Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Για αυτό το Πραξικόπημα θα μιλήσει κανείς; «Ανασύνθεση» της κυβέρνησης ζητά ο Παπαδημούλης

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να κινηθεί από εδώ και πέρα με μια κυβέρνηση που θα έχει τον Τσίπρα πρωθυπουργό και θα τη στελεχώνουν όσοι θέλουν «να τρέξουν και να υλοποιήσουν την πρόταση»

Menelaos Myrillas / SOOC
«Το στοίχημα για την Ελλάδα είναι, με Τσίπρα πρωθυπουργό, μία κυβέρνηση που να θέλει και να μπορεί να τρέξει και να υλοποιήσει τη δύσκολη πρόταση με συνέπεια, με αποτελεσματικότητα, με εντιμότητα», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης.


Ερωτηθείς για την ανασύνθεση της κυβέρνησης, τόνισε ότι είναι αναγκαία «από την στιγμή που δυο υπουργοί της κυβέρνησης έδωσαν αρνητική ψήφο στο αίτημα εξουσιοδότησης», ενώ υποστήριξε πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα και με όσους βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή.

Τέλος, δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και περιμένει παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ως προς αυτό το ζήτημα. «Περιμένω να δω τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και τις θέσεις και προτάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος, είναι όμως διαφορετικής τάξης γιατί είναι και διαφορετική η θεσμική ιδιότητα και ο ρόλος της προέδρου της Βουλής».http://www.thepressproject.gr/article/79127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου