Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πέντε χρόνια πριν και τώρα…

34447-a7-thumb-large«Με εντολή του αρχηγού, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου, τέθηκε σε άμεση διαθεσιμότητα ο επικεφαλής αξιωματικός της ρατσιστικής ομάδας των ένστολων, ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Κ. Χαραλαμπόπουλος, που σημειωτέον είναι και «βάτραχος», ενώ διατάχθηκε και κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση για να αναζητηθούν οι ευθύνες των 36 βατραχανθρώπων, ενώ δεν αποκλείεται και η παραπομπή τους στη Στρατιωτική Δικαιοσύνη».
Αυτά το 2010, όταν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού φώναξαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου συνθήματα ανάλογα με αυτά που φωνάχτηκαν φέτος από βατραχανθρώπους του Πολεμικού Ναυτικού.
Τώρα, καμιά ΕΔΕ δεν διατάχτηκε, κανένας δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα, κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει. Ο μεν Καμμένος ισχυρίστηκε, ψευδώς, πως το σχετικό βίντεο είναι περσινό, ο δε Πανούσης προκαλεί τα δημοκρατικό αίσθημα αυτού του λαού, καλύπτοντας πλήρως τα φασιστοειδή.
Και καλά ο πρώτος. Είναι αναγκαία η συμμετοχή του στην κυβέρνηση για τη διατήρηση της κοινοβουλςυτικής πλειοψηφίας. Ο ακροδεξιός υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» για ποιο λόγο κατέχει αυτή τη θέση;http://ekdohi.gr/

2 σχόλια: