Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΔΝΤ-ΕΕ:«Είσαι φασιστική ουκρανική κυβέρνηση; Πάρε δώρο μια δόση του ΔΝΤ»

ναζι
Το δημόσιο χρέος της Ουκρανίας ανερχόταν στα 93 δισ. δολάρια (84,7 δισ. ευρώ περίπου) για το 2014 και εντός του 2015 το ΔΝΤ διέγραψε περίπου το 27% του χρέους του ουκρανικού κράτους και πλέον το χρέος ανέρχεται περίπου στα 75 δισ. δολάρια.
Αυτές τις μέρες το ουκρανικό κράτος έπρεπε να αποπληρώσει δόση στο ΔΝΤ αλλά χρήματα δεν είχε. Αν η δόση έμενε απλήρωτη τυπικά το ουκρανικό κράτος θα έμπαινε σε κατάσταση χρεοκοπίας. Όμως η λύση βρέθηκε. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε 1,8 δισ. δολάρια δάνειο στην Ουκρανία χωρίς όμως η Ουκρανία να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χωρίς το δάνειο να έχει συγκεκριμένα προαπαιτούμενα.
«Δεν είμαστε φασίστες, είμαι ευρωπαϊστές»
Η ουκρανική κυβέρνηση άρχισε τον Απρίλιο του 2015 διαδικασίες απαγόρευσης κάθε συμβόλου που σχετίζεται με τον κομμουνισμό ή την πρώην ΕΣΣΔ. Χθες, 24 Ιουλίου ο Ουκρανός Υπουργός Εσωτερικών απαγόρευσε την συμμετοχή στις εκλογές των 3 Κομμουνιστικών Κομμάτων της Ουκρανίας ετσιθελικά.

Την ίδια στιγμή το ουκρανικό κράτος έχει εντάξει στις στρατιωτικές του μονάδες, και συγκεκριμένα στην εθνοφυλακή, της οποίος πολιτικός προϊστάμενος είναι ο Υπουργός Εσωτερικών, τo τάγμα Αζόφ. Το τάγμα αυτό έχει ως σύμβολο το ίδιο σύμβολο που είχε και η 2η Μεραρχία Panzer των SS, είναι δηλωμένοι ναζιστές και έχουν μηνιαίο μισθό 360 δολάρια. Η συγκεκριμένη ένοπλη ομάδα είναι υπεύθυνη για πολλές σφαγές αμάχων πολιτών.kollectnews.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου