Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6 ΣΤΙΣ 7,00 πμ.

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, γεγονός που σημαίνει ότι οι συνθήκες δεν βελτιώνονται παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενημέρωση του ΓΕΣ και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας.
Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι καθώς Αποδεικνύεται το τι σημαίνει «κοινωνική προσφορά του Στρατού:
τσάμπα δηλώσεις των Καμμένου-Ήσυχου περί σεβασμού των δικαιωμάτων των στρατευμένων και απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση, με άθλιες συνθήκες για όλο το προσωπικό».

Στην καταγγελία στελεχών διαβάζουμε:
 «Τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες διαβίωσης στα ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ για τα στελέχη που κλήθηκαν να εργαστούν εκεί για τη θερινή περίοδο λειτουργίας του.
Τέσσερα - τέσσερα άτομα καλούνται να διαμείνουν εν μέσω θερινής περιόδου σε παλαιωμένα κοντέινερ ενώ υπάρχει δυνατότητα αποσυμφόρησης αυτών και η διαμονή τους ανά 2 ώστε να είναι πιο άνετη και ανθρώπινη η διαβίωση τους.
Η Διοίκηση των ΚΑΑΥ κωφεύοντας στις φωνές διαμαρτυρίας αυτών, σαν Πόντιος Πιλάτος, ρίχνει τις ευθύνες στη Διοίκηση της 34 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ».
Ακολουθεί νεώτερη  καταγγελία φαντάρου:
«Εγώ είμαι φαντάρος στα ΚΑΑΥ Ν Φώκαιας και αφού συμπεριφέρονται έτσι στα στελέχη καταλαβαίνετε πόσο χειρότερα περνάμε εμείς.
Να πω που πληρώνουμε το νερό που πίνουμε, να πω που το φαγητό είναι μερίδα νηπιαγωγείου και πολύ λιτό;
Κάθε μέρα η κούραση και η καταπίεση είναι σε επίπεδα υπερκόπωσης αφού να καταλάβετε και 2 άλλα παιδιά φαντάροι πήραν αναβολή γιατί δεν άντεχαν.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να τρώει καλά ο στρατηγός και ο ταξίαρχος όταν έρχονται και να τρώνε καλά αυτοί που κάνουν διακοπές εκεί, για να μην γίνουν παράπονα στο στρατηγό .
Πόσα κομμάτια ακόμα θα γίνουμε;
Από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεία και καθόλου ύπνος. 5 ώρες ύπνο το βράδυ και άλλες 2 που φυλάμε σκοπιά.
Το έχουν κάνει μαγαζί του μπαμπά τους και εμάς και τους ΕΠΟΠ δούλους»!
Είναι μερικά μόνο από τα αμέτρητα στιγμιότυπα καθημερινής εργασιακής εκμετάλλευσης στα ΚΑΑΥ, όπου 6000 φαντάροι έχουν μετατραπεί για ένα εξάμηνο σε Υπηρέτες, ώστε ο Στρατός να εξασφαλίσει φθηνές διακοπές σε στρατιωτικούς. Παράλογα προνόμια που διατηρούν όλες οι κυβερνήσεις, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Χιλιάδες φαντάροι καθαρίζουν ακτές, συμμετέχουν στη δασοπροστασία-πυρόσβεση, φαντάροι-γιατροί θα εργάζονται στην «άγονη γραμμή»!
Είναι η Εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, που ο νυν Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ Ταφφύλης είχε δεσμευτεί προεκλογικά να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, την οποία όμως χρησιμοποιούν για να καλύψουν θέσεις εργασίας, αυξάνοντας την ανεργία και μετανάστευση.
Η πολιτική ηγεσία των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα πατά στο θεσμό της υποχρεωτικής στράτευσης, εκμεταλλεύεται με βίαιο τρόπο εργασιακά-οικονομικά τους φαντάρους με σκοπό να καλύψει τα τεράστια κενά του κρατικού μηχανισμού που δημιουργούν παλιά και νέα Μνημόνια.
 Ο μονόδρομος Ευρώ και Ε.Ε. οδηγεί στην ένταση της χρήσης των φαντάρων ως δωρεάν εργατικό δυναμικό.
Επιπλέον, για να λυθούν σειρά προβλημάτων στην στελέχωση του Στρατού με εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, για να "πουλήσει μούρη" το Υπουργείο Άμυνας με τη ΜΟΜΑ και να καλύψει θέσεις Πολιτικού Προσωπικού. Πρόκειται για ακραίες ταξικές επιλογές, που δε γνωστοποιήθηκαν στο εκλογικό σώμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και στρέφονται κατάφωρα εναντίον της νεολαίας και συνολικά του κόσμου της εργασίας.
Επίσης, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιάνει το νήμα της εργασιακής εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και επιχειρεί να επιβάλλει αντεργατικές και αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις που τις προσπάθησε ανεπιτυχώς ο πρώην Υπ.Παιδείας Λοβέρδος, γνωρίζοντας την κατακραυγή του κινήματος και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Λοβέρδος επιχείρησε «να καλύψει τα 1100 κενά με την εθελούσια συνεισφορά από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν εργάζονται ήδη ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με αντάλλαγμα μια μοριοδότηση που θα τους βοηθήσει να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης όταν γίνουν προσλήψεις».
Τώρα, σε μυστική συνάντηση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και του υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά συζητήθηκε «η ιδέα να επιτραπεί από τον Σεπτέμβριο σε στρατευμένους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υπηρετήσουν τμήμα της στρατιωτικής τους θητεία σε σχολεία»!
Οι παλιότεροι θυμούνται ότι πρόκειται για μορφές εργασιακής εκμετάλλευσης φαντάρων που έρχονται από την Χούντα.
Όμως ο σύγχρονος κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός απαξιώνει την εργασία, προτείνοντας σε λίγους απελπισμένους και για λίγους μήνες, την ξεφτίλα των VAOUCHER!
Σε 1000 νέους προτείνει να γίνουν ΟΒΑ, Μισθοφόροι Στρατιώτες αλά καρτ, για 2+1 χρόνια και μετά Ανεργία.
Αυτή είναι η σύγχρονη αστική δημοκρατία. Αυτή την αστική σαπίλα που υπερασπίζεται ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Πανούσης λέγοντας: 
«Πρέπει να απαλλαγούμε ως χώρα από τους α(σ)κόπως αριστερούς που κάνουν οτιδήποτε για να αποτύχει η κυβερνώσα Αριστερά, ώστε να μπορούν και πάλι να παίζουν τα διπλά - τριπλά σκοτεινά (και συχνά «βρώμικα») παιχνίδια τους. Έλεος! Δεν είναι αυτοί οι εκφραστές της Ελλάδας μετά την κρίση. Δεν θέλει ο ελληνικός λαός τέτοιους ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον του» υποστηρίζει ο κ. Πανούσης για να καταλήξει: «Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία».
Μας προειδοποιούν λοιπόν ότι για να υπερασπιστούν το αστικό καθεστώς εξουσίας, τα παλιά και νέα μνημόνια θα εφαρμόσουν τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας, αντιμετωπίζοντας τον εργαζόμενο λαό ως ασύμμετρη απειλή, στρέφοντας ενάντια στον εσωτερικό εχθρό τον Στρατό. Αν χρειαστεί και τους 1000 ΟΒΑ, που στρατολόγησαν από την ανεργία και θα πετάξουν αμέσως μετά στην Ανεργία.
Ας μην τους κάνουμε τη χάρη…
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου