεση με αλλους που ηταν στην αθηνα στον αφρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή