Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Με εθνικιστικές βλακείες διχάζουν τους φαντάρους...


Από το πρωι κυκλοφορεί μια φωτογραφία από τα γνωστά εθνικιστικά σαιτ. Σαιτ και εθνικιστικές-ακροδεξιές οργανώσεις που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα των φαντάρων και το απίστευτο κοινό χώσιμο εξαιτίας της υποχρεωτικής στράτευσης. Οι Εθνικιστικές και ακροδεξιές οργανώσεις όπως όλοι γνωρίζουν υπήρξαν και υπηρετούν ως φερέφωνα της κρατικής πολιτικής, συνεργάστηκαν με τις μυστικές υπηρεσίες και πάντα δίχασαν τους λαούς. 
Τώρα σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τους στρατευμένους, όπου η υποχρεωτική θητεία είναι μια πραγματική οικονομική αιμορραγία και το Υπουργείο Άμυνας επεξεργάζεται σχέδια έντασης της εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατευμένων.

Έρχονται οι εθνικιστές να σπείρουν το εθνικιστικό και ρατσιστικό μίσος με "αετούς" και άλλες αηδίες.


Σκοπός τους είναι να μπλοκάρουν τις όποιες ρυθμίσεις για τους μετανάστες και το νόμο για την ιθαγένεια, που μεταξύ άλλων εχθρεύεται και το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ!


Εμείς γυρνάμε την πλάτη στους ρουφιάνους, τους εθνικιστές και τους φασίστες.


Καλούμε όλους τους φαντάρους να κλιμακώσουν την κοινή μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να καταδικάσουν την εθνικιστική καφρίλα από όπου και αν προέρχεται.

Αλβανοί φαντάροι στον Ελληνικό Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό - See more at: http://www.himara.gr/4597-alvanoi-fantaroi-ston-elliniko-strato-sximatizoun-ton-alvaniko-aeto#sthash.NNVVh0PA.dpuf


Πηγή: www.himara.gr


Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται "Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.




Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.


Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν "μάγκες" αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!


Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.


Με πληροφορίες απο τον Πελασγό Κορυτσάς


- See more at: http://www.himara.gr/4597-alvanoi-fantaroi-ston-elliniko-strato-sximatizoun-ton-alvaniko-aeto#sthash.QOv3bApk.dpuf


Πηγή: www.himara.gr

4 σχόλια:

  1. κακο ψοφο σε ολους τους τηγανοκεφαλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη μια αποδειξη οτι εκτος απο το οτι εχει γεμισει διποδα σκουπιδια, η Ελλαδα πλεον εχει τελειωσει και σαν ανεξαρτητο κρατος αλλα και ως εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια αποδειξη οτι εκτος απο το οτι εχει γεμισει διποδα σκουπιδια, η Ελλαδα πλεον εχει τελειωσει και σαν ανεξαρτητο κρατος αλλα και ως εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Quiz: Ποιος είναι ποιο ηλίθιος?
    1. αυτός που κάνει τον αετό με τα χέρια του ενώ δεν έχει να φάει φαγητό ή αυτός που θεωρεί ότι η ένωση της παλάμης απειλεί τις αξίες των Ελλήνων?
    2. Αυτός που παραμυθιάζεται με την ιδέα της μεγάλης Αλβανίας ή αυτός που παραμυθιάζεται με την ιδέα της μεγάλης Ελλάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή