Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Οι Δουλέμποροι είναι μέσα στην ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ.

ImageΟ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΛ.ΑΣ.-ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Την ώρα που η Ε.Ε. εκστρατεύει κατά των μεταναστών και ετοιμάζει τις νέες ιμπεριαλιστικές εκστρατείες σε Αφρική και Μέση Ανατολή με πρόσχημα τη δίωξη των Δουλεμπόρων.
Την ώρα που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοινώνει ενίσχυση της συμμετοχής των ελληνικών στρατιωτικών και κατασταλτικών δυνάμεων στον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", προσφέροντας νεά βάση στο ΝΑΤΟ.
Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι "ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών", μάλιστα είναι θρονιασμένος σε δύο από τους πιο κρίσιμους αστικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς αντιμετώπισης των ασύμμετρων απειλών: την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ. 
Αποδεικνύεται λοιπόν αυτό που είναι κοινό μυστικό: ότι για να γίνει Δουλεμπόριο και εμπόριο όπλων-ανθρώπων-ναρκωτικών απαιτείται η συμμετοχή των στελεχών της ΕΥΠ-ΕΛΑΣ, η κάλυψη των αστικών κομμάτων εξουσίας.
Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η πραγματική Ασύμμετρη Απειλή για τον κόσμο της εργασίας είναι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, το αστικό κράτος, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ!
Ενώ λοιπόν ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Πανούσης θέλει να μετατρέψει τους γονείς σε χαφιέδες, αποδεικνύεται ότι οι επαγγελματίες χαφιέδες σε ΕΥΠ-ΕΛ.ΑΣ., οι βασανιστές του Λιμενικού, που διατηρούν άριστες σχέσεις με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, που διαπλέκονται με τον κόσμο του πλούτου και τη μαφία, ουσιαστικά επανδρώνουν τα κυκλώματα των Δουλεμπόρων και εκμεταλλεύονται χιλιάδες μετανάστες. 
Τα στοιχεία που έχουν προκύψει και στα οποία περιλαμβάνονται και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ αξιωματικών προκαλούν ανατριχίλα και αποκαλύπτουν πιο πραγματικά είναι το αστικό κράτος του Νόμου και της Τάξης!
Για την υπόθεση έχουν περιέλθει έγγραφα και πληροφορίες στις αρχές, από το 2013, οπότε και ξεκίνησε η έρευνα, η οποία στρέφεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αξιωματικοί συναντούσαν αρχηγούς των δουλεμπόρων, αλλοίωναν στοιχεία για τις μεταφορές των μεταναστών και τους προμήθευαν ταξιδιωτικά έγγραφα ώστε να συνεχίζουν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος για αλλοδαπούς ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έκλεινε συναλλαγές με τους αρχηγούς των δουλεμπόρων χρησιμοποιώντας «πακιστανικά» καρτοκινητά.

Από τις ίδιες καταγγελίες προκύπτει ότι ορισμένοι από αυτούς εκδίδουν άδειες με το αζημίωτο σε χιλιάδες μετανάστες με την επίκληση πως είναι πληροφοριοδότες των ελληνικών Αρχών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν επαρκή στοιχεία για διώξεις εναντίον πέντε στελεχών της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ, που  από την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών των εμπλεκόμενων προκύπτει ότι ένοιωθαν πανίσχυροι.

Οι αστικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί και το αστικό κράτος του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού αποδεικνύεται ότι δεν Μεταρρυθμίζονται, δεν Εκδημοκρατίζονται... ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ... 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου