Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΕ: ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Άλλη μια πτυχή του παραλόγου της θητεία έρχεται στο προσκήνιο από τις καταγγελίες του προσωπικού για τα όσα συμβαίνουν σε μονάδα της Λάρισας με τα στρατιωτικά αγήματα.
Πραγματικά η παράλογη κατάσταση με την παρουσία στρατιωτικών αγημάτων σε θρησκευτικές τελετές όχι μόνο καλλιεργεί κλίμα Ιράν, αλλά μεταφράζεται σε απίστευτη πίεση προς τους συναδέλφους φαντάρους και τους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς «που πληρώνουν τη νύφη».
Οι διοικητές «κάνουν τους καλούς» στις πλάτες μας, δεν χαλούν κανένα χατίρι και ικανοποιούν τα αιτήματα των δημάρχων και των παπάδων που λειτουργούν με όρους θεαθήναι και δημοσίων σχέσεων, η εκάστοτε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία βρίσκει μια ακόμη ευκαιρία να φέρει τον Στρατό κοντά στο Λαό, συγκαλύπτοντας το ρόλο του ως φρουρού του αστικού καθεστώτος εξουσίας και συμμέτοχου στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα.
Έτσι λοιπόν σε Μονάδα του Στρατού στη Λάρισα ορίσθηκαν τα ίδια άτομα να παρευρεθούν σε διάφορες αντιπροσωπείες και διμοιρία απόδοσης τιμών τόσο τη Μεγάλη Παρασκευή όσο και το Μεγάλο Σάββατο με πολύωρη διάρκεια. 

Ανάστατα τα στελέχη έψαχναν να βρουν άτομα για να αναλάβουν επί πληρωμή τη φύλαξη των παιδιών τους.

Επίσης, γιατί χώθηκαν και τις δύο μέρες οι ίδιοι άνθρωποι; Ακόμη και σε υπηρεσία απαγορεύεται σε ένα άτομο να εκτελέσει 2ημέρες συνεχόμενα. Ο Διοικητής έδωσε το παράδειγμα συμμετέχοντας ο ίδιος και τις 2 ημέρες; 

Ευτυχώς που για τους Στρατιώτες λήφθηκε μέριμνα και συμμετείχαν μόνο την μία ημέρα.
Καλό Πάσχα και ευχόμαστε να υπάρχει μέριμνα προσωπικού στην πράξη”.

Εμείς καλούμε τους Δημάρχους, τους τοπικούς πολιτευτές, τους παπάδες, τους διοικητές και τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο να σκεφτούν ότι και οι 20 αυτοί στρατιωτικοί έχουν ανθρώπους που τους περιμένουν, που τους θέλουν δίπλα τους αυτές τις μέρες.
Απαιτούμε ισότητα, δικαιοσύνη, σεβασμό των δικαιωμάτων μας.
Δε θα είμαστε εμείς τα στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα κάθε θρησκευτικής-εθνικιστικής-μιλιταριστικής φιέστας όπως μας θέλουν τα αντιδραστικά ιδεώδη «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΞΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Πότε επιτέλους θα διαχωρίσει το Κράτος από την Εκκλησία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως το υποσχέθηκε προεκλογικά;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου