Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΣΤH ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΡΤ ΤΟΥ ΤΣΑΚΝΗ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ!

Image
Γυρνάμε την πλάτη στην κατάντια του Τσακνή!

Τον Τσακνή τον γνωρίσαμε μέσα από τα τραγούδια του
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Να γράφει στοίχους για ένα δημόσιο φορέα…

Πώς άξαφνα μου ήρθε δεν ξέρω
ν’ αλλάξω το φως της ημέρας
να γίνω μια φρίκη, μια μπόρα, ένα τέρας
το χάος στη χώρα να φέρω

Να μας συμβουλεύει για την αναγκαιότητα της Αριστεράς της εποχής μας, περνώντας σε χρόνο dt από όλους τους κομματικούς σχηματισμούς, εκπροσωπώντας όλες τις εκδοχές μετώπου..

Για να γυρίσει πρόθυμα την πλάτη του σε όσους τον πίστεψαν, ως δημόσιος φορέας, κάνοντας μέτωπο με την κυβέρνηση, καταλήγοντας να κάνει πρόθυμα τα κέφια του ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ!
 Η κατρακύλα δεν έχει πάτο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μιλιταρισμός και η κυβερνητική προπαγάνδα, στην ακροδεξιά και εθνικιστική εκδοχή των ΑΝΕΛ, επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση!

Επαναφέρουν την εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων,  «Η Αρετή και Τόλμη», που “χάθηκε” από τις τηλεοπτικές οθόνες μόλις έπεσε το “μαύρο” στην ΕΡΤ επί Σαμαρά, την οποία δεν τόλμησαν να παρουσιάσουν ούτε και σε αυτή την κατάπτυστη  ΝΕΡΙΤ.

Αυτό συμφώνησαν στην συνάντηση τους ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.

Ουσιαστικά οι δύο τους ξαναστήνουν έναν ακόμη προπαγανδιστικό μηχανισμό του Υπουργού Εθνικής Άμυνας –δίπλα στο ΧΩΝΙ και το defencenet.gr-, ένα μέσο συστηματικής προβολής του εθνικισμού και του μιλιταρισμού, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

Όλοι αυτοί οι κηφήνες δημοσιογράφοι που θα ξαναμαζευτούν στην εκπομπή, όλα αυτά τα φερέφωνα και βολεμένα κομματικά παπαγαλάκια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα προβάλλουν συστηματικά τον πόλεμο και τις επεμβάσεις, το «κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων αποκρύπτοντας την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, θα απαιτούν νέους εξοπλισμούς για τα πολεμοκάπηλα κυβερνητικά σχέδια και το Μεγαλοιδεατισμό της αστικής τάξης.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ήταν αποκαλυπτικός:

«Τώρα, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε μία προγραμματική συμφωνία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την δημόσια τηλεόραση προκειμένου να ξεκινήσει μία εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων, μία εκπομπή όμως αρκετά διαφορετική απ' ότι στο παρελθόν, μια εκπομπή η οποία θα προβάλλει το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, θα προβάλλει τα προβλήματα, αλλά και το έργο των Αξιωματικών, των Υπαξιωματικών, των στρατευσίμων, την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και παράλληλα το έργο το οποίο γίνεται ιδίως στις απομακρυσμένες και παραμεθόριες περιοχές. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΡΤ και για την δυνατότητα που μας δίνει να προβάλουμε ως Ένοπλες Δυνάμεις και το κοινωνικό έργο, είτε αυτό αναφέρεται στην μετεωρολογία, είτε αναφέρεται στην κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, είτε αναφέρεται στην εκπαίδευση των στρατευσίμων και στις δυνατότητες που θα έχουν να χρησιμοποιήσουν τη στρατιωτική τους θητεία για το μελλοντικό τους επαγγελματικό μέλλον».

Σε αυτή την εκπομπή, όπως παλιότερα, έτσι και τώρα δε θα υπάρχουν οι αυτοκτονίες φαντάρων και οι δολοφονίες τους κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων.

Δε θα υπάρχει η εργασιακή τους εκμετάλλευση, η μετατροπή τους σε άμισθους δούλους της υποχρεωτικής στράτευσης.

Δε θα υπάρχει η πραγματική κατάσταση των μονάδων, όπου χάνονται φαντάροι εξαιτίας των δραματικών συνθηκών που επικρατούν στο Υγειονομικό και της αδιαφορίας, όπου οι ελλείψεις στην συντήρηση εγκαταστάσεων και μέσων θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα και την ζωή μας.

Δε θα υπάρχουν οι φονιάδες Ισραηλινοί πιλότοι που συμμετείχαν στην τελευταία Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2015, οι οποίοι δήλωναν στους Έλληνες συναδέλφους τους ότι έχουν μεγάλη εμπειρία από τους βομβαρδισμούς αμάχων στη Γάζα (πραγματική εκμυστήρευση στο αεροδρόμιο Ανδραβίδας).

Δε θα υπάρχει ο πόλεμος κατά των μεταναστών από τον ελληνικό στρατό, η προπαγάνδα μισαλλοδοξίας από τα στελέχη εν ώρα εκπαίδευσης, η δράση των φασιστών.

Δε θα υπάρχουν τα καψόνια, οι προσβολές, το χώσιμο των φαντάρων.

Δε θα καταγράφεται η ατιμωρησία των ακροδεξιών ΟΥΚάδων, η ενίσχυση από το Πεντάγωνο των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων, η κοινή δράση του Υπουργείου Άμυνας με τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων που κινούνται με καύσιμο το εμφυλιοπολεμικό μίσος.  

Δε θα υπάρχουν τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας και η αντιμετώπιση του κόσμου της εργασίας ως ασύμμετρης απειλής και εσωτερικού εχθρού!

Δε θα υπάρχει δηλαδή η πραγματική χακί καθημερινότητα την οποία αντιπαλεύει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπερασπιζόμενο τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και ολοένα περισσότερο, ακόμη και των στελεχών.

Είναι μια καθημερινή συνδικαλιστική μάχη, μια απόπειρα να αναπτυχθεί κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό, που βρίσκεται  απέναντι και στο έργο του Τσακνή ως δημιουργού, καθώς εμείς δεν γυρνάμε την πλάτη μας στο μέλλον, αλλά αγωνιζόμαστε στο σήμερα για να ζήσουμε το παρόν και μέλλον της κοινωνικής απελευθέρωσης.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: εμείς δεν υπερασπιστήκαμε αυτή την ΕΡΤ που φτιάχνει ο Τσίπρας-Καμμένος, ο Τσακνής και ο Ταγματάρχης... 
Εμείς υπερασπιστήκαμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, το δικαιώμα στην ελεύθερη πληροφόρηση-ενημέρωση από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@blogspot.com
 

1 σχόλιο:

  1. Είστε ακροδεξιοί, γελοίοι και καραγκιόζηδες!! ΔΕν μας χρειάζεται ο Καμμένος στην Δημόσια Τηλεόραση! Ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή