Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΚΕΜΧ Ναυπλίου: τι να προσέξεις περισσότερο-τα καψόνια ή τη γαστρεντερίτιδα;

Έχει χαθεί η μπάλα στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου!
Μετά την πρωινή ανακοίνωση που δημοσίευσε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_310.html) για τα καψόνια και την άθλια συμπεριφορά των στελεχών,   νεώτερη καταγγελία νεοσύλλεκτων φαντάρων αναφέρει ότι περισσότεροι από 30 στρατιώτες εμφάνισαν κρούσματα γαστρεντερίτιδας. 
Ενώ το ΓΕΣ με τις διαρροές του αναφέρει ότι τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2015, εμφανίσθηκε κρούσμα ιογενούς γαστρεντερίτιδας σε στρατιώτη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο και ότι η κατάσταση του αντιμετωπίσθηκε άμεσα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου!
Την Κυριακή το πρόβλημα γιγαντώθηκε.
Σήμερα, οι στρατιώτες κάνουν λόγο για περισσότερους των 30 στρατιωτών που έχουν νοσηλευτεί, ενώ είναι ενδεικτικό ότι δεν γίνονται Αναφορές καθώς δεν μπορούν να συμπληρωθούν οι λίστες, αφού δεν γνωρίζουν τον πραγματικό αριθμό των ασθενών φαντάρων, που ολοένα πληθαίνουν.   
Τα περιστατικά αντιμετωπίσθηκαν τόσο από το προσωπικό του ΚΕΜΧ όσο και από τα Γενικά Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους, όπου έγιναν οι απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας των στρατιωτών δεν είναι ανησυχητική.

Παράλληλα, στο ΚΕΜΧ μετέβη κλιμάκιο ιατρών από το 401 ΓΣΝΑ (παθολόγος και γαστρεντερολόγος) και υπάρχει ετοιμότητα, εφόσον απαιτηθεί, να γίνει άμεση διακομιδή των ασθενών στο 401 ΓΣΝΑ.

Οι στρατιώτες νοσηλεύονται στο αναρρωτήριο του Κέντρου και σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, τους χορηγείται φαρμακευτική αγωγή και ειδική δίαιτα, ενώ η κατάστασή τους βελτιώνεται συνεχώς.

Επειδή τα κρούσματα παρουσιάστηκαν μεταξύ των εξοδούχων φαντάρων, πολλοί θεώρησαν ότι την ευθύνη για τα μαζικά κρούσματα έχει συγκεκριμένο εστιατόριο κοντλά στη μονάδα.
Εμείς εκφράζουμε τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και καλούμε για μια ακόμη φορά το ΓΕΣ να δει σοβαρά τι συμβαίνει στο ΚΕΜΧ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου