Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

181 ΜΚ/Β HAWK ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ‏: την τεμπελιά δεκάδων ΕΠ.ΟΠ. ανέχεται ο διοικητής και χώνει τους φαντάρους;


ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΠ.ΟΠ. ΣΤΗΝ 181 ΜΚ/Β HAWK;
Αυτός είναι ο στρατός του ΑΓΕΣ Τελλίδη και των Καμμένου-Ήσυχου.

Ρυθμό πολυβόλου έχουν οι καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων που φτάνουν συνεχώς στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Αυτή τη φορά μας αποκαλύπτεται η σαπίλα των Μισθοφόρων του Ελληνικού Στρατού, η άρρωστη νοοτροπία και πρακτική σημαντικού τμήματος των ΕΠ.ΟΠ., που αφού ακολούθησαν τις πιο άθλιες τακτικές παρακαλώντας τον κάθε αστό πολιτικό-δεσπότη-ανώτατο στρατιωτικό για να χωθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις,  τώρα αράζουν κανονικά.

Και απολαμβάνοντας την Ανοχή των αξιωματικών και των διοικητών, αρέσκονται όλοι μαζί να χώνουν τους απλήρωτους δούλους των μονάδων, τους φαντάρους.
 Η νέα καταγγελία είναι αποκαλυπτική:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από έναν στρατιώτη      

ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ 181 HAWK ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ.

ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

Η ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΟΠ ΛΟΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΩΝΟΥΝ ΟΠΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΑΓΚΑΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ!

 ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΠΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ

ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. Καλα τα λεει ο 'ψαρακας' και γενικοτερα η θεση του ΕΠΟΠ ισοδυναμει για πολλους με θεση δημοσιου υπαλληλου με οτι αυτο συνεπαγεται. Αλλα μην ξεχναμε οτι κι αυτος καποια ποδια φιλησε για να παει Χορτιατη και οχι συνορα. Ειναι οντως μια μικρογραφια της κοινωνιας ο στρατος και συνεπως ο καθρεφτης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε ολοι μαυροματιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή