Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ευαγ. Βενιζέλος: Ποιο υποκριτής πεθαίνεις. (Βίντεο)

Του Γ. Γ.
ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Τα όσα παρακολουθήσαμε σήμερα στην δίκη για τα εξοπλιστικά ίσως απ’ τα πιο ενδιαφέροντα σημεία ήταν η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο τίτλος της ανάρτησής μας ανταποκρίνεται απολύτως στην πραγματικότητα και φυσικά κανένα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων δεν στάθηκε στην ουσία της υπόθεσης. Φυσικά αυτό δεν οφείλεται στην ανεπάρκεια –που κι αυτή είναι δεδομένη- των δημοσιογράφων, αλλά στην προσπάθεια εξωραϊσμού του Ε. Βενιζέλου κάτι που έχουμε δει και στο παρελθόν με την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ στα «υποβρύχια που έγερναν» κλπ.
Σύμφωνα λοιπόν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού «έσφαξε με το βαμβάκι» τον πρώην φίλο του Ακη Τσοχατζόπουλο παρουσιάστηκε και ως θύμα της όλης ιστορίας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Εχω υποστεί μεγάλη πολιτική φθορά και το κόμμα τεράστια ζημιά από αυτή την υπόθεση», δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν αιφνιδιάστηκε από την ποινική δίωξη με τόσο βαριές κατηγορίες σε βάρος του πρώην υπουργού.

Κι αυτά τα λέει ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος όταν είχαν ανακαλυφθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί με τις μίζες του Τσοχατζόπουλου ισχυριζόταν ότι πρόκειται για .. τηλεφωνικούς λογαριασμούς. 

Η φωτογραφία από τα πρακτικά της βουλής 25 Φλεβάρη 2005 που παραθέτουμε στο βίντεο που παραθέτουμε είναι χαρακτηριστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου