Τρίτη 12 Μαΐου 2015

596 Α/Μ ΤΠ Κιλκίς Αργυρούπολη: Ο Διοικητής "διδάσκει" ανώτερα μαθηματικά κόντρα στην λογική κόβοντας τις άδειες!

http://2.bp.blogspot.com/-stNpOs2Rhw4/UUrZrmvDMFI/AAAAAAABdZI/WzHV5lKuSnE/s1600/%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3+army.jpgΝεώτερη ανταπόκριση από το καταραμένο τάγμα μας έφτασε πρόσφατα.
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ άμεση υπήρξε η παρέμβαση του ΓΕΣ και της διοίκησης της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας που ζήτησαν στοιχεία για να διασταυρώσουν αν ίσχυαν οι σχετικές καταγγελίες για το κόψιμο των αδειών.
 Οι αρμόδιοι Αρχιλοχίες των Λόχων κλήθηκαν να ενημερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, πόσες άδειες έχουν δοθεί και ποιες δικαιούται ακόμη το προσωπικό.
Από τους 5 Λόχους εκτιμάται ότι άδειες έχουν πάρει 7-8 αξιωματικοί από ένα σύνολο 40-50 στρατιωτικών!
Για τους υπόλοιπους που έχουν υπόλοιπο αδειών 40 μέρες και δεν έχει δοθεί ούτε η τιμητική άδεια για την συμμετοχή στην Στρατιωτική Παρέλαση τι θα γίνει;
Άνθρωποι με παιδιά, με υποχρεώσεις περιμένουν μια ντόμπρα απάντηση.
Γιατί όσο και να θεωρηθεί επιτυχία της παρέμβασης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το  γεγονός ότι ο διοικητής του 596 Α/Μ ΤΠ θα δώσει τις χρωστούμενες απαλλαγές έως τις 25/5, τα στελέχη νοιώθουν αδικημένα.
Πολύ περισσότερο που ο διοικητής του 596 Α/Μ ΤΠ προκαλεί τη νοημοσύνη όλων όταν απαντά  στην Ταξιαρχία ότι υπήρξε ποσόστωση:
Αν δηλαδή οι 8 αξιωματικοί στους 40-50 πήραν  άδεια μέσα στο 2015, τότε αυτό σημαίνει ότι το 2-2,5% του μόνιμου προσωπικού έχει λάβει 2-3 μέρες άδεια!
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τη δημιουργική λογιστική του Σημίτη που οδήγησε στην Πτώχευση, τώρα διδασκόμαστε τη δημιουργική ποσόστωση του διοικητή στο 596 Α/Μ ΤΠ που οδηγεί σε πτώχευση την λογική όλων!
Άραγε το ΓΕΣ και ο ΑΓΕΣ Τελλίδης εφαρμόζουν τα ίδια μαθηματικά και ορίζουν με αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό των δικαιωμάτων του προσωπικού;

Γιατί η διοίκηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και το ΓΕΣ δεν ζητούν ονομαστική κατάσταση του προσωπικού ώστε να δουν συνολικά και τεκμηριωμένα τι πραγματικά συμβαίνει;
Θυμίζουμε την προηγούμενη ανάρτηση μας:

596 Α/Μ ΤΠ Κιλκίς Αργυρούπολη: Ο Διοικητής κόβει τις άδειες «γιατί έτσι του αρέσει;»

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/05/596.html

Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου