Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ισραηλινοί έποικοι εξτρεμιστές έκαψαν μωρό ζωντανό-ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Ισραηλινοί έποικοι εξτρεμιστές έκαψαν μωρό ζωντανό 31/07/2015


Ένα βρέφος 18 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειάς του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία φέρεται να οφείλεται σε εμπρησμό από εβραίους έποικους εξτρεμιστές. Από την φωτιά τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι -ένοικοι του ίδιου σπιτιού- οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ισραηλινά νοσοκομεία.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι είπε ότι στους τοίχους του σπιτιού που πυρπολήθηκε, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ήταν γραμμένο το σλόγκαν "Price Tag", το οποίο στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιήσει Ισραηλινοί εξτρεμιστές.
"Πρόκειται για μία ύποπτη επίθεση με εθνικιστικά κίνητρα", είπε η Σάμρι και πρόσθεσε ότι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου.
Αυτή ήταν η χειρότερη επίθεση από ισραηλινούς εξτρεμιστές από τότε που ένας Παλαιστίνιος έφηβος κάηκε ζωντανός σε αντίποινα για την δολοφονία τριών Ισραηλινών από τους απαγωγείς τους πριν από ένα χρόνο.
Το σπίτι, στο χωριό Καφρ Ντούμα, καταστράφηκε από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν. Ένα γειτονικό σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν θύματα καθώς οι ένοικοί του απουσίαζαν.
Η οργάνωση "Price Tag" κατηγορείται για μία σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις σε τεμένη της Δυτικής Όχθης τα τελευταία χρόνια.
Εμπρηστική επίθεση σε τζαμί
"Good morning mom" is what written on the Clothes of a palestinian 1.5 year old baby who got burnt to death by Israel settlers today morning.. 
You will not hear about him in your news because he's a palestinian.

Το σχόλιο της Βασιλικής Μπουλερού:
(Θα ήθελα να σας καλημερίσω με μια φωτογραφία της όψης της θάλασσας από το παράθυρό μου, αλλά δεν μπορώ..)
Σας καλημερίζω με τη φράση "καλημέρα Μαμά", όπως έγραφαν στα αραβικά τα ρουχαλάκια του 1,5 έτους μωρού που κάηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν Ισραηλινοί, κάτοικοι παράνομων εποικισμών της Παλαιστινιακής γης,Το έβαλαν φωτιά στο σπίτι του. Τη νύχτα (που απαγορεύεται η κυκλοφορία για τους κατοίκους του χωριού) δύο μασκοφόροι άνδρες πλησίασαν το χωριό Douma, πολύ κοντά στον ισραηλινό εποικισμό Migdalim, έγραψαν στους τοίχους του σπιτιού "Εκδίκηση" και "Ζήτω ο Μεσσίας" και μετά έβαλαν φωτιά.
Τι μίσος! Κι όταν προσπαθούν να συμψηφίσουν την κατάσταση των Παλαιστινίων με αυτή των Ισραηλινών αηδιάζω από την εσκεμμένη αφέλεια και άγνοιά τους.
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε το μέγεθος της καταπίεσης και της ασυδοσίας των Ισραηλινών εις βάρος των Παλαιστινίων. Κάθε μέρα σχεδόν σκοτώνεται ένας νεαρός άνδρας και προωθούνται σε κράτηση μικρά παιδιά, καίνε τα χωράφια τους, τους απαγορεύουν τη διέλευση από το ένα χωριό στο άλλο, χωρίς καμία, μα καμία συστολή!
Δεν υπάρχει έλεος για τους Παλαιστίνιους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου