Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Καταγγελία για τις άδειες στελεχών -στρατιωτών



Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014 στο Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ» στην Αλεξανδρούπολη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοικήσεως της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ», από τον κ. Κων/νο Γκατζογιάννη στον κ. Παναγιώτη Φαραντάτο.
Η παρακάτω καταγγελία δικαιώνει την λαϊκή ρήση «ότι το ψάρι βρωμά από το κεφάλι».

Αποδεικνύοντας επίσης την απίστευτη ταλαιπωρία που υφίσταται το σύνολο του προσωπικού, έφεδρο και μόνιμο, εξαιτίας απάνθρωπων διαταγών που συχνά διεκπαιρώνουν όσοι βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πιο χαμηλά στην ιεραρχία, αφού υφίστανται απειλές και τρομοκρατία.

 Είναι φαινόμενα παλιά όσο και ο Στρατός, που συχνά όμως επαναλαμβάνονται στην καριέρα συγκεκριμένων στελεχών ολοκληρωτικής αντίληψης, που ενδιαφέρονται μόνο για την καριέρα τους. Έτσι λοιπόν εμφανίζονται «συστηματικά, όπως και στο παρελθόν, να χρεώνουν άδειες από Σάββατο και όποιος ερχόταν σε κόντρα μαζί του αντιμετώπιζε φυλακές και χαμηλές βαθμολογίες στα προσόντα».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ    

«Ο ΣΧΗΣ Ι.Ι. ΔΚΤΗΣ ΔΠΒ ΧVI Μ/Κ ΜΠ επιβάλλει στους διοικητές 3 μονάδων ΠΒ πώς θα δώσουν άδειες στο προσωπικό τους (όπως αυτός επιθυμεί). Διατάζοντας τους και απειλώντας τους όσων αφορά τις βαθμολογίες στα προσόντα αλλά ΚΑΙ για άρνηση εκτέλεσης διαταγής να εκδίδουν υπηρεσιακά σημειώματα με υπογραφή των εκάστοτε διοικητών.

Αλλά βέβαια να φαίνονται αυτοί κακοί οι ίδιοι στο προσωπικό της μονάδας τους».

Ποιός είναι ο κύριος που νομίζει ότι βρίσκεται ακόμα επί Χούντας;

Επιτέλους θα αναλάβει κανείς να ελέγχει όλους αυτούς που διοικούν προσωπικό;

Έχουν ανθρώπους και όχι ζώα  ή ρομποτάκια….

ΑΝ ποτέ ο άνθρωπος γίνει Αρχηγός, τι θα κάνει; Θα κόψει τελείως τις άδειες τις οποίες δικαιούται ο κάθε στρατιωτικός, το κάθε στέλεχος και στρατιώτης;»


Μέχρι όμως ο συγκεκριμένος Συνταγματάρχης να γίνει αρχηγός, μήπως μπορεί να μας πει ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλίδης τι σκοπεύει να κάνει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του προσωπικού που εκφράζουν με αυτό τον τρόπο την οργή και αγανάκτηση τους; 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  
diktiospartakos.blogspot.com   
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου