Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ένοπλα ο Στρατός εναντίον μεταναστών για «το φόβο πειρατείας» στη Μυτιλήνη;

Μια πολύ σοβαρή και εξίσου άσχημη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας σε ηλεκτρονικά μέσα.  
Σύμφωνα με τις αναρτήσεις «οπλοφορούν οι συνοδοί των στρατιωτικών οχημάτων που κινούνται στους δρόμους της Λέσβου! Υπό τον φόβο... "πειρατείας"! Όπως λένε οι πληροφορίες, η διαταγή εκδόθηκε δεδομένου του ότι υπάρχει ο φόβος της «πειρατείας» στρατιωτικού οχήματος από μετανάστες που κινούνται ανεξέλεγκτα στους δρόμους του νησιού. Για την ιστορία πάντως έχουν υπάρξει σαφέστατες οδηγίες για τη χρήση του όπλου σε περίπτωση εμπλοκής και κυρίως για τη χρήση τριών αβολίδωτων φυσιγγίων στην αρχή τουλάχιστον της εμπλοκής, με σκοπό τον εκφοβισμό όσων νομίσουν πως μπορούν να πάρουν ένα στρατιωτικό όχημα!
Η είδηση αναφέρεται σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση καθώς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ούτε εκπαιδευμένο είναι, ούτε κινείται στη βάση ανάληψης αστυνομικών-κατασταλτικών καθηκόντων.
Επίσης, τι εννοούν λέγοντας  “φόβος της «πειρατείας» στρατιωτικού οχήματος από μετανάστες”;
Τέλος, από πού και ως που καλλιεργούν αυτό το κλίμα ανασφάλειας και εχθρότητας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στους μετανάστες.
Αντί λοιπόν οι κρατικές υπηρεσίες και η κυβέρνηση να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να αναλάβουν την κάλυψη όλων των αναγκών των προσφύγων-μεταναστών, βλέπουμε να συσσωρεύονται οι συνάνθρωποι μας που κυνηγήθηκαν από τον πόλεμο και τη δυστυχία στη Μυτιλήνη, σε άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες.
Φασίστες και συστημικά μέσα εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση για να καλλιεργήσουν τη μισαλλοδοξία και να δαιμονοποιήσουν τους μετανάστες, άνθρωποι των οποίων τσακίζονται οι ελπίδα και η ίδια η ύπαρξη στα Τείχη του Αίσχους της Ευρώπης Φρούριο.
Αργότερα, στο http://kranosgr.blogspot.gr/  αναρτήθηκε ότι «το ΓΕΣ ενημερώνει ότι τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου τα οποία αναφέρονται στην οπλοφορία στρατιωτικού προσωπικού στη νήσο Λέσβο προκειμένου να αποφευχθεί "πειρατεία" στρατιωτικών οχημάτων από μετανάστες, είναι παντελώς αναληθή».
Όμως στο army.gr http://kranosgr.blogspot.gr/ επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ δεν υπάρχει σχετική ανάρτηση.

Εμείς σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε ακόμη και την σκέψη έκδοσης παρόμοιας διαταγής και καλούμε το Υπουργείο Άμυνας να πάρει επίσημα θέση.    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@blogspot.com 

5 σχόλια:

  1. Ναι,τωρα τους επιασε ο πονος να προφυλαξουν τους φανταρους!! Και αμα ειναι αρρωστοι, τους στελλουν με το ΚΤΕΛ,στο νοσοκομειο !! Και στην τελικη,διαβαζω τοσα και τοσα...τι στο διαολο κανουν οι μονιμοι; Και φυσικα δεν πρεπει να τροφοδοτουν το μισος και τον φοβο για τους μεταναστες!! Δηλαδη,να γλυτωσεις,ας πουμε απο τον πολεμο,στην χωρα σου,και να πεσεις στον γαλονα της Ελλαδας!! Καλα.πιο γκαντεμης πεθαινεις !!Ταλαιπωρημενοι ανθρωποι ειναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. re paiodia ayto to spatakos ti akrivos einai? aytoi oi eleytheroi fantaroi ti akrivos einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε να σου πώ να μάθεις !
      Ο Σπάρτακος είναι αυτός ο άνδρας που Σπαράζει !
      Οι ελεύθεροι φαντάροι είναι αυτοί που δεν είναι παντρεμένοι, δηλαδή ανύπανδρη, δηλαδή δεν έχουν γυναίκα ούτε γκόμενα ! Είναι ελεύθεροι και ωραίοι !

      Κατάλαβες ;

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή