Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ποιοι κάνουν βρώμικο παιχνίδι στον Στρατό με προβοκάτσιες "για αλβανικούς αετούς";

 Είναι δυνατόν στο Υπουργείο Άμυνας να Ηγείται η Ακροδεξιά;
Αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ το νοσηρό κλίμα που δημιουργεί ο κυβερνητικός του εταίρος;
Μέσα σε δύο μέρες αποκαλύφθηκε όλη η φρενίτιδα της αντεργατικής επίθεσης των ΑΝΕΛ, όπου αναδεικνύοντας όλη την ακροδεξιά τους ατζέντα ουσιαστικά επιδιώκουν να καμουφλάρουν την τραγική μνημονιακή τους κωλοτούμπα και να επικαιροποιήσουν  όλο το αντιδραστικό πολιτικό τους πρόγραμμα! Ενώ αναζητείται δικαιολογία παραμονής τους στην εξουσία με κάθε τρόπο…  
Η αρχή έγινε με τον ίδιο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένο ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη στο onlaert.gr προσπάθησε να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, δηλαδή το κοινωνικό του προφίλ με τα άγρια μνημονιακά μέτρα. 
Την κατακεραύνωση των δημοσιευμάτων που αποκάλυπταν τα βίαια προληπτικά κατασταλτικά μέτρα ΕΛ.ΑΣ-Στρατού μπροστά στο αστικό φόβο χρεωκοπίας και έντονων κοινωνικών αντιδράσεων στην βάναυση συμφωνία με τους Τοκογλύφους, με την αμνησία που έπαθε ξαφνικά ο Πάνος Καμμένος για τις ίδιες του τις ομιλίες. Αυτές που έκανε λόγο για επικαιροποίηση του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, για τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας που προβλέπουν την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών –μετανάστες- κοινωνικά κινήματα κλπ- και με την ανοικτή κατασταλτική δράση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η πολιτική πρόταση των ΑΝΕΛ, που έχει ενσωματώσει χαρακτηριστικά Συντεχνιακού Κράτους από τις πιο μαύρες φασιστικές εποχές, αποκαλύπτεται μέσα από  την επαναφορά ενός μέτρου της Χούντας των Συνταγματαρχών, της χρήσης φαντάρων για την κάλυψη των κενών του κρατικού μηχανισμού, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους στρατιώτες-δασκάλους! Και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, με τον λαϊκισμό και τον παρορμητισμό που τον διακρίνει δεν μπορεί να αποκρύψει ότι τα ακραία αυτά ταξικά μέτρα, για να επιβληθούν θα βασιστούν στην ακραία κατασταλτική κρατική βία. Είναι αποκαλυπτική η ρήση του για τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: «Υπάρχουν ταμπού και θα τα σπάσουμε» (!), αναφερόμενος στο δικαίωμα στην εργασία!
Σήμερα ακολούθησε το ακροδεξιό σόου Χρυσής Αυγής και ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα:  «σε μια ακραία ρατσιστική και απροκάλυπτη πρόκληση μέσα στη Βουλή χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προχώρησε  ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, επιχειρώντας να δείξει   την αντίθεση του ακροδεξιού μορφώματος στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, έσκισε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο και προχώρησε σε μια ακόμα τοποθέτηση μίσους. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και η τοποθέτηση του κ. Παύλου Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ. «Έλληνας δεν γίνεσαι. Έλληνας γεννιέσαι» είπε, κλείνοντας την ομιλία του, ενώ νωρίτερα υποστήριξε ότι οι μετανάστες ευθύνονται για την αύξηση των ασθενειών και της εγκληματικότητας στη χώρα μας. Υποστήριξε μάλιστα πως «υπάρχουν φωτογραφίες Αλβανών που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό»!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπεύθυνα είχε πάρει θέση καταδικάζοντας την προβοκάτσια που στήθηκε από νωρίς το πρωι, με ύποπτες αναρτήσεις σε ακροδεξιά σαιτ, τις οποίες αργότερα επικαλέστηκε στη Βουλή το εθνικιστικό κόμμα των ΑΝΕΛ, κόμμα το οποίο ηγείται στο Υπουργείο Άμυνας. Θυμίζουμε: 

Με εθνικιστικές βλακείες διχάζουν τους φαντάρους...


Από το πρωι κυκλοφορεί μια φωτογραφία από τα γνωστά εθνικιστικά σαιτ. Σαιτ και εθνικιστικές-ακροδεξιές οργανώσεις που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα των φαντάρων και το απίστευτο κοινό χώσιμο εξαιτίας της υποχρεωτικής στράτευσης. Οι Εθνικιστικές και ακροδεξιές οργανώσεις όπως όλοι γνωρίζουν υπήρξαν και υπηρετούν ως φερέφωνα της κρατικής πολιτικής, συνεργάστηκαν με τις μυστικές υπηρεσίες και πάντα δίχασαν τους λαούς.
Τώρα σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τους στρατευμένους, όπου η υποχρεωτική θητεία είναι μια πραγματική οικονομική αιμορραγία και το Υπουργείο Άμυνας επεξεργάζεται σχέδια έντασης της εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατευμένων.
Έρχονται οι εθνικιστές να σπείρουν το εθνικιστικό και ρατσιστικό μίσος με "αετούς" και άλλες αηδίες.
Σκοπός τους είναι να μπλοκάρουν τις όποιες ρυθμίσεις για τους μετανάστες και το νόμο για την ιθαγένεια, που μεταξύ άλλων εχθρεύεται και το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ!
Εμείς γυρνάμε την πλάτη στους ρουφιάνους, τους εθνικιστές και τους φασίστες.
Καλούμε όλους τους φαντάρους να κλιμακώσουν την κοινή μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να καταδικάσουν την εθνικιστική καφρίλα από όπου και αν προέρχεται.

Αλβανοί φαντάροι στον Ελληνικό Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό - See more at: http://www.himara.gr/4597-alvanoi-fantaroi-ston-elliniko-strato-sximatizoun-ton-alvaniko-aeto#sthash.NNVVh0PA.dpuf Πηγή: www.himara.gr
Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται "Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.
Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.
Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν "μάγκες" αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!
Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.
Με πληροφορίες απο τον Πελασγό Κορυτσάς
- See more at: http://www.himara.gr/4597-alvanoi-fantaroi-ston-elliniko-strato-sximatizoun-ton-alvaniko-aeto#sthash.QOv3bApk.dpuf
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου