Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ-ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. - 1ο Σχολείο "ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΑΧΗΣ"

Το κλιμάκιο της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο στα Ιωάννινα, διοργάνωσε το 1ο Σχολείο "ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΑΧΗΣ" ("Tactical Combat Rescue"), το οποίο υλοποιήθηκε από την εταιρεία "MEDUCATION" ( www.meducation.gr ) στις 14/06/2015, στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Το σχολείο περιελάμβανε θεωρία και ασκήσεις στα πρωτόκκολα Tακτικής Φροντίδας Απωλειών Μάχης. Αυτή την ολοήμερη απαιτητική εκπαίδευση, ολοκλήρωσας με επιτυχία το τοπικό κλιμάκιο της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο, μέλη του Α.Σ.Ε.Ε.Δ από το Αγρίνιο και της ΛΕΦΕΔ Άρτας.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία MEDUCATION για την πολύτιμη υποστήριξη της, σε αυτή μας την προσπάθεια και προσδοκούμε ότι η αντίστοιχη κίνηση θα επαναληφθεί στο προσεχές μέλλον με ανάλογη επιτυχία.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο! Πάντα έτοιμοι να αναλάβουν δράση! Μπράβο και στην εταιρεία για την στήριξη που παρείχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πολεμοκαπηλεία τρέφει το φασισμό. ΜΠΡΑΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλεις ειρήνη, ετοιμάσου για πόλεμο!
    Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό ήταν πάντα το δόγμα των πολεμοκάπηλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα κάποιοι πρόθυμοι να γλύψουν και να βαφτίσουν με ψευτιές την υπεράσπιση του καπιταλισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ενεργή εφεδρεία απανταχού στον κόσμο δεν είναι έγκλημα ξυπνήστε.....π.χ οι έφεδροι σε ξένα κράτη εκπαιδεύονται απο το κράτος σε ρεαλιστικές συνθήκες και με αληθινά πυρά .....τώρα αν όλοι εσυσ οι βλάκες και ψευτο ειρηνιστές θεωρείτε επικινδύνους του Έλληνες εφέδρους που εκπαιδεύονται με ηλεκτρικά όπλα τύπου airsoft που εκτοξεύουν πλαστικά σφαιρίδια 6mm με την χρήση αέρα είστε το λιγότερο γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή