Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ερντογάν κάνει πραξικόπημα εναντίον της Αριστεράς, ο Ερντογάν είναι ο τρομοκράτης!

Η 5η ημέρα η επιχείρηση αντι-τρομοκρατία (πωλήθηκε ως anti-isis) από Ερντογάν και akp σηματοδοτεί επίσημα 1050 συλλήψεις. 


Από αυτές τα υπολογίζεται ότι το 97 % είναι Κούρδων αγωνιστών και / ή της επαναστατική αριστερά των Κούρδων, ενώ μέχρι χθες ήταν 24 άτομα (3 %) Συνέλαβαν και μερικούς του isis, αλλά 20 από αυτούς στη συνέχεια εκδίδονται χωρίς καμία κατηγορία.
Χθες νέες βομβαρδισμοί της αεροπορίας της Τουρκίας στις περιοχές που hakkari (Τουρκία) και xaxurke (Ιράκ).
Τις τελευταίες ημέρες έχουν κλειδωθεί 96 διάφορες τοποθεσίες online στο ίντερνετ, αυτές οι 94 είναι sites Κούρδοι και 2 της isis.
Διάφορες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν από την gerilla του ρκκ σε όλο το Κουρδιστάν -- >
Http://anfenglish.com/…/attacks-target-police-and-military-… (κως, βαν ‪#‎αμέντ‬, μπιτλίς, σιρνάκ, kahramanmaras).
Μια πράξη σαμποτάζ ήταν αυτή κοντά στα σύνορα του Ιράν, όπου έχει ανατινάξει ένα τμήματος του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου στην επαρχία agri
Υψηλόβαθμος Στρατιωτικός του τουρκικού στρατού σκοτώθηκε σε malazgirt / muş.
Χιλιάδες άνθρωποι στην πλατεία χθες το βράδυ στο Μπάτμαν. 


Ακόμα συγκρούσεις στο nusaiybin, όπου η ξινή μυρωδιά των δακρυγόνα έφτασε μέχρι qamishlo dalll' άλλες μέρος των συνόρων.
Εν τω μεταξύ, πριν λίγο ο Ερντογάν δήλωσε " αδύνατη Η ανάκαμψη της ειρήνης με το pkk " απαιτώντας από το κοινοβούλια για το hdp να διαγραφεί η ασυλία. Το ίδιο hdp που ψηφίστηκε από πάνω από 6 εκατομμύρια ανθρώπους στις εκλογές της 7ης Ιουνίου. Το ίδιο hdp στοχοποιείται από τον Ερντογάν γιατί δεν του επέτρεψε να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Ερντογάν κάνει ένα πραξικόπημα, ερντογάν τρομοκράτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου