Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μια απάντηση στον Επίτιμο ΑΓΕΣ Τσέλιο από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ImageΟ Επίτιμος ΑΓΕΣ Τσέλιος, δημοσιοποίησε μια επιστολή κάλεσμα να ψηφίσουμε «ΝΑΙ», που θυμίζει τα παιχνίδια που παίζουν τα εγγόνια του: «πάρ' τα όλα» και «μονά ζυγά δικά του…».
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Τσέλιος, που πρέπει αν επισημάνουμε και εμείς ότι την περίοδο της θητείας του δεν είχε επιλέξει ποτέ να μιλήσει δημόσια, προσπαθεί να βάλει στο ίδιο καλάθι τον εθνικισμό, το μιλιταρισμό, τα πατροπαράδοτα αντιδραστικά θέσφατα, το πελατειακό κράτος και τα προνόμια των ανώτατων στρατιωτικών, τις πολεμικές δαπάνες, με τα νέα Μνημόνια.
Από την επιστολή του αξίζει να δούμε το λέει και τι υπονοεί:
«Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ την Ελλάδα εκτός Ε.Ε.».
Ουσιαστικά επαναλαμβάνει τη μεθόδευση όλου του αστικού κατεστημένου και της προπαγάνδας των ΜΜΕ όπου το δίλημμα στο Δημοψήφισμα μετατρέπεται από «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις μνημονιακές προτάσεις των Ε.Ε.-ΔΝΤ-Τοκογλύφων», σε «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην παραμονή της χώρας σε Ε.Ε. και ΕΥΡΩ».
Ανεξάρτητα την σαφή αρνητική μας τοποθέτηση αν είχε τεθεί τέτοιου είδους δίλημμα, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται απλώς για απειλή και τρομοκράτηση, για καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας, επιχείρηση που θα έπρεπε να είχε καταδικάσει και αντιταχθεί ο ΑΓΕΣ Τσέλιος, αντί να λάβει ενεργά μέρος.
«Δεν πιστεύω αυτό που βλέπω: κλειστές τράπεζες, ουρές στα ΑΤΜ, συνωστισμός στα καταστήματα τροφίμων και στα πρατήρια καυσίμων και τούτο όχι λόγω κήρυξης πολέμου».
Και ξαφνικά, ο ΑΓΕΣ Τσέλιος «έπιασε επαφή» με τον πλανήτη γη.
Και γνώρισε μια χώρα που την λένε Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια βιώνει καταστάσεις σκληρού ταξικού πολέμου:
Να θυμίσουμε στον ΑΓΕΣ Τσέλιο ότι σε αυτή τη χώρα και εξαιτίας των Μνημονίων, υπάρχουν 1,5 εκατ. Άνεργοι, 25000 Άστεγοι, 250000 νέοι που μετανάστευσαν, 500000 συμπολίτες μας που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα εξαιτίας του ΕΝΦΙΑ και της έκτακτης-μόνιμης εισφοράς, δεκάδες χιλιάδες που οι καταχρεωμένες τράπεζες απαιτούν να τους κατάσχουν το σπίτι εξαιτίας των μέτρων σωτηρίας των τραπεζών, χιλιάδες άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια στις  λαϊκές ή στα συσσίτια!
«Ο Στρατός όμως πρέπει να μείνει ΟΡΘΙΟΣ, καθότι είναι ένας υγιής και βασικός πυλώνας της πατρίδος μας και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλοι.
Ο Στρατός είναι απαραίτητος για τα δύσκολα.
Οι συνεχείς αναφορές για δήθεν περικοπές των δαπανών, εξοικονόμηση χρημάτων από κλείσιμο μονάδων, σχηματισμών και στρατοπέδων και η πλήρης αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΕΘΑ, είναι λόγια χωρίς βαθιά σκέψη και καλή εκτίμηση.
Ως εκ τούτου, η μη ορθή εκτίμηση και οι λάθος αποφάσεις θα έχουν ζημιογόνα αποτελέσματα για τον Στρατό και την πατρίδα μας».
ΑΓΕΣ Τσέλιο, νομίζουμε ότι μας δουλεύετε…
Μας καλείτε ουσιαστικά να ψηφίσουμε ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών οι οποίοι απαιτούν 5000-6000 χιλιάδες απολύσεις ΕΠ.ΟΠ. και μόνιμου προσωπικού!
Μας καλείται να ψηφίσουμε ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών οι οποίοι απαιτούν μείωση των πολεμικών δαπανών κατά 200-400 εκατ. ευρώ!
Και ταυτόχρονα να μην αλλάξει τίποτε στον Στρατό….
Να μην κλείσουν τα άχρηστα στρατόπεδα που διατηρούνται μόνο και μόνο για να ικανοποιούνται οι ανάγκες του άθλιου πελατειακού κράτους, τα τοπικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, αλλά και για να δικαιολογούνται τόσες πολλές θέσεις ανώτερων και κυρίως ανωτάτων στρατιωτικών, υπερβαίνοντας σε αναλογία και τις ΗΠΑ!
Ή μήπως ΑΓΕΣ Τσέλιο προτείνετε οι περικοπές των 200-400 εκατ. ευρώ στις πολεμικές δαπάνες που απαιτούν οι τοκογλύφοι, να γίνουν στις όποιες κοινωνικές παροχές και να μπουν νέοι φόροι στον εργαζόμενο λαό;
Παράλληλα, συνεχίζεται τα εθνικιστικά και μιλιταριστικά αποπροσανατολιστικά λογύδρια:
«Ο Στρατός όμως πρέπει να μείνει ΟΡΘΙΟΣ, καθότι είναι ένας υγιής και βασικός πυλώνας της πατρίδος μας».
Συνεχίζεται δηλαδή να αδιαφορείτε για τα σκάνδαλα των πολεμικών εξοπλισμών και κάθε είδους προμηθειών, με την ενεργή συμμετοχή συναδέλφων σας στρατιωτικών εν ενεργεία και αποστρατεία!
Σκανδαλώδη εξοπλιστικά προγράμματα που δεν γνώρισαν το ΟΧΙ παρά μόνο από ελάχιστους στρατιωτικούς!
Τεράστια οικονομικά εγκλήματα των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, με την ενεργή συμμετοχή γνωστών επιχειρηματιών, που συνέβαλαν καθοριστικά στο να οδηγηθεί ο λαός μας στην Χρεωκοπία.
Και τώρα με το ΝΑΙ σας, θέλετε ξανά, να φορτώσετε μόνο σε αυτόν τα βάρη…
«Το προσωπικό του Στρατού μας όπως πάντα, από τον Αρχηγό ΓΕΣ, του αξιωματικούς τους υπαξιωματικούς μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη γνωρίζουν πολύ καλά την αποστολή τους, πιστεύουν σε αυτή και είναι ορκισμένοι και αποφασισμένοι να την φέρουν εις πέρας με επιτυχία».
Αλήθεια, ο Επίτιμος ΑΓΕΣ Τσέλιος δεν άκουσε, δε διάβασε τις δηλώσεις των συναδέλφων του Επίτιμων Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ που αποκάλυψαν ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, τις οποίες υπηρέτησε ο Αντιστράτηγος Τσέλιος, είχαν δώσει διαταγές ανάληψης κατασταλτικών επιχειρήσεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις;
Δε βαριούνται φαίνεται κάποιοι να παίζουν το παιχνίδια «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ-ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ, ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ» και το παίζω «μετά Χριστό προφήτης», δίνοντας συμβουλές.
Συμβουλές όμως που συντηρούν και αναπαράγουν τις αιτίες, τα συμφέροντα και τις αστικές πολιτικές που οδήγησαν τον εργαζόμενο λαό μας στην κοινωνική καταστροφή, στην σύγχρονη δουλοποίηση, με την συνδρομή του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού!
Πιστεύουν επομένως όλοι αυτοί που έπαιξαν ρόλο σε όλα αυτά, ότι μπορούν ή στο κάτω κάτω δικαιούνται, να μας Συμβουλεύουν;
Αφήνουμε επομένως τον Επίτιμο ΑΓΕΣ Τσέλιο να ψηφίσει μαζί με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Καραμανλή και το Μητσοτάκη –γιατί αλήθεια στο άκουσμα αυτών των ονομάτων μας έρχονται μνήμες σκανδάλων όπως Βατοπέδι, εξοπλισμοί, Χρηματιστήριο, Μεγάλα Έργα, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,  Siemens…και οι λέξεις Διαπλοκή, Διαφθορά…

Και δηλώνουμε ότι οι Φαντάροι, μαζί με την υπόλοιπη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αποκλεισμένους, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου
ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΑΓΚΩΤΟ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

16 σχόλια:

  1. Σιγουρα χανω το χρονο μου που θα σας απαντησω σοβαρα, διοτι για να δεις την αληθεια απαιτουνται καποιες προυποθεσεις

    1. Νοημοσυνη
    2. νοικτο μυαλο χωρις παρωπιδες
    3. Γνωσεις

    παραταυτα θα προσπαθησω εν ταχι να απαντησω σοβαρα σε αυτα που γραφετε ελπιζωντας οτι αυτοι που θα διαβασουν τον αρθρο σας θα ψηφισουν ορθα

    οι ηπα μας λενε να τα βρουμε με την ευρωπη
    ο πουτιν δεν μας αγορασε ουτε τα νεκταρινια και μας λεει να ταα βρουμε με ευρωπη
    η κινα μας λεει να τα βρουμε με την ευρωπη
    η κουβα συνθηκολογησε και κανει συμφωνια με την τις ηπα

    και

    εμεις κατα την γνωμη σας πρεπει να σηκωσουμε παντιερα ροσα και να γινουμε .......................βενεζουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς φυσικά ότι εσύ ως ανώτερο ον, κατέχεις τη μοναδική αλήθεια και τις παραπάνω προυποθέσεις.
      Μάλλον έφαγες πολλά από τα νεκταρίνια που δεν αγόρασε ο Πούτιν!

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο τα επιχειρηματα σου ειναι πολυ πειστικα

      οουγκ

      Διαγραφή
    3. η απάντηση σου είναι καταλυτική. Την κέρδισες τη μπανάνα...

      Διαγραφή
  2. ο μεγαλος ηγετης μας ειπε οτι

    θα διαπρααγματευτει καλυτερα
    και οι τραπεζες εκλεισαν οι συνταξιουχοι σαν ζητιανοι στεκονται για να παρρουν 1 μικρο τμημα των χρηματαων τους και ο μισος λαος τρεμει για τις εξελιξεις

    δεν υπαρχει περιπτωση να μην συμφωνησει η Μερκελ και η Ευρωπη με αυτα που θα τους προετεινει
    και η Μερκελ του ειπε αυτα και αν θες. αν δεν θες την βολτα σου

    Μας ειπε οτι

    στην συμφωνια της 20-2-15 οι Ευρωπαιοι τον κοροιδεψαν. Και αυτο το ειπε εις βαρος των ευρωααπαιων. Δηηλααδη μαςς ειπε οτι ειναι τοσο ικανος και τοσο τσκαλι που οι ευρωπαιοι τον παιζουν και τον δουλευουν Ψιλο Γαζι.

    Δεν θα κλεισουν οι τραπεζες -δεν θα επιβληθουν καπιταλ κοντρολ
    Δεν προκειται να γινει δημοψηφισμα
    Οτι αν πτωχευσουμε θα διααλυθει το ευρω και θα καταρευσσουν οι αγορες .Ενω οπως αποδεικτηκε με την πολυ σοβαρη πιθανοτητα που υπαρχει να βγουμε ααπο το ευρω οι αγορες και το ευρω εχουν πεσει απο την παρασκευη γυρω στο 2%. Δηηλαδη τριχες

    Και ερωτω εγω διοτι ειμαι και λιγο αφελης

    Γνωριζοντας τα παραπανω πως μπορει ενας ανθρωπος οσο καλοπροαιρετος και να ειναι να πιστεψει οσα μας λεεει τωρα ο τσιπρας;


    Αυτος δεν μπορει να βαλει σε ταξη ουτε το κομμα του. Ειπε στους βουλευτες του να μην παρρουν αυτοκινητα και αυτοι τον γραψανε και πηραν.
    Την μια μερα ερχεται σε ρηξη και ζητα δημοψηφισμαα και 2 μερες μετα στελνει προτασεις στην ευρωπη για συμφωνια και οι ευρωπαιοι που φοβουυνται τοσο πολυ μην βγουμε απο το ευρω και καταρευσουν οι αγορες και τριχεςαφρικαανικες του λενε καλα ξανα εα την δευτερα και βλεπουμε. Τοσο πολυ τρεμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν απευθύνεσαι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
  3. Ειμαστε σε μια χωρα Με τοσα εκατομμυρια μεταναστες. Θυμασαι τι επαθε το 2008 ο καραμανλης που του καψανε την αθηνα και εφυγε πανικοβλητος και για 6 χρονια ειχε χασει την μιλια του.

    Ενα νευμα να κανουν οι ισχυροι του κοσμου, σου ξεσηκωνουν μια εξεγεερση τυπου 2008 στο 10πλασιο και αντε για

    Δεν θα σου πω τιποτα για Γεεωπολιτικους κινδυνους και για τους εχθρους της χωρας που απο καθε καατευθυνση καραδωκουν. Αυτο σε αφηνω να το σκεφτεις μονος.Εξαλλου οι αριστεροι εδω και δεκαετιες βλεπε μακεδονικο ζητημα δεν εχετε και ιδιαιτερα ταμπου με τα συνορα ξεερω. Γνωριζω βεβαια οτι η σκεψη προυποθετει κριση και μυαλο

    τωρα σε οτι αφορα αυτα που λες για τον Στρατηγο βαριεμαι και να σου απαντησω. Θα αρκεστο στο να σου πω 2 πραγματα μονο

    1 κανεις δεν ειπε οτι η ΕΕ ειναι παραδεισος . Ειναι ομως η καλυτερη επιλογη απο αυτες που εχουμε.
    2,]Αν εμεις ψηφισαμε Σμπωκους και τσοχατζοπουλους εμεις φταινε. Αληθεια η επαναστατρια κυρια Δουρου δεν ειχε δει κατι; Διοτι εχω αακουσει κατι φημες οτι με τις μοκετες του πεντααγωνου ειχε καποιες επαφες
    Α παρεπιπτοντος συγχαρητηρια για την αξιοκρατικη προσληψη του συζηγου της
    3 Για να μην υπαρχουν ανεργοι κτλ χρειαζεται να παραχθει πλουτος. Και ο πλουτος δεν παραγεται μεε το να κοβει χρημα το νομισματοκοποιο η με το να καταργεεις τα αριστεια η απλα να προσλααμβανεις λαο στο δημοσιο και να ξανα ανοιγεις την ΥΕΝΕΔ. Συγγνωμη, την ΕΡΤ εννουουσα

    και τελος θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης

    πες μου μια χωρα στον κοσμο, οχι πολλες, μια που ο λαος της να ευημερει, να εχει ενα καλο βιοτικο επιπεδο και να απολαμβανει τα αγαθα τις ελευθεριας και της δημοκρατιας και συγχρονως η χωρα αυτη να τα εχει σπασει με τους ισχυρους της γης , να εχει αρνηθει τον καπιταλισμο και να εχει προσχωρησει σττον κομμουνισμο η τις παραλλαγες του και εγω θα γινω ο πιο θερμος οπαδος του συριζα

    Υπογραφη
    Ενας χαζος Λοχαγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χαζός Λοχαγός, το αφήνουμε ασχολίαστο.
      Θα μπορούσε κανείς να προσθέσει ρατσιστής και εθνικιστής.
      Ερώτημα: την εξέγερση της νεολαίας μας και όχι μόνο δεν ξεσήκωσε η στυγνή δολοφονία ενός 15χρονου από έναν αστυνομικό Χρυσαυγίτη;
      Αλλά γίναμε όλοι τώρα αναλυτές της γεωστρατηγικής!
      Να μας βρεις εσύ μια από αυτές τις χώρες που περιγράφεις στον καπιταλισμό!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη οποιος δεν βλεπει μονο θετικα στα εκατομμμυρια των μεταανααστων ειναι αυτοματως, ρατσιστης και εθνικιστης. οκ αυτο ειμαι αν αυτο σε βολευει να πιστευεις. Μαυρο η ΑΣΠΡΟ.Ειναι και αυτο μια αποψη. Φυσικα η αποψη που λεει<< ναι ρε παιδια για λογους ανθρωπισμου αλλα και για λογους ενισχυσης της οικονομιας μας να δεκτουμε ενα Α αριθμο μεταναστων -δεδομενου οτι και εμεις καποτε πηγαιναμε σε αυστραλιες και αμερικες και γερμανιες - αλλα μεχρι καποιο οριο, πρεπει να παταχθειι δια ροπαλου ε; Οποιος τολμησει να πει οτι πρεπει να μπει ενα οριο στους μεταναστες που θα ερθουν στην Ελλαδα εειναι αυτοματως ρατσιστης ε; οκ Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις, Αληθεια εσυ που δεν εισαι ρατσιστης ποσους φιλοξενεις στο σπιτι σου; Αν βρεις ομως ποτε λιγο χρονο διαβασε τι εγινε στην παλαιστινη με τους εβραιους απο τα τελη του 19ου αιωνα και τον 20ο ισως σε προβληματισει λιγο

      Ακομα και αν δεκτουμε οτι ενας αστυνομικος εχασε την ψυχραιμια του και σκοτωσε ενα νεαρο-αληθεια ο νεαρος τι συμπεριφορα ειχε απεναντι στον αστυνομικο;- η λυση ειναι να καει η αθηνα και οι ξενες περιουσιες που εχουν δημιουργηθει με κοπο και μοχθο; Ακομα και η δημοσια περιουσια οταν καιγετααι αυτο ειναι σωστο ε;Μην εισαι τοσο σιιγουρος οτι αυτοι που ξεσηκωθηκαν ηταν μονο νεολαια με αγνα κινητρα

      Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι αναλυτικης στρατηγικης. Εθεσα επιχειιρηματα και αντι απαντησης πηρα αφοριισμο. Ειπα απο μονος μου οτι ειμαι αφελης. Εσυ ομως που μαλλον θεωρεις οτι εισαι εξυπνος δεν βλεπω να καταρριπτεις τα επιχειρηματα μου.

      Σε οτι αφορα την χωρα που λες

      Η Ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια μεχρι το 2011 περιπου. Τωρα αν φυγαμε και πεσαμε και συνεχως πεφτουμε αυτο οφειλεται στο οτι ψηφιζαμε τσοχατζοπουλους και ΣΙΑ δεν εβγαιναν μονοι τους οι διαφοροι τσοχαντζοπουλοι......Δεν μας φταινε μονο οι ξενοι ααλλα και εμειςς. Δεν φταινε οι ξενοι που τα λεφτα απο τα ευρωπαικα κονδυλια που επεεσαν στην χωρα μας τα προηγουμενα 30 χρονια αντι να τα κανουμε παραγωγικες επενδδυσεις τα καναμε τσεροκι και τις επιδοτησεις πολλοι αγροτες τις ετρωγαν στα στριπτιτζααδικα. Ακομα και τωρα ομως ακομα και σημερα ομως απολαμβανουμαι πολυ καλυτερο επιπεδο και απο πλευρας ελευθεριων και απο πλευρας βιοτικου επιπεδου-εστω και αν αυτο εχει μειωθει πολυ -σε σχεση με τα υπολοιπα βαλκανια. Στο χερι μας ειναι να σταματησουμε την πτωση και να ξεκινησει η πορεια της ανορθωσης. Αλλα αυτο δεν μπορει να γινει με απομονωση και κοντρα στον υπολοιπο δυτικο κοσμο. Αλλιως παμε ντουγρου για αλβανια του χοτζα και ρουμανια του τσαουσεσκου. Και μην φοβασαι οι ελιτ παλι θα περνουν καλα. Ο κοσμακης παλι θα την πληρωσει.

      και υπαχρουν πολλες χωρες της ευυρωπης και οχι μονο, που εχουν πολυ καλυτεερο βιοτικο επιπεδο απο τις χωρες που εχετε ως προτυπο και που θελετε να μας κανετε.Δεν ειναι τελειες αλλα ειναι πολυ καλυτερα

      Και σε καθε περιπτωση στην κουβα και τη βενεεζουελα ο λαος ζει σε απειιρως πιο αθλιες συνθηκες απο οτι οι δικοι μας φτωχοι.

      ΑΒΑΝΤΙ ΠΟΠΟΛΟ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΡΟΣΑ. ................
      η ιστορια μας διδασκει οτι η ανθρωποτητα αναππτυσεται κανωντας 2 βηματα εμπρος και 1 πισω.

      Διαγραφή
    3. η ιστορία διδάσκει ότι σε όποια ιμπεριαλιστική επέμβαση συμμετείχε ο ελληνικός στρατός -Λιβύη, Σομαλία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Βαλκάνια, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ.-είναι τόπος προέλευσης δυστυχισμένων μεταναστών.
      άντε χαζούλη λοχαγάκο...

      Διαγραφή
    4. αυτο που λες τωρα τι σχεση εχει με το δημοψηφισμα και με το γιατι θα πρεπει να ψηφισουμε ναι η οχι ;

      μαλλον να βρισεις τον στρατο προσπαθεις και τιποτα αλλο

      αλλα να σου αντιστρεεψω το ερωτημα και να σε ρωτησω αν ο ελληνικος στρατος δεν συμετειχε σε αυτες τις αποστολες νομιζζεις οτι θα αλλαζε κατι ουσιωδες για την μοιρα αυτων των λαων;

      Συμμετειχε στα μερη αυτα σε μαχες ο στρατος μας;

      Διαγραφή
    5. Στην Σομαλία ο ελληνικός στρατός είχε νεκρό, στο Αφγανιστάν δολοφόνησε οικογένεια και συμμετείχε σε μάχες, στο Κόσσοβο συγκρούστηκε με τους Αλβανούς κατοίκους... Διάβασε λίγο.

      Διαγραφή
  4. Δηλαδη αυτος θελει να μεινουμε στο ευρω και την ΕΕ, να παρθουν ολα τα μετρα της προτασης των δανειστων και ποιος ξερει ποσα ακομα, αλλα να μην πειραχτει καθολου ο στρατος!!! Αμ πως! Καλα το ειπατε στην αρχη μονα ζυγα δικα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιιος σου ειπε βρε φιλε οτι θελω να παρθουν μετρα;;;
      και εγω εχω χασει και εμεναα εχει κοπει ο μισθος μου.
      κανεις δεν μου λεει οτι αυριο δεν θα με απολυσουν απο τον στρατο
      καανεις δεν μου εξασφαλιζζει οοτι αυριο δεν θα κοπει 40% ο μισθος μου. Και μαλιστα τωρα που αν επικρατησει το ναι και με την ζημια που εχει γινει στην οικονομια θα περασουν μετρα που ουτε καν τα εειχααν διανοηθει οι δανειστες στα καλυτερα ονειρα τους. Το δημοψισμα που καναμε ηταν δωρο για αυτους

      ομως πια ειναι η εναλλακτικη ξερεις;

      Με την πτωχευση, την ανεξελεκτη πτωχευση θα ακολουθσουν τα εξης;

      1. Ασυδδοτος πληθωωρισμμος -η χαρα του μαυραγοριτη.Εξαυλωση μισθων , συνταξεων, καταθεσεων
      2. Η χωρα δεν θα εχει για πολυ καιρο χρηματα για να αγορασει επαρκης ποσοτητες καυσιμων, φαρμακων και τροφιμων
      3 το φαγητο για καιρο θα μοιραζτε με το δελτιο. Αν το πουμε φαγητο αυτο που θα μοιραζετε
      4 αν οι αυτοκτονιες της κρισης ειναι 10000 φαντασου ποσα θα ειναι τα θυματα της εξαθλιωσης και της ελλειψης φαρμακων, των ληηστειων που θα ακολουθησαν

      κααι θα μου πεις και εγω τι εχω να χασω ειμαι ανεργος .
      Δεν ειναι ετσι φιλε διοτι η συνταξη του παππου απο την οποια τωρα ζεις αυτη τον 500 ευρω θα παει 100 ευρρω. Σε δραχμες αλλα τετοια θα ειναι η ισοτιμια
      θα καταστραφουν χιλιαδες επιχηρησεις και θα απολυθουν οι εεργαζομενοι κκτλ
      οταν πεφτει χρημα στην οικονομια κατι κερδιζεις και εσυ . ισως λιγα αλλα κατι. και αν οχι εσυ ισως καποιος συγγενεις που κατι σου δινει μετα δεν θα εχεις τιποτα

      η ευρωπη εχει προβλημα με ισπανια και ιταλια. σου περναεει απο το μυαλο οτι ισως να βολευει να εξαθλιωθουμε για να πουν στον ισπανο και τον ιταλο κοιτα τι επαθαν οι ελληνες σκασε λοιπον και παρε μετρα; Η ελλαδα ειναι μικρη και το προβλημα αντιμετωπιζετααι αν σκασει η ισπανια και η ιταλια εκει ειναι το προβλημα και για αυτο η εξαθλιωση μας βολευει πολλους ως παραδειγμα προς αποφυγη

      θα παψουν να ερχονται τα χρηματα των ΕΣΠΑ.
      Δεν θα σου πω για γεοπολιτκους κινδυνους διοτι χωρις να θελω να σε προσβαλλω δεν ειμαι σιγουρος αν κατανοεις σε τι κινδυνους μπαινει η χωρα

      καποιοι θα σου πουν βεβαια ναι θα δυσκολευτεουμε λιγο 1-2 χρονια αλλα μετα θα ανακαμψουμε . Κολοκυθια. Για να παραχθει πλουτος χρειαζονται δομες που ευνοουν την επιχειρηματικοτητα και την αναπτυξη. Μα αυτες πολεμηθηκαν λυσαλεα και παρα τον κινδυνο τις πτωχευσης δεν εγιναν μεταρυθμισεις. θα γινουν μετα την πτωχευση τοτε που δεν θα μας πιεζει κανεις ; Ξερεις τι θα ακολουθησει; χιλιαδες προσληψεις στο δημοσιο, καταστροφη και μανιωδης πολεμος στην ιδιωτικη πρωτοβουλια και φυσικα οσοι προσλαμβανονται στο δημοσιο θα αμοιβοντααι με ενα νομισμα που θα εχει ελχιστη αξια υποτιμομενο συνεεχως

      φιλε την ιστορια του κυπριακου την ξερεις; καθε φορα αααρνουμασταν να παρουμε αυτο που μας εδιναν οι ισχυροι του κοσμου και αυτο που μας εδιναν στην επομενη διαπραγματευση ηταν ακομα πιο μικρο ακομα πιο μεγααλη ζημια αγια τον ελληνισμο και τα αδερφια μας της κυπρου και στο τελος μας βαρεθηκαν και επετρεψαν στην τουρκια να παρει την μιση κυπρο. ετσι απλα..Και τοτε υπηρχε και μια κομμουνιστικη ρωσια παραγοντας που εκανε τους ισχυρους ναα μην θελουν διχονοια στο νατο και να μας πιεζουν ναα τα βρουμε με τους τουρκους. Τωρα δεν υπαρχχει αντιπααλο δεος. Τουλαχιστον οχι σε αυτην την συγκυρια. οχι στο ορατο μελλον

      Διαγραφή
    2. η κλασσική αντίληψη καρπαζοεισπράκτορα!
      Σε λυπάμαι.

      Διαγραφή
    3. γεναιε μου τα πραγματα ειναι απλα

      τι επιλογες εχουμε; . μεταξυ μιας ασχημης και μιας καταστροφικης επιλογης τι επιλεγεις; ολα τα αλλα ειναι φληναφηματα. Εγω σου εξηγω απλως πως εχουν τα πραγματα και τι δρομοι ανοιγονται μπροστα μας

      οταν ειναι προφανες και σιγουρο οοτι στην παρρουσα συγκηρια η κοντρα και η συγκρουση με τους ισχυρους του κοσμου θα μας οδηγησει στην καταστροφη και την εξαθλιωση τι να επιλεξω; Γιατι αλλο πραγματα το θαρρος και αλλα πραγμα η τρελα και η αντισταση χωρις συνεση και χωρις καμια ελπιδα επιτυχιας. Αν δειχνοντας θαρρος μπορουσαμε να βελτιωσουμε την ζωη μας και εγω δεν επεδεικνυα αυτο το θαρρος ναι τοτε θα ημουν καλπαζοεισπρακτορας και δειλος. Αν ομως στην παρουσα φαση με το οχι απλα υπογραφουμε την εξαθλιωση της χωρας δεν ειναι καλπαζοεισπρακτορας αυτος που θα δεκτει το ναι για να αποφυγει τα χειροτερα ελπιζωντας οτι τα επομενα χρονια με σκληρη δουλεια και καλη διαχειριση των δημοσιων οικονομικων η χωρα θα ορθοποδησει.Ειναι απλα ρεαλιστης

      Σε καθε περιπτωση δεν περιμενω να σε πεισω. Αν οι ανθωποι πειθωνταν με τα επιχειρηματα δεν θα ειχε εγκαθιδρυθει το απανθρωπο καθεστως του κομμουνισμου σε τοσα κρατοι που περασαν τοσα δεινα τον 20ο αιωνα. Δεν θα ειχε συμβει η μικρασιατικη καταστροφη ουτε ο κοσμος θα ειχε αιματοκυλιστει κατα τους 2 παγκοσμιους πολεμους.

      Η εγω ειμαι κααλπαζοεισρακτορας η εσυ αφελης και ασχετος ανικανος να καταλαβεις σε τι αβυσσο θα οοδηγηθει η χωρα . Τι βαευ τιμημα θα πληρρωσουυν τα λαικα στρωματα.Αφησουμε την ζωη να απδειξει ποιος εχει δικιο. Και μακαρι να εχεις εσυ. Μακαρι αν επικρατησει το οχι να οδηγηθουμε στην προοδο και στην ευημερια. Και ας ειμαι εγω κλπαζοεισσπρακτορας

      τελειωνοντας θα ηθελα να σε ευχαριστησω διοτι δεν μου απαντησες με υβρεις και προσβολες αλλα με σοβαρα και ισχυρα επιχειρηματα αποδομησες τα δικα μου και μου απεδειξες περαν πασης αμφιβολιας οτι το οχι θα μας οδηγησει στην προοδο και την ευημερια.

      το να λεμε τα μνημονια μας οδηγησαν σε τοσα εκκατομμυρια ανεργους και φτωχους δεν ειναι ολη η αληθειαα. το κρατος μας εκανε σπαταλες . εισεπρατε 10 και ξοδευε 15. οι αρχαιοι ελλληνες μας εχουν διδαξει οτι τα δανεια οδηγουν στην υποδουλωση. πολλοι συμπολιτες μας εισεπραταν 10 και οδευαν 12 η 15 και οταν ξεσπαασε η κριση βρεθθηκαν ακαλυπτοι. καποια στιγμη κοπηκαν τα δανεικα. Για την καταντια μας φταινε πολλα

      1. οι κυβερνησεις που εκλεγαμε σαν ηλιθιοι
      2οι σπαταλες που καναμε σαν ατομα
      3 το οτι δεν καναμε παραγωγικες επενδυσεις αλλατα χρηματα τα καναμε καταναλωση

      καποια στιγμη οι ευρωπαιοι μας εκοψαν την πιστωση . ηταν δικαιωμα τοους και εμεις βρεθηκαμε στην αβυσσο. Η κακη διαχειριση , και οι σπαταλες και οι διεφθαρμενες κυβερνησεις που εμεις οι ανοητοι εκλεγαμε φταινε για την συμερινη μαα ςκαταντια καιπολυ λιγοτερο τα μνημονια.

      το 2010 που οι αγορες μας εκοψαν την πιστωση αν δεν περνααμεε δανεικα απο την ευρωπη και δεν εφαρμοζαμε μημονια νομιζεις δεν θαα ειχαμε ανεργους, φτωχους κτλ σημερα; θα ειχαμε ξξερεις γιατι ; γιατι κοπηκαν τα δανεικα . αν δεν μπορεις να το καταλαβεις δεν μπορω να κανω κατι;

      καλη τυχη

      Διαγραφή