Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Image
ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 500000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!
Η κυβέρνηση, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος συνεχίζουν να προκαλούν. Αυτή την περίοδο που ο λαός μας δυστυχεί, που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει νέο Μνημόνιο και σχεδιάζει νέες οδυνηρές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες-νέους φόρους.
Είναι απίστευτη πρόκληση να μας καλούν να πληρώσουμε σχεδόν 500000 ευρώ για τη θητεία του ΑΓΕΕΘΑ ως Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.
Είναι όμως μια ευκαιρία να δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητες του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, ο οποίος αρνείται ένα πιάτο αξιοπρεπές φαγητού και ένα μπουκάλι νερό στους φαντάρους, πετώντας στους στις άθλιες μονάδες, χωρίς υγιεινή και χωρίς γιατρό.

Άραγε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος προβληματίζεται καθόλου που επί της δίμηνης  υπουργίας του έχουν χάσει ήδη την ζωή τους τρεις (3) φαντάροι;
Όμως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι "μεγάλη αναταραχή έχει δημιουργηθεί στο ΓΕΣ με την υποχρέωση που έχουμε ως χώρα από την οποία προέρχεται ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, να τοποθετήσουμε επτά στρατιωτικούς για στελεχώσουν το Επιτελείο του σε λίγους μήνες παραλαμβάνοντος στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ επιθυμεί να έχει δίπλα του συγκεκριμένους Αξιωματικούς ενώ το ΓΕΣ προτίθεται σύμφωνα με τις ισχύουσες θεσμικές διαδικασίες να προκηρύξει τις θέσεις και κατόπιν να προβεί σε επιλογή. Αυτό προκαλεί όπως μαθαινουμε έναν αναβρασμό και μία νευρικότητά καθόσον η πολιτική ηγεσία φέρεται να συμφωνεί με την προσέγγιση του ΓΕΣ. Για τις πιστώσεις που θα καλύψουν τα ετήσια έξοδα και των επτά στρατιωτικών είναι άγνωστο αν έχουν βρεθεί".
Εμείς καλούμε τον ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο να σκεφτεί έστω και τώρα τι βιώνουν οι φαντάροι και να παραιτηθεί.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να προασπίζουν τα προνόμια τους και να βάζουν πάνω απ' όλα την καριέρα τους, αλλά η πλειοψηφία του προσωπικού να δυστυχεί.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου